Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Mogu da shvatim da su ljudi nzadovljni. Opet, shvatam da se boliticari bune protiv neminovnog jer to moraju da cine.

Ali protestovati tako sto vices "Ubi, ubi Siptara!", "Tadicu, ustaso", lomis saobracajne znake iste one Srbije koje pominjes dok urlas "Kosovo je srce Srbije", palis i rasturas kontejnere, tuces se sa narodom za koji tvrdis da ga volis.

Mislim da to rade samo huligani koji u stvari o politici i situaciji jako malo zanju.

I kad razvale ambasadu, vratićemo Kosovo. Bravo Laci!!! Kako se toga niko ranije nije setio.:idea:

Nadam se samo da su poneli sve navijačke rekvizite poput baklji, praznih i punih flaša i sl. I da će se neko setiti da tu baklju stavi nekom od policajaca u usta. To bi bilo odlično. I eto nama Kosova nazad.

B r a v o!!

Bože dragi.:shock::shock:

Ovo što oni rade u ovom trenutku je bolje nego konformistički sedeti u toploj fotelji i rezignirano zaključiti : "Ode Kosmet..."

Ljudi na različite načine pokazuju svoj protest, svoje neslaganje s nečim.

Ovo proglašenje nezavisnosti i njena zaštita od strane Amerike je sasvim brutalna sila. Oni imaju pravo da se ponašaju siledžijski a protest nema to pravo ?

Zaista, to je tako demokratski ...

Mogu da shvatim da su ljudi nzadovljni. Opet, shvatam da se boliticari bune protiv neminovnog jer to moraju da cine.

Ali protestovati tako sto vices "Ubi, ubi Siptara!", "Tadicu, ustaso", lomis saobracajne znake iste one Srbije koje pominjes dok urlas "Kosovo je srce Srbije", palis i rasturas kontejnere, tuces se sa narodom za koji tvrdis da ga volis.

Mislim da to rade samo huligani koji u stvari o politici i situaciji jako malo zanju.

pa to samo pokazuje sta mi mislimo o siptarima i tadicu. tacnije sta misle mladi ljudi u srbiji.

Joj, nedodirljivi, molim te.
Odakle im pravo da stupe na TUDJU teritoriju i u koji bi organ Srbija otisla lagano kada bi policija rekla "Ok, samo dajte, posluzite se, evo otkljucavamo vam vrata, pa vi samo izvolte..."

To su uradile snage NATO-a na Kosovu 17.marta. Srbija se danas nalazi u de facto stanju neprijateljstva sa Amerikom, ma sta ko mislio o tome.
Nerazumno je i nelogicno stititi americke interese u Srbiji dok ona otima srpsku teritoriju.

Ovo što oni rade u ovom trenutku je bolje nego konformistički sedeti u toploj fotelji i rezignirano zaključiti : "Ode Kosmet..."

Ljudi na različite načine pokazuju svoj protest, svoje neslaganje s nečim.

Ovo proglašenje nezavisnosti i njena zaštita od strane Amerike je sasvim brutalna sila. Oni imaju pravo da se ponašaju siledžijski a protest nema to pravo ?

Zaista, to je tako demokratski ...

bravo

To su uradile snage NATO-a na Kosovu 17.marta. Srbija se danas nalazi u de facto stanju neprijateljstva sa Amerikom, ma sta ko mislio o tome.
Nerazumno je i nelogicno stititi americke interese u Srbiji dok ona otima srpsku teritoriju.

Ne kontam vas. Vi hocete da zivite u izolaciji i da ljudi umiru od gladi. Jer nema dna. Mozemo da postanemo kao Etiopija sto je bila.

Sta misle divljaci i naivni huligani? Misle da kontejnere treba porusiti i znakove izgaziti i da tako vodimo politiku! Ma super.

Ok, Amerika otima teritoriju. I sta? ***, kada se ovaj narod pribere i uvidi da nije vojno mocniji od AMERIKE, mozda nesto i postignemo.

nisam vojno mocniji od amerike al mogu da im razbucam ambasadu da im se poserem ispred iste , popisam u istu i bacim molotovljev koktel u istu . toliko mogu.

sve u skladu sa svojim mogucnostima.

pa to samo pokazuje sta mi mislimo o siptarima i tadicu. tacnije sta misle mladi ljudi u srbiji.

Ti stvarno mislis da sve Albance treba ubiti?
i mislis da je B.Tadic pripadnik Ustaske paravojne jedinice?
Dobro, vec se tu razilazimo.

Pa, bah... sta znam, nije da me se direktno tice, ali dozvljavam Bg kao svoj grad jer sam na relaciji CG-Bg i zelim mu najbolje, pa mi smeta sto se neko ponasa tako divljacki u tom istom gradu braneci se nazivom "patriota".

nisam vojno mocniji od amerike al mogu da im razbucam ambasadu da im se poserem ispred iste , popisam u istu i bacim molotovljev koktel u istu . toliko mogu.

sve u skladu sa svojim mogucnostima.

Pa, cuj, nisu to bas neke civilizovane solucije, ali ok, stoji da mozes izvrsiti nekoliko tih fizioloskih radnji...
No, cini se da ne bucas ni tu ambasadu... Ovaj, ako ne grijesim sjedis kraj kompa i kucas?
I ne cini se da je iko za sada usao i razbucao pomenutu ambasadu.

Nije da nesto specijalno volim Amere, ali mislim da primitivizam i divljastvo govori stosta ruzno o narodu.

Back