Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Vezba je ranije zakazana ali govori da je doslo do dogovora srba i madjara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I sa jednima i sa drugima imamo pozitivan rezultat.![]()
Libar
Onaj Milanovic vam nije nesto bas kulturiska a ni priseban bas...
kakve izjave daje i kakvim recnikom...nije ni za predsednika mesne zajednice a kamoli za premijera drzave
Menjajte to i dovedite nego kulturnijeg da vas predstavlja
Kakvog dogovora?
Libar
kakve izjave daje i kakvim recnikom...nije ni za predsednika mesne zajednice a kamoli za premijera drzave
Libar
Hebes kulturu, svima nama na Balkanu trebaju pametniji...

Odrzavalo se ranije ali ranije su i odnosi bili drugaciji. Izbeglicka kriza je uzburkala odnose u regionu, svi su se smirili osim vas.
Ne slazem se sa tobom..jer najveci broj naroda nije kao sto su im politicari..i ne slazu se sa mnogo cimeKakav narod,takvi su mu i politicari,![]()
Pametni ljudi su i kulturni..kako ovaj nije kulturan nije ni pametan..logicno![]()
Ne slazem se sa tobom..jer najveci broj naroda nije kao sto su im politicari..i ne slazu se sa mnogo cime
Ne slazem se sa tobom..jer najveci broj naroda nije kao sto su im politicari..i ne slazu se sa mnogo cime
"Narod je sam birao svoju nesrecu !"![]()
Gluposti..kultura sa pamecu veze nema, Seselj je recimo iznimno nekulturan ali obrazovan i pametan, steta sta je tu pamet usmerio na krive stvari
Ti to meni kazes da sam glupa ?Gluposti..kultura sa pamecu veze nema, Seselj je recimo iznimno nekulturan ali obrazovan i pametan, steta sta je tu pamet usmerio na krive stvari

Vezba kao i prosle godine, s odnosima nema veze.
Ti to meni kazes da sam glupa ?
I ako neko zavrsi fakultet ne znaci da je obrazovan..a ni pametan..
moras znati da je domace vaspitanje i kultura osnov svega...

Ima, da su odnosi zaostreni kao sto su bili pre mesec dana, vezbe ne bi ni bilo.

Recimo, izucavajuci istoriju, dosao sam do toga da Hrvati nisu hteli u zajednicu sa nama, ali politicari...eeee
Kao vaspitana i kulturna osoba necu ti odgovoriti na ovo stosi napisao...nema svrhePametna osoba isto nekad izvali glupost
Vaspitanje i kultura jedanko bonton..veze sa pameti nema![]()
Naravno da bi bilo, nema veze sa ovim, to je drugi svet
Kao vaspitana i kulturna osoba necu ti odgovoriti na ovo stosi napisao...nema svrhe
pa u tom smislu nastavi dalje sam da pises sa sobom..lepi pozdrav
Gluposti..kultura sa pamecu veze nema, Seselj je recimo iznimno nekulturan ali obrazovan i pametan, steta sta je tu pamet usmerio na krive stvari