Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po tome kako pišeš vidi se da si se opredelio za Idiota. :sad2:

SAmo da dodam

Jevreji su napravili Zagreb,

Jevreji su pokazali kako da Hrvati naprave šovinističku ideologiju protiv Srba

Jevreje su pobili u NDH1.0

Ovi ostaci Jevreja iz 1.0 i Srba iz 1.0 i 2.0 su sada najveći Rvati .... :rotf:

---,
Ta Rvatska je zarazna tvorevina ... :hahaha:

To što se niko toga neće sećati je naš problem, ne vaš.

Mi bi trebalo da zapamtimo da je jedini izraz domoljublja u Hrvatskoj udar na Srbiju na bilo koji način.

Tako je bilo pre, tako će biti i ubuduće.

Vaš problem je što je udar na Srbiju i Srbe u vašoj zemlji ultimativni izraz domoljublja...

Žalosno.

Realno,ima istine u tome.

Ali ima jedna stvar;mi ne mozemo,ne zelimo i nikad necemo provariti sto su 2 cetnika premijer i predsjednik Srbije.To sto oni govore da vise nisu nije nas problem,mi vrlo dobro znamo sta bi oni samo da imaju priliku.Jel tako?Tako je.Nasa mrznja prema njima je beskonacna i tvrda kao kruppov celik:lol:

Mnogi Hrvati ne mrze Srbe ali svi Hrvati preziru Cetnike.I to one moderne i osvedocene.

Iebe se mene za vas:per:

Nama je Tadic bio cisto simpa covjek,i da kod nas dode da se kandidira,imao bi bar 7%,jbt ako se Veljko Dzakula mogao kandidirati moze i ovaj:hahaha:

Inace,nisam upucen,ali sto je falilo Tadicu po tebi?Korupcija?Tj sta Tadic nije imao a da Vucic ima

Lebačina je obostrana...:per:

Čak mi je sa ovim otvaranjem granica zaheban posao...ne može pošteni biznismen računati ni na Srbe, ni na Hrvate...:per:

Napisao sam ti to već...Tadić je činio ključnu grešku u spoljnoj politici što je gubio vreme po regionu...pogotovo sa vama.

U isto vreme je vrdao sa velikima...a sa velikima nema vrdanja.

Vučić se koncetrisao na velika doopeta, a batalio boraniju.

Što se unutrašnje politike tiče, Vučić je gori od Tadića, sa neuporedivo boljim marketingom.

Realno,ima istine u tome.

Ali ima jedna stvar;mi ne mozemo,ne zelimo i nikad necemo provariti sto su 2 cetnika premijer i predsjednik Srbije.To sto oni govore da vise nisu nije nas problem,mi vrlo dobro znamo sta bi oni samo da imaju priliku.Jel tako?Tako je.Nasa mrznja prema njima je beskonacna i tvrda kao kruppov celik:lol:

Mnogi Hrvati ne mrze Srbe ali svi Hrvati preziru Cetnike.I to one moderne i osvedocene.

"Srbo-komunističke-četničke bande ..."

Jest...

Mi obožavamo moderne neoUstaše ...

To što se niko toga neće sećati je naš problem, ne vaš.

Mi bi trebalo da zapamtimo da je jedini izraz domoljublja u Hrvatskoj udar na Srbiju na bilo koji način.

Tako je bilo pre, tako će biti i ubuduće.

Vaš problem je što je udar na Srbiju i Srbe u vašoj zemlji ultimativni izraz domoljublja...

Žalosno.

Kakav udar na Srbiju, kakva paranoja. :lol:

- - - - - - - - - -

Po tome kako pišeš vidi se da si se opredelio za Idiota. :sad2:

Ja sam za idiota, a ti za Karamarka: svako prema svojim afinitetima.

Lebačina je obostrana...:per:

Čak mi je sa ovim otvaranjem granica zaheban posao...ne može pošteni biznismen računati ni na Srbe, ni na Hrvate...:per:

Napisao sam ti to već...Tadić je činio ključnu grešku u spoljnoj politici što je gubio vreme po regionu...pogotovo sa vama.

U isto vreme je vrdao sa velikima...a sa velikima nema vrdanja.

Vučić se koncetrisao na velika doopeta, a batalio boraniju.

