Demonstracije i mitinzi protiv otcepljenja Kosova

Ovo što oni rade u ovom trenutku je bolje nego konformistički sedeti u toploj fotelji i rezignirano zaključiti : "Ode Kosmet..."

Ljudi na različite načine pokazuju svoj protest, svoje neslaganje s nečim.

Ovo proglašenje nezavisnosti i njena zaštita od strane Amerike je sasvim brutalna sila. Oni imaju pravo da se ponašaju siledžijski a protest nema to pravo ?

Zaista, to je tako demokratski ...
Prosto je zacudjujuce da jedan inace razuman i pametan covek poput tebe opravdava razularenu rulju koja demolira sopstveni pa i tvoj grad :shock:

Ti stvarno mislis da sve Albance treba ubiti?
i mislis da je B.Tadic pripadnik Ustaske paravojne jedinice?
Dobro, vec se tu razilazimo.

Pa, bah... sta znam, nije da me se direktno tice, ali dozvljavam Bg kao svoj grad jer sam na relaciji CG-Bg i zelim mu najbolje, pa mi smeta sto se neko ponasa tako divljacki u tom istom gradu braneci se nazivom "patriota".
Dosadne su ove crnogorske ambivalentne priče.Ili jeste,ili niste.:mrgreen:

Pa, cuj, nisu to bas neke civilizovane solucije, ali ok, stoji da mozes izvrsiti nekoliko tih fizioloskih radnji...
No, cini se da ne bucas ni tu ambasadu... Ovaj, ako ne grijesim sjedis kraj kompa i kucas?
I ne cini se da je iko za sada usao i razbucao pomenutu ambasadu.

Nije da nesto specijalno volim Amere, ali mislim da primitivizam i divljastvo govori stosta ruzno o narodu.

ja nisam tamo zato sto ne zivim u tom gradu. a da jesam bio bih sa tim mladicima ispred ambasade i pokusavao da uradim sve sto i oni. jer isto mislim i osecam kao i oni.

...Pa, bah... sta znam, nije da me se direktno tice, ali dozvljavam Bg kao svoj grad jer sam na relaciji CG-Bg i zelim mu najbolje, pa mi smeta sto se neko ponasa tako divljacki u tom istom gradu braneci se nazivom "patriota".

Šta ti doživljaš je tvoja stvar a i imaš svoju državu. Htedoh reći, poštedi nas tvoje zabrinutosti o Beogradu, budi zabrinuta za prava Srba u Crnoj Gori.

Nadam se da ih je policija izmlatila. Ja čujem da ne reaguju.

bio sam u kneza milosa,isao nesto do kolega u klinicki,kad naletim pravo oci u oci sa sljemovima:) ko nada dimic...salim se,pazi nebiju ovako javno,ali se vidi da su vrlo nadrndani,bas bas ljuti,ono deru se urlaju...e sad,licno sam video da su navataliu par klinaca,ali nisu uradili ono sto su mogli,znaci nisu ih razvaljivali pendrecima ko ono 96....vise su galamili,psovali i tako to...ali je i narod,pogotovo starije zene reagovali i spasili e male huligane batina...klinci su nosili salove preko lica,i verovatno vredjali ili gadjali policiju,to nisam video...ali je jedan od njih posto je uhvacen odmah promenio plocu i poceo da kuka...nemojte molim vas....skupilo se 5-6 pandura oko njega,sabili ga uz neki kombi....i pustili....uz opomenu da smesta ode kuci...znaci nisu ga prebili
to je bilo oko 6-7 uvece..jos uvek nije pocelo ono pravo,mada je kornjaca bilo koliko volis,dzipova pun kneza milosa,u onom delu kod hrvatske ambaade...kod americke kornjace poredjane u cetvrtku...onako na sve strane sveta po kordon....regulisu saobracaj,i tada su jos pustali kola iz milosa pocerca...sada vise neznam kako je....cujem na tvda su se huligani pojavili na ulicama,navijaci se ponapili i krenuli da lome beograd

mogu vam reci jedno...ti su policajci vecinom bili na kosovu,znam jer sam bio dole godinu dana...znaci ako je ikom krivo,njima hjima je,oni su se borili sa balistima,uletali u rovove,spavali na otvorenom...znaci,nije fora te ljude gadjati kamenjem ili cime god...jer se time ne postize nista....sada je sve u rukama politicara i diplomatije...ovako se nista ne potize

dobro.
znaci, prvom prilikom ces obiti banku silovati radnicu i ubiti radnika obezbedjednja, posto je tamo neki lik to pravo dao sebi....

