- Poruka
- 441
ljudi su besni i gnevni a taj gnev i bes se cesto usmeri na pogresnu stranu pogotovo na one koji su u tom trenutku najblizi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si već ovako dobro informisan, zašto ne prikažeš i slike povredjenih policajaca? Ima ih.
Šta pokušavaš? Da izazoveš naše sažaljenje nad ovom razularenom bandom navijača? Žao mi je što svi do jednog nisu pohapšeni, a da sam neki faktor u toj policiji, ni jednog više ne bi bilo na ulici.
Tako to radi ozbiljna država. Tako se održava red na ulicama.
Sada sam dosao iz grada.
Ovo je stvarno bruka i sramota.Pokazujemo svoje najgore lice.
Saka huligana je pocela da unistava grad.Nas grad.I da se sukobljava sa policijom.Nasom policijom.Sa ljudima koji su jednom bili i ratovali Kosovu.
Stvarno sramota.
Pobogu, pa zašto to policija dozvoljava?
Теби не вреди говорити. Не схваташ ти ништа. Ти си обојен дебелим слојем нечега.
Pobogu, pa zašto to policija dozvoljava?
Evo video snimka mase u Novom Sadu, snimljeno ranije veceras. Pre 30min ih je bilo oko 200-300
Zar još niste primetili da je ovo politika "srbe na srbe".
Sami postupci vlasti izazivaju revolt građana.I zašto se onda čuditi za sva ova dešavanja.
Spustite malo loptu na zemlju,ohladite isfrustrirane glave i malo šire i trezvenije pogledajte i razmislite.
Tako to radi ozbiljna država. Tako se održava red na ulicama.
Pa šta da im radi?????
Ne može da ih strelja na ulici...
Андреа, можда би их искоришћавала мало ... Исфрустрирано ми делује
Neredi ispred američke ambasade u Beogradu tokom protesta zbog jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova (FoNet)
Pripadnici policije odnose povređenog kolegu za vreme demonstracija ispred ambasade SAD (Beta)
neka, neka, tako i treba. treba da znaju sta mislimo o njima.
neka americki ambasador, vrhovni gospodar u Srbiji, vidi sta mislimo o njima.
nego i ovde u Novom Sadu ima nekakav "Americki kutak" tako nesto, tu je dolazio americki ambasador, nisam siguran sta je to, ali deluje kao zanimljiva meta.![]()
NARAVNO!
Mislim da je bolesno stanje sedti kuci i kulirati! Pokazimo da nismo saglasni, pa iako polomimo kontejnere u prestonici, pa sta, ne zaboravimo da su necije kuce sa uspomenama zapaljene, otete, a mi inertni sedimo, ne pokazujemo emocije...
NE P{OKAZIVATI EMOCIJE SMATRA SE BOLESNIM STANJEM??? Da li smo mi zaista bolesna nacija?:xIZADJIMO SVI NA ULICE BGD I POKAZIMO DA NISMO SAGLASNI SA SIPTARSKOM OTIMACINOM!!!
Ма шта вреди што ће он знати шта Срби мисле о њему, кад ће му се клањати наши политичари
ljudi su besni i gnevni a taj gnev i bes se cesto usmeri na pogresnu stranu pogotovo na one koji su u tom trenutku najblizi.
Ajmo srušiti Beograd
to je prava stvar
e moja državo
Svasta!
Naravno da ne! Ali Beograd je glavni grad, pa nije bas tako veliko cudo...
Svasta!
Naravno da ne! Ali Beograd je glavni grad, pa nije bas tako veliko cudo...