Što se unutrašnje politike tiče, Vučić je gori od Tadića, sa neuporedivo boljim marketingom.

Ma daj Zorz,kakva vanjska politika,sta je postigao?Neotvaranje poglavlja,navodni Beograd i poklonio NIS Rusima?Deficit sa 6,5 na 5% i to od plata i penzija?Iebate postignuca,sta nisam u pravu?

Region je bio vid uvlacenja velikim dupetima i priblizavanja Europi,sada je region u drugom planu zbog ovog sa izbjeglicama i ratom u Siriji,Iraku opcenito a i EU je u drugoj fazi,mozda u raspadu,mozda u reformiranju.

- - - - - - - - - -

"Srbo-komunističke-četničke bande ..."

Jest...

Mi obožavamo moderne neoUstaše ...

Ne Mystic,dok je Milanovic bio u SDP-u i MVP Vucic i Nikolic su sa Vojvodom kampirali iznad Sarajeva i krvili narod u Glini 1995,par mjeseci prije nego ce biti protjerani.
I narod im je oprostio..i izabrao ih.Kratkovidni ste.

Milanovic je arogantni kreten al ustasa nije.Njegova proslost je po tom pitanju kao suza.Barem koliko je meni poznato.

Poslednja izmena:
...
Milanovic je arogantni kreten al ustasa nije.Njegova proslost je po tom pitanju kao suza.Barem koliko je meni poznato.

To je točno, Milanović nikada nije bio, niti jest nacionalista u smislu da strašno voli Hrvate a malo manje ostale narode.
Proglašavati njega ustašom može samo teži retard (osim ukoliko svjesno laže iz političkih inteeresa), a također samo i isključivo teži retard može vjerovati da je Milanović ustaša.

Ili, ponavljam, vama komšijama termin "ustaša" znači nešto sasvim drugo nego meni - onda nemamo usklađene terminologije.

Ja apsolutno nikada ne bih pokušao abolirati Pavelića uspređujući ga sa Milanovićem - ali to je vaša gadna sramota, ne naša.

To je točno, Milanović nikada nije bio, niti jest nacionalista u smislu da strašno voli Hrvate a malo manje ostale narode.
Proglašavati njega ustašom može samo teži retard (osim ukoliko svjesno laže iz političkih inteeresa), a također samo i isključivo teži retard može vjerovati da je Milanović ustaša.

Ili, ponavljam, vama komšijama termin "ustaša" znači nešto sasvim drugo nego meni - onda nemamo usklađene terminologije.

Ja apsolutno nikada ne bih pokušao abolirati Pavelića uspređujući ga sa Milanovićem - ali to je vaša gadna sramota, ne naša.

Cak ni taj Karamarko nema dubioza iz doba rata,nego je bio sef kabineta Manolicu i Greguricu,tako nesto a tek onda 96 u MUP-u.

S druge strane imamo Vucica i Nikolica koji su do grla uronjeni u gomna proslog rata,i da stvar bude odvratnija,izdali su sve ono u sta su se kleli.Crne kreature iz 90-tih.S druge strane imali su Tadica,Djindica pa cak i Kostunicu koji,ako nista drugo bar nije sudjelovao u tome 90-tih.

ja nigde ne vidim našu sramotu...ne razmišljam ni o vašoj...da je M nevaspitan i da mu je rečnik kao u kočijaša -jeste...to u diplomatiji nije dopustivo...
V nikada nije imao moje simpatije ali ume da se ponaša....ipak je neke stvari naučio...tu M ne može V ni cipele da očisti...

- - - - - - - - - -

Cak ni taj Karamarko nema dubioza iz doba rata,nego je bio sef kabineta Manolicu i Greguricu,tako nesto a tek onda 96 u MUP-u.

S druge strane imamo Vucica i Nikolica koji su do grla uronjeni u gomna proslog rata,i da stvar bude odvratnija,izdali su sve ono u sta su se kleli.Crne kreature iz 90-tih.S druge strane imali su Tadica,Djindica pa cak i Kostunicu koji,ako nista drugo bar nije sudjelovao u tome 90-tih.

a što se vi bavite našim političarima???imate i svojih goVana na pretek....

ja nigde ne vidim našu sramotu...ne razmišljam ni o vašoj...da je M nevaspitan i da mu je rečnik kao u kočijaša -jeste...to u diplomatiji nije dopustivo...
V nikada nije imao moje simpatije ali ume da se ponaša....ipak je neke stvari naučio...tu M ne može V ni cipele da očisti...

