Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Људи још једном се показало чак и вечерас да се независност Космета спроводи кординисано са ДОС слугама у Београду.

Наиме потпуну медијску блокаду о "пар стотина" демонстраната разбиле су РУСКЕ ТВ ЕКИПЕ И НА РУСКИМ ТВ КАНАЛИМА ИЗ МИНУТА У МИНУТ СЕ ПРИКАЗУЈУ ДОГАЂАЈИ ИСПРЕД АМБАСАДЕ.
А ДОГАЂА СЕ СЛЕДЕЋЕ:

Тих пар стотина демонстраната је неколико хиљада људи који су испунили улице у околини амбасаде.
Дешава се општа туча са полицијом, амбасада је у пламену и
чини ми се да ватра избија и из унутра.
Летели су молотовљеви коктели и ко зна шта све.
РУСКИ НОВИНАРИ НЕОМЕТАНО ИЗВЕШТАВАЈУ ДОК СУ ФОКСОВИ МОРАЛИ ДА СЕ ПРИКАЖУ КАО РУСКИ ДА НЕ БИ БИЛИ ЛИНЧОВАНИ!!
То јављају из Русије!
Тачно је да су разбуцани олоши са Б92.

Још једном се показало да РТС никад у својој историји од настанка није био на страни слободе и на страни Српског народа, већ је увек био само полуга српских сатрапа.
А ви само плаћајте претплату.
Али то је друга тема.

Не знам да ли о томе извештавају ЦНН и други сатрапи, АЛИ ЧИНИ МИ СЕ ДА СВИ ЋУТЕ КАКО БИ СЕ СВЕ СТИШАЛО И НАШИ САТРАПИ НАСТАВИЛИ ДАЉИ ПОСАО У РАЗАРАЊУ СРБИЈЕ!
Невероватне и кординиране ствари се ноћас дешавају у Србији!
Циљ је што мања галама и идемо даље!

Епа покажимо им да су се прерачунали.

Ах да. Замолио бих модератора да ову тему издвоји да на њој пишемо о догађајима испред амбасаде ако се и на сајт не врши притисак наших сатрапа.

ЖЕЛИМ САМО ДА ДОДАМ ДА САМ ОВО НАПИСАО НА СЕРБИАН КАФЕУ И ДА ЈЕ ОБРИСАНА ПОРУКА У РОКУ ОД САМО ПАР МИНУТА!
МЕДИЈИ СУ ПОД ПОТПУНОМ БЛОКАДОМ.
ОВО ЈЕ СТРАШНО!

prolazio sam malo pre pored McDonald's-a nisam primetio da je polupan?? hehe. tako i treba. :)
i McDonalds i Merkator i slovenacku i americku ambasadu polupati i popaliti.

žandarmerija sprečila napad na novosadski merkator
Politika - Pre 44 minuta

NOVI SAD - Jake snage Žandarmerije razbile su večeras oko 20.30 grupu od oko 300 demonstranata koja je pokušala da demolira Tržni centar Merkator u Novom Sadu.

Žandarmerija je, uz upotrebu sile, razbila kolonu demonstranata u blizini Merkatora, na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja.

Demonstranti su se razbežali nakon okršaja sa Žandarmerijom.

Kolona, u kojoj su uglavnom fudbalski navijači, potom se uputila Futoškom ulicom, uz pratnju redovnih policijskih snaga i Žandarmerije.

Demonstranti su u manjim grupicama prethodno polupali nekoliko prozora na restoranu Mekdonalds u centru grada, kao i dve pekare.

Је*оте, па Атина гори због оних глупости око повластица студената, Будимпешта гори због неких безвезних аферица (какве су код нас вест од три дана), а на дан проглашења арнаутске Serben frei државе на територији целог Косова и Метохије да се чудимо деструктивним и рушилачким демонстрацијама?

По мени је право чудо како већи хаос није настао.

Nema povređenih, razbijena dva automobila...
Tanjug - Pre 29 minuta

NOVI SAD - Portparol policije u Novom Sadu Stevan Krstić rekao je večeras da u "divljanju grupe demonstranata koje još traje", na sreću, nema povređenih.

Grupa navijača, protestujući zbog jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, obišla je nekoliko lokacija i razbila stakla na restoranu MekDonaldsa i tri pekare, kod Novosadskog sajma, u Ulici cara Lazara i kod Železničke stanice.

Prema Krstićevim rečima, tokom demonstracija razbijena su dva automobila.

Najmanje 200 pripadnika specijalnih jedinica policije ranije večeras odbila je napad demonstranata na zgradu objekta prodajnog centra "Merkator" pošto su prethodno palili baklje, bacali kamenice i razvlačili kontejnere po gradskim ulicama.

Maša Mileusnić...njena faca uvek kada spomene Srbiju je kao da joj tog momenta neko gurne limun u...usta...retko odvratna spikerka ( ovo je daleko od voditeljke), a dresirana u lsd sekti...fuuuj...bljak.:mad:

Највећа гадура у нашем новинарству... мора да јој је кума Кандићка, Вучо, Бисерко или нека друга матора курветина.

Мора бити да су се Американци страшно разочарали у нас због тога... А имали тако лепо мишљење о нама и нашој улози у распаду СФРЈ...

Ovaj... Da...
Nego reko' ne mora valjda uvijek da ide nize i nize.
ili mora?
bas mi zao grada Beograda, unakazili su sopstvenu prestonicu. Koji idioti.

Back