Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Kad si već ovako dobro informisan, zašto ne prikažeš i slike povredjenih policajaca? Ima ih.

Šta pokušavaš? Da izazoveš naše sažaljenje nad ovom razularenom bandom navijača? Žao mi je što svi do jednog nisu pohapšeni, a da sam neki faktor u toj policiji, ni jednog više ne bi bilo na ulici.

Tako to radi ozbiljna država. Tako se održava red na ulicama.

...a tebi kao zao policajaca a demonstrante bi sve poslala kod njih....sta bi im radila da si neki faktor u policiji tako altruisticna?
...ozbiljna drzava ne gubi teritoriju

Sada sam dosao iz grada.
Ovo je stvarno bruka i sramota.Pokazujemo svoje najgore lice.
Saka huligana je pocela da unistava grad.Nas grad.I da se sukobljava sa policijom.Nasom policijom.Sa ljudima koji su jednom bili i ratovali Kosovu.
Stvarno sramota.

Da, treba da se bar malo "smire strasti", na ovo ne treba obracati paznju, proci ce...
P.S. Ne verujem da je "ta" milicija ratovala na Kosovu.

Tako to radi ozbiljna država. Tako se održava red na ulicama.

A kad je Slobina policija tukla vandale onda to nije bila ozbiljna država ?

Eh, pa ne možete pobeći od dvostrukih standarda.

I ja sam bio prskan 9. marta (nisam dobio batine, spasle me brze noge) i ako sam, a trebalo je i batine da dobijem. Od tada, trebalo mi je još 6 godina da se opametim.

Neredi ispred američke ambasade u Beogradu tokom protesta zbog jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova (FoNet)

Pripadnici policije odnose povređenog kolegu za vreme demonstracija ispred ambasade SAD (Beta)

neka, neka, tako i treba. treba da znaju sta mislimo o njima.
neka americki ambasador, vrhovni gospodar u Srbiji, vidi sta mislimo o njima.
nego i ovde u Novom Sadu ima nekakav "Americki kutak" tako nesto, tu je dolazio americki ambasador, nisam bas siguran sta je taj "Americki kutak", ali deluje kao zanimljiva meta. :roll:

neka, neka, tako i treba. treba da znaju sta mislimo o njima.
neka americki ambasador, vrhovni gospodar u Srbiji, vidi sta mislimo o njima.
nego i ovde u Novom Sadu ima nekakav "Americki kutak" tako nesto, tu je dolazio americki ambasador, nisam siguran sta je to, ali deluje kao zanimljiva meta. :roll:

A gde vam se lsd-aši skupljaju?

To bi bila zanimljiva...khm...meta...:)

NARAVNO!
Mislim da je bolesno stanje sedti kuci i kulirati! Pokazimo da nismo saglasni, pa iako polomimo kontejnere u prestonici, pa sta, ne zaboravimo da su necije kuce sa uspomenama zapaljene, otete, a mi inertni sedimo, ne pokazujemo emocije...
NE P{OKAZIVATI EMOCIJE SMATRA SE BOLESNIM STANJEM??? Da li smo mi zaista bolesna nacija?:xIZADJIMO SVI NA ULICE BGD I POKAZIMO DA NISMO SAGLASNI SA SIPTARSKOM OTIMACINOM!!!

tacno tako.

Ovo je ochekivano.Ne znam shta se ischudjavate.Isto bi se desilo u svakoj zemlji sveta da je u ovakvoj situaciji.Nije nishta ne znam kako,grupa navijacha,klinaca bez vaspitanja i mnogih drugih koji su gnevni se okupila i ne bira mete da iskali nezadovoljstvo.I posle 11.septembra je bilo incidenata spram azijata.Policija je odreagovala i to je to.

Back