Deo clanka iz Glasa-01.11.2005.

• Začetnik teme Začetnik teme Petka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
WithdrawnWater:
Ja potpuno verujem da idu sa vama, zato i pricam sve ovo. Pa je onda licemerje najgore vrste pozivati se za to da deci nije potrebno da imaju krevet u koji ce da legnu i veceru pred spavanje a da mi koji to zagovaramo smo rasli na prepelicama, rece li, pecenim sevama i svili i kadifi! Da tu treba novac - veliki ili mali - treba; sta je za tebe veliko ili malo svakako je podlozno diskusiji u odnosu na tvoje standarde. Ali svi mi znamo koliko je novca potrebno cetvoroclanoj porodici da ode na vikend putovanje, ili vec neko putovanje, pa hajde da jos ne upadas u dublji glib. Da ste vi srecni zivi i zdravi, i ja ti zelim mnogo lepih putovanja, a prvenstveno tvojoj deci; ali nemoj mi siriti sitnu demagogiju kako su pare nebitne i da deca lepo rastu od ljubavi, pa ne videli nikad more ni planinu i ne otputovali nigde!
Pa gde sam ja to rekla ? Ja nisam stupila u brak a da sam pre toga znala sta cu imati i kako ce mi ici i sta cu i koliko moci da ponudim svojoj deci. Udala sam se iz ljubavi, radjala isto iz ljubavi a sve ostalo je doslo samo radom i trudom uz Boziju pomoc.

indigo:
ROFLMAO
pazi OVO:

Uh , uvek kad uporedim neke cifre dodjem do pravog Bozijeg cuda, pa samo Bog pomaze nama jadnima da sa tim parama nekako prezivimo i koliko toliko, zadovoljimo najosnovnije potrebe.

hahahahahah, moram da pijem vode.... umrecu od smeha :). bolji fazon davno nisam procitala.....LOL, LOL
Pa nekad je bolje nekad gore, tocak zivota se okrece ali mi se uvek isto volimo.

indigo:
eeee, WW, ceeekaj....nemoj tako brzati.....ima jos:

Ja bi ti savetovala da kupis plac na nekoj perspektivnoj lokaciji koja bi npr. za 2-3 godine bila naselje sa svom infrastrukturom. Provereno, za dve godine plac na Miljakovcu je udvostrucio svoju trzisnu vrednost. Kad smo ga kupili nije imao ni struju, ni vodu a sada sve to ima a uskoro ce moci da se dobije i gradjevinska dozvola.Za sada svi grade masovno bez nje.

e, sad opet da cujem kad je ko ovde poslednji put kupio zemlju, kvadrat stana, i slicno....vi (mi) iz svile i kadife, gde nam neko srebrnom kasicicom stavlja u usta....
jel' da da je sivilo u ovoj zemlji....? :)
Covek je trazio savet na temi " 15 000 eur i sta sad" ,samo da se zna.
A to sto neko ima problem sa samim sobom pa se na meni izivljava ne zanima me.

jeste, sanja.... ljubav je najbitnija, i sve pobedjuje....

WW,
samo da znas da se sanja na jednoj temi ovako obraca sagovornici:

Ovo je ustvari mnogo slatko razmisljanje nekog ko bas nije mnogo iskusan i ne razmislja puno, onako sto bi rekli detinjasto razmisljanje.

nemoj sad da places, nemoj.....:):)

indigo:
jeste, sanja.... ljubav je najbitnija, i sve pobedjuje....

WW,
samo da znas da se sanja na jednoj temi ovako obraca sagovornici:

Ovo je ustvari mnogo slatko razmisljanje nekog ko bas nije mnogo iskusan i ne razmislja puno, onako sto bi rekli detinjasto razmisljanje.

nemoj sad da places, nemoj.....:):)
Ti mislis da ces tim jeftinim trikovima da me nateras da se odjavim sa Krstarice.
Pa neces to skorije docekati. Ustvari sve vreme mi dajes kompliment.

indigo:
ROFLMAO
pazi OVO:

Uh , uvek kad uporedim neke cifre dodjem do pravog Bozijeg cuda, pa samo Bog pomaze nama jadnima da sa tim parama nekako prezivimo i koliko toliko, zadovoljimo najosnovnije potrebe.

hahahahahah, moram da pijem vode.... umrecu od smeha :). bolji fazon davno nisam procitala.....LOL, LOL
To sledi posle cinjenice da radim za prosvetarsku platu, a svi prosvetari znaju sta to znaci,
pogotovo ako nemas reseno stambeno pitanje.

sanja&darko:
Biti Hriscanin ne znaci da moras da budes siromasan sve si pobrkala, a da ne pijes fr. konjak?

mozes li ti iskreno da kazes da li sebe smatras siromasnom i u odnosu na sta?
i gde si ti u odnosu na ove ljude o kojima je postavljena tema....
ne vidis nista lose u tome sto necija deca nemaju sta da jedu a ti sama kukas da si siromasna sto ocigledno nisi, sudeci po tvojim postovima...
i na sve to napadas ljude i ako piju francuski konjak i ako ga ne piju...
******, ako je meni nesto jasno ovde...

Hellen, jeste...u pravu si....ali ne bih rekla da je coporativan napad u pitanju....nego vecina ljudi ocigledno ima razlog da bude iziritirana ovakvim nebulozama...

sanja&darko:
Ti mislis da ces tim jeftinim trikovima da me nateras da se odjavim sa Krstarice.
Pa neces to skorije docekati. Ustvari sve vreme mi dajes kompliment.

ni slucajno.... rec je samo o tome da si sama trazila, u vise navrata, da ti se postiraju tvoje nedoslednosti, nelogicnosti, kontradikcije, licemerje.....zelis i taj post da ti izvadim, ovde je - na ovoj temi?

/*...Ne mislim da sam kontradiktorna ti reci bar jedan primer */

dakle, da zavrsim: kako rece hellen, bilo je dosta.... svima prijatno vece :).

Back