ok.

glupavo poredjenje. i tebi i ovom svetoliku. tu se pokazuje da vi niste uopste Srbi. Ravnodusni ste totalno na sve sto nam se desava.

Samo neko ko nije Srbin moze da ne mrzi ameriku zbog svega sto nam je radila i sto nam radi zadnjih skoro 20 godina.

Da se razumijemo i na Kosovu Albanci neprimjereno slave i divljaju kao razularene budaletine.

Ali nije tema o tome, pa... Eno, ljudi u Urgentnom centru. Ebi ga... Bas su tamo korisni drzavi i svijetu. Ljubi ih mama.

Inace, da je do mojih ideala ja bih dosla u Bg i odradila sta imam, pa je taj izgovor - Nisam u tom gradu, dosta glup. Petog oktobra su dolazili sa svih strana jer im je dovoljno stalo.
Ali ovo je krajnje uzaludno...

glupavo poredjenje. i tebi i ovom svetoliku. tu se pokazuje da vi niste uopste Srbi. Ravnodusni ste totalno na sve sto nam se desava.

Samo neko ko nije Srbin moze da ne mrzi ameriku zbog svega sto nam je radila i sto nam radi zadnjih skoro 20 godina.
Aha ko ne podrzava demoliranje srpskog glavnog grada nije Srbin ,zanimljiv ti je zakljucak nema sta :shock:

Da se razumijemo i na Kosovu Albanci neprimjereno slave i divljaju kao razularene budaletine.

Ali nije tema o tome, pa... Eno, ljudi u Urgentnom centru. Ebi ga... Bas su tamo korisni drzavi i svijetu. Ljubi ih mama.

Inace, da je do mojih ideala ja bih dosla u Bg i odradila sta imam, pa je taj izgovor - Nisam u tom gradu, dosta glup. Petog oktobra su dolazili sa svih strana jer im je dovoljno stalo.
Ali ovo je krajnje uzaludno...

...ajde bar cuti i ne deli lekcije
....znaci u Pristini slave, u BG demonstriraju a zvanicni BG je za mirno resenje problema

Prosto je zacudjujuce da jedan inace razuman i pametan covek poput tebe opravdava razularenu rulju koja demolira sopstveni pa i tvoj grad :shock:

Svetoliče,

Ne mogu da dođem k sebi na današnji dan, da ni jedna relevantna poltička partija nije pozvala narod na protest. Na mesto gde će doći oni kojima ovaj završni čin predstavlja vrhunac zla koji nam "prijatelji" (evo Buš to opet licemerno kaže večeres) priređuju.

Ovi mladi nisu konstruktivni. A ko treba da ih usmerava i vodi ? Baba Kurana?
Opet, ovi maldi nisu konstruktivni ali imaju želju da se "ne saglase" i to pokažu. Baš zato je trebalo, a očekivao sam to bar od radikala, da danas grad ne spava. Da se zviždi, viče, da se čuju reči ozlojeđenosti i pokaže svetu slikom da nismo ono što misle da jesmo. Pi*ke.

Zar je dotle došlo da ovi klinci puni adrenalina sami dođu i potsete nas šta je trebalo svi da učinimo. Da se skupimo u gomilu i protestujemo.

Ovo što oni rade u ovom trenutku je bolje nego konformistički sedeti u toploj fotelji i rezignirano zaključiti : "Ode Kosmet..."

Ljudi na različite načine pokazuju svoj protest, svoje neslaganje s nečim.

Ovo proglašenje nezavisnosti i njena zaštita od strane Amerike je sasvim brutalna sila. Oni imaju pravo da se ponašaju siledžijski a protest