Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa kako ti Kreso znas da je to "krivo", ako je on, vec kako kazes, vrlo pametan, a ti, ocito, ne bas previse bistar? :D

Pa tebe je cak i Kemo verbalno g*uzio :mrgreen:

Kemo guzi sam sebe bas kao i ti, mislim da niko nikoga ovde nije tako nagoozio kao ja tebe, jbga lazi ti ni jednom nisu prosle a i nece, evo i sad kazem, nema sanse da u Dalmaciji ostanu migranti, a na ovo cu te podsetiti, da imas uspomenu na najbolje guzenje koje si ikada primio :lol:

Kemo guzi sam sebe bas kao i ti, mislim da niko nikoga ovde nije tako nagoozio kao ja tebe, jbga lazi ti ni jednom nisu prosle a i nece, evo i sad kazem, nema sanse da u Dalmaciji ostanu migranti, a na ovo cu te podsetiti, da imas uspomenu na najbolje guzenje koje si ikada primio :lol:

Postaje zakon, a i svi primecuju, da Krese gaje opasnu dozu autosugestije, Posle svakog primanja kazu da nisu primili i sve Ok :lol: Vidi Milanovica, sto ga vise naegnu, on vise leprsav. Ako moze on, sto ne bi i ti :mrgreen:

Ovi ko da su mene pitali šta da napišu...:per:

" Da se razumemo, nije svaka srpska politika dobra, ali se radi o tome da je svaka jugoslovenska politika za Srbiju danas loša, odnosno da je svaka suprotstavljena srpskom i nacionalnom i državnom interesu."

Umesto jugoslovenske, kao što u tekstu piše, staviti "regionalna"...i to je to...

Hrvatska je ispala iz igre. Još samo zid, i završeno gađanje.

Zima dolazi...izbeglice kreću južnom rutom...:per:

PUSIĆKA SPUŠTA LOPTU: Dosta je teških reči, treba da sarađujemo!

5071_pusic_f.jpg

Sve ono što se proteklih dana događalo i što se sada događa naravno da se odražava i da će se odraziti na odnose Srbije i Hrvatske u celini, izjavila je za današnje "Večernje novosti" Vesna Pusić, potpredsednica hrvatske vlade i šefica hrvatske diplomatije

- Ali važno je i da ne dramatizujemo oko svake situacije, već da sve pokušamo da rešimo tako da i Hrvatska i Srbija imaju koristi - dodala je Pusić.

dobro jutro..razvodniče..
je i kaj sad..teško napraviti od Milanovića budalu..kad se namešta i to sam..:per:
Теби јутрос опет није добро! То су последице од експлозије једне од МЕС-а, које трају дубоко у старост.
А што се тиче Милановића, јел' ти је он нешто род?

Теби јутрос опет није добро! То су последице од експлозије једне од МЕС-а, које трају дубоко у старост.
А што се тиче Милановића, јел' ти је он нешто род?

meni rod:eek:..ne daj bože...odakle ti sad ta deviza..jbte razvodniče..nismo od juče...znamo se vec neko vreme ..valda si skontao da sam ja sin ravnice...

Лако је било твом ,,дидаку'' до Стаљинграда, на немачком тенку пред којим је предходно бацао цвеће!

čuj za razliku od Milanovićevog djede..moj je ipak vidio svijeta..tvoj je vjerovatno "zavrsio radnju" na obalama neretve...ipak je Milanovićev djeda došao glave tovme na neretvi..:hahaha:

- - - - - - - - - -

:zcepanje::hahaha:
IVO,sada si se i ti namestio....:manikir:

nisam..kaj je je..369 gdje je bio moj didak..i kaj sad..:D

Back