- - - - - - - - - -

To sto je tebi pamcenje 4 godine ne znaci da je ostalima..ajde molim te.Spontani aplauzi u studiju,svi mu jedu iz ruke.Naravno da je fin kad ga niko ni ne provocira,inace se pocinje oblizivati cim mu neko minimalno kontrira ili se izderava na novinarke.Njegovih bisera svake vrste pun je Youtube.

Raditi montažu na naslovnici novina na kojoj je pola lica Milanović, a druga polovica Pavelić predstavlja aboliranje Pavelića (očito nije uopće zločinac ako ga uspoređuješ s Milanovićem) i predstavlja sramotu.
Prozivati današnju hrvatsku vladu "ustaškom bandom" je također aboliranje ustaša (očito ustaše nisu bili zločinci) i predstavlja sramotu.

Kako to nije sramotno? :eek:

Osim ako zaista misliš da Pavelić i ustaše nisu bili zločinci - to možda onda nije sramota, ali je problem koje rješavaju ustanove i specijalizirane profesije.

Sada želim repku za ovo zakucavanje. :lol:

- - - - - - - - - -

Nemamo,bar ne u vrhu vlasti.Bar sto se tice dubioza iz ratova.Jedino mi Glavas pada na pamet,ali on je odavno odstranjen iz vise politike,oduzet mu je i cin i odlikovanja te se poteze od sudista do zatvora.

Ma daj Zorz,kakva vanjska politika,sta je postigao?Neotvaranje poglavlja,navodni Beograd i poklonio NIS Rusima?Deficit sa 6,5 na 5% i to od plata i penzija?Iebate postignuca,sta nisam u pravu?

Region je bio vid uvlacenja velikim dupetima i priblizavanja Europi,sada je region u drugom planu zbog ovog sa izbjeglicama i ratom u Siriji,Iraku opcenito a i EU je u drugoj fazi,mozda u raspadu,mozda u reformiranju.

- - - - - - - - - -

Ne Mystic,dok je Milanovic bio u SDP-u i MVP Vucic i Nikolic su sa Vojvodom kampirali iznad Sarajeva i krvili narod u Glini 1995,par mjeseci prije nego ce biti protjerani.

Šta , ti ne vidiš da sociopate dovesti na vlast, jeste njihova laka kontrola ! Tuđman je prvi legao kao sociopata ! Šešelj nije stigao i on bi legao (mada mi u to kod vas niko nije poverovao - šteta što više nije proverljivo)

Ko to mi ? Ko je kratkovid ? ko je kome oprostio ! Ja? Mjok? Znam ja ko je Vučić i kakve pzdarije SADA pravi od geopolitike i geoekonomije - perući prošlost !

A, to što Šešelj i Vučić isprovocira nekog Ustašu u Vladi RH - zabole me ! Lako je identifikovati koliko ima neoustaša po RH ili u njenoj vladi.

Samo biste da postrojavate, sprovodite, zatvarate, propuštate, odvozite,dovozite, za Aušvic, Dahau, Jasenovac - daj manite se tih poslova , makar bili Arapi ! - Dosta više tih fašističkih kriterijuma. Ako to dobro radiš onda si uzorna imperijalna fašist.država, ako nisi onda si varvarska Srbija - Fuj - Pljuc !!!

---
Žao mi je ja nisam čoek iz naroda, ali jesam čoek za narod !!
Ja Čiča Mystic - Barbarogenije !!!

(:mrgreen:Moderni varvarin - ja se sa tim ponosim ... :klap:)

(Vidiš da nisam pokondireni Rimljanin , kao što ste Vi jadni Rvati - Papani )

Poslednja izmena:
Vucic i Nikolic su sa Vojvodom kampirali iznad Sarajeva i krvili narod u Glini 1995,par mjeseci prije nego ce biti protjerani.[/B]

Kako molim??? Tko ih je to protjerao molim te? Pojasni što si to htio reći???

