Дешавања на релацији Србија-Xрватска!

• Začetnik teme Začetnik teme mi-ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne,gledaj..necu sigurno tebe uvjeravati u nesto,tj misli sto zelis,da su sami otisli,da smo ih zvali da ostanu i slicno.

Ja osobno mislim da smo ih potjerali.Isto kao sto su oni nas prethodno.Nije opravdano ni jedno ni drugo ali bilo je realno u onom kontekstu.
Zakljucujem to iz onih silnih spaljenih kuca koje sam vidio na svoje oci.S druge strane,zapalili su i oni sve nama,u Posavini,u Ist Slavoniji i u RSK do 95.
Dva prva susjeda su mi izbjeglice iz Dervente i Vukovara

OK. Samo mi reci jednu stvar. Misliš li da je Hrvatska imala pravo vratiti okupirana područja u svoj ustavno-pravni poredak?

ne kaki...mogao je objašnjavati koliko hoće ali ja sam ga lično slušala šta je rekao...

Rekao je doslovno:da "Madarska gradi zid prema barbarima" a u isto vrijeme se krvi sa Orbanom upravo oko tog zida.I odnosilo se na Arape a ne na Srbe.A gradi zid i prema nama,Hrvatskoj.

Ironija je vise nego ocita Veco.Ne bulazni molim te.

- - - - - - - - - -

OK. Samo mi reci jednu stvar. Misliš li da je Hrvatska imala pravo vratiti okupirana područja u svoj ustavno-pravni poredak?

Apsolutno.Mislim u cemu je problem?Radi se o jasnom nijansiranju.Pa iebate,tu tezu o "pozivanju da ostanu" su napustili i nasi ima 10 godina.Naravno da smo ih pocerali..
I znam ja dobro za Marticevo naredenje i za vjezbanje evakuacije,ali nije to sukus.Sukus je da su oni preostali-lose prosli.

Poslednja izmena:
I kako vas je to onda, kako kažeš, dirao?

Jel zatvorio granicu za nas?

Nije da nas je nešto pogodili, ali simbolika je u pitanju.

Orban je napravio zid, ali koga briga? Mi nikada nismo imali problem tokom poslednjih par meseci sa prolazom kroz mađarsku.

A ovo što priča, iskreno, zabole me patka...pa izbori su, zaboga...:zper:

A Milanović vas je našamarao? :lol:
Ili kaj se desilo da ga se progalsi ustašom?
Nešto sam propustio?

- - - - - - - - - -

Alfa i Omega, prestani spamati!

- - - - - - - - - -

Dobro jutro i tebi

- - - - - - - - - -

Haha, to je otprilike kao i onaj koji mu je rekao "De si fašisto"?

Dam se kladiti da je Zoka pomislio da mu salutira ispruženom desnicom...

Spam? Zašto? Pa Milanovića nazivaju ustašom, Hrvatsku NDH 2.0! Ovo je suština svega... S njima se tu možeš samo svađati i smijati se. Nama šanse da im uspiješ bilo što dokazati... Da nešto shvate, iako imaju sve crno na bijelo...

Orban je napravio zid, ali koga briga? Mi nikada nismo imali problem tokom poslednjih par meseci sa prolazom kroz mađarsku.

Pa niste problem imali kad niste ništa ni radili. Koliko kužim iz svega vi ste ih u početku bili pustili da lutaju svuda, spavaju po parkovima. OK, bilo je ljeto, vruće. NIste organizirali nikakve prihvatne centre, ništa...

Videćemo. Srbija je ovo, Kalabiću...:zper:

Ovde ti je ono što izgleda kao plebiscitarna podrška i skoro potpuna kontrola u stvari najava bliske propasti...

Nije nam to prvi put...:per:

Vučić će morati uskoro da narodu da nešto...što će se osetiti po pitanju standarda.

Njegovi su se osilili, divljaju po lokalima poslednje 2 godine...

Videćemo rezultate lokalnih izbora...da li se sve bazira na njemu, ili ljudi gledaju svojim očima...

Što se priče o regijonu tiče, Vučić se, zaista, koncentrisao na one sa kojima Srbija može da ostvari korist.

Imamo stvarno nikad bolje odnose sa Mađarskom, što je u svakom slučaju jako bitno za Srbiju. Sa Crnom Gorom takođe. Sa Makedonijom. Sa Slovenijom.

Šiptarima i Bosancima je lopta šutnuta u njihovo dvorište.

Što se Šiptara tiče, i tu je jasno da se stvari dogovaraju između Amerikanaca, Nemaca i Srbije. Što amerikanci i nemci dozvole Srbiji, to će biti...

ruse si zaboravio..:per:

ujko.gif

Pa niste problem imali kad niste ništa ni radili. Koliko kužim iz svega vi ste ih u početku bili pustili da lutaju svuda, spavaju po parkovima. OK, bilo je ljeto, vruće. NIste organizirali nikakve prihvatne centre, ništa...

Nisi ti ništa skužio, nego slušaš svog premijera...

"Njima je ranije danas ponuđena pomoć, iz Komesarijata za izbeglice su im ponudili da pređu u Prihvatni centar u Krnjači, što su oni odbili.

Plaše se da će tamo morati da budu registrovani i da će onda morati da ostanu u Srbiji. Osim toga, plaše se i da će im odlazak u Krnjaču oduzeti vreme u putu ka Mađarskoj."

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=09&dd=10&nav_category=12&nav_id=1037761

Ono što mi njima ne radimo je to da ih ne bijemo po ušima.

Ako hoće da spavaju u parku u Bg, neka spavaju, nije nezakonito.

- - - - - - - - - -

ruse si zaboravio..:per:

ujko.gif

Rusi su tvoji...od Staljingrada...:zper:

Rekao je doslovno:da "Madarska gradi zid prema barbarima" a u isto vrijeme se krvi sa Orbanom upravo oko tog zida.I odnosilo se na Arape a ne na Srbe.A gradi zid i prema nama,Hrvatskoj.

Ironija je vise nego ocita Veco.Ne bulazni molim te.

- - - - - - - - - -

nije rekao da je mislio na Arape...nemoj sada okretati...nemoguće da ga je cela Srbija pogrešno čula....

Apsolutno.Mislim u cemu je problem?Radi se o jasnom nijansiranju.Pa iebate,tu tezu o "pozivanju da ostanu" su napustili i nasi ima 10 godina.Naravno da smo ih pocerali..
I znam ja dobro za Marticevo naredenje i za vjezbanje evakuacije,ali nije to sukus.Sukus je da su oni preostali-lose prosli.

svi su loše prošli....sve je to moglo mnogo bolje i elegantnije...

"Njima je ranije danas ponuđena pomoć, iz Komesarijata za izbeglice su im ponudili da pređu u Prihvatni centar u Krnjači, što su oni odbili.

Plaše se da će tamo morati da budu registrovani i da će onda morati da ostanu u Srbiji. Osim toga, plaše se i da će im odlazak u Krnjaču oduzeti vreme u putu ka Mađarskoj."

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=09&dd=10&nav_category=12&nav_id=1037761

- - - - - - - - - -

Rusi su tvoji...od Staljingrada...:zper:
:cepanje:

Spam? Zašto? Pa Milanovića nazivaju ustašom, Hrvatsku NDH 2.0! Ovo je suština svega... S njima se tu možeš samo svađati i smijati se. Nama šanse da im uspiješ bilo što dokazati... Da nešto shvate, iako imaju sve crno na bijelo...

Spamaš sa Tuđmanom, Olujom i ostalime

Nebitno za temu

- - - - - - - - - -

Pa i treba da te zabole patka, ili možda patak, jer jedino što se desilo je da je Vučić ubrao poene, a nešto je ubrao i Milanović... svi sretni zadovoljni. :roll:

Spamaš sa Tuđmanom, Olujom i ostalime

Nebitno za temu

- - - - - - - - - -

Pa i treba da te zabole patka, ili možda patak, jer jedino što se desilo je da je Vučić ubrao poene, a nešto je ubrao i Milanović... svi sretni zadovoljni. :roll:
po tebi kao da se ništa nije ni desilo....

- - - - - - - - - -

tuđe nećemo svoje ne damo...TITO..a TITO je bio Rvat..:per:

tako smo učili ali je vrlo diskutabilno...

Ja pričam o onome što sam čitao/gledao/slušao u medijima (novine/TV/net) prije nego što je i jedan emigrant stupio na tlo Hrvatske. A vama je jako teško palo što oni neće u prihvatne centre, ovako neka se brinu sami o sebi, što bi vi brinuli o njima...Ali kako se vrijeme počelo mjenjati počelo se mjenjati i vaše razmišljanje. Vidili ste da više nemate koristi od njih, pa idemo probati HR "usositi"...

a kaj se to desilo..:think:
sa Sljovnercima ljako ..s vama jos ljakše..ne vidim probljem..probljema njema..:D

:telefon:

- - - - - - - - - -

Ma da, kamiondžije kopale nos par dana - eto što se desilo.

Vidjet ćeš kako će Zoki i Aco za koji dan priati viceve o "šaraj malo okolo" i "ekipici u talu".
Osim ako Kalamarko dobije izbore, taj je špijunčina cijepljena od humora.

razmišljala sam nešto....da li je u svim tim kamionima uopšte bilo neke robe???i sa jedne i sa druge strane...

Ja pričam o onome što sam čitao/gledao/slušao u medijima (novine/TV/net) prije nego što je i jedan emigrant stupio na tlo Hrvatske. A vama je jako teško palo što oni neće u prihvatne centre, ovako neka se brinu sami o sebi, što bi vi brinuli o njima...Ali kako se vrijeme počelo mjenjati počelo se mjenjati i vaše razmišljanje. Vidili ste da više nemate koristi od njih, pa idemo probati HR "usositi"...

Evo još jednog paranoika...:per:

Boleo nas pimpek za vas. Mađari zatvorili, vi ste prolaz...tačka.

Kad vi zatvorite, oni će možda na Rumuniju, a možda više neće uopšte ni na nas...

Spominje se južna ruta...preko Srbije ne ide...ali preko Hrvatske ide...:per:

Onda možete da se nabacujete sa Montenigersima...oni su bombardovali Dubrovnik, zar ne?

A Milo nije četnik...mada je i tada bio isto što i sada...:zcepanje:

Back