Šta , ti ne vidiš da sociopate dovesti na vlast, jeste njihova laka kontrola ! Tuđman je prvi legao kao sociopata ! Šešelj nije stigao i on bi legao (mada mi u to kod vas niko nije poverovao - šteta što više nije proverljivo)

Ko to mi ? Ko je kratkovid ? ko je kome oprostio ! Ja? Mjok? Znam ja ko je Vučić i kakve pzdarije pravi od geopolitike i geoekonomije !

A, to što Šešelj i Vučić isprovocira nekog Ustašu u Vladi RH - zabole me ! Lako je identifikovati koliko ima neoustaša po RH ili u njenoj vladi.

Samo biste da postrojavate, sprovodite, odvozite,dovozite, za Aušvic, Dahau, Jasenovac - daj manite se tih poslova , makar bili Arapi ! - Dosta više tih fašističkih kriterijuma. Ako to dobro radiš onda si uzorna imperijalna fašist.država, ako nisi onda si varvarska Srbija - Pljuc !!!

---
Žao mi je ja nisam čoek iz naroda, ali jesam čoek za narod !!
Ja Čiča Mystic - Barbarogenije !!!

(:mrgreen:Moderni varvarin - ja se sa tim ponosim ... :klap:)

(Vidiš da nisam pokondireni Rimljanin , kao što ste Vi jadni Rvati - Papani )

Mislis da nam je pravljenje logora u krvi?:lol:

Ne govorim ja za tebe kao jedinku nego za biracko tijelo.

I izjava o varvarima je objasnjena 100 puta,nemoj krivo prenositi.Milanovic je javno rekao na RTS-u o cemu se radi.

NIS je Tadićeva akcija. To je odrađeno 2008-me. Vučić je tada još bio radikal...

Beograd, penzije, ovo-ono, u pravu si...ali to je unutra, ne spolja...

Region je bio pogrešan put. Gubljenje vremena. Svaka sitnica u regionu napravi krizu, što znači da region nije zreo. I to bez obzira ko bio u EU, pa mislio da je tu neka faca, ili mi što nismo u EU.

E, to je Vučićeva pametnija igra...nema mlaćenja prazne slame sa Hrvatima, Šiptarima, Bosančerosima, Slovencima...uvlači se Nemcima i Amerikancima u doope, svakako ćeš morati da im daš šta traže, ali onda to ne radi preko posrednika.

Posrednici koštaju.

Mislis da nam je pravljenje logora u krvi?:lol:

Ne govorim ja za tebe kao jedinku nego za biracko tijelo.

I izjava o varvarima je objasnjena 100 puta,nemoj krivo prenositi.Milanovic je javno rekao na RTS-u o cemu se radi.

Što ? Ja jesam Varvarin, pravi BARBAROGENIJE, a on (Milanović) je pokondireni Rimljanin koji nikako da dokaže svoje pravo da može biti Rimljanin bar drugog reda ! ... :manikir: ...prc...

- - - - - - - - - -

NIS je Tadićeva akcija. To je odrađeno 2008-me. Vučić je tada još bio radikal...

Beograd, penzije, ovo-ono, u pravu si...ali to je unutra, ne spolja...

Region je bio pogrešan put. Gubljenje vremena. Svaka sitnica u regionu napravi krizu, što znači da region nije zreo. I to bez obzira ko bio u EU, pa mislio da je tu neka faca, ili mi što nismo u EU.

E, to je Vučićeva pametnija igra...nema mlaćenja prazne slame sa Hrvatima, Šiptarima, Bosančerosima, Slovencima...uvlači se Nemcima i Amerikancima u doope, svakako ćeš morati da im daš šta traže, ali onda to ne radi preko posrednika.

Posrednici koštaju.

Posrednici ako nastave da se qrče, biće eliminisani iz Srbije ....:rotf:

Dobro, ja ne razumem šta vas boli patka koga mi zovemo ustašom, a koga ne?

Mislim, šta vas uopšte boli patka kako vas zovemo?

Malopre Kroasan reče da su Nikolić i Vučić za vas četnici...ja znam da su oni četnici baš koliko i Kadijević...al me baš zabole za to.

Tako me isto zabole i za Milanovića...znam da nije ustaša, ali igra igru koja Srbiji može da naškodi.

Možda on tako ne misli, ali tako igra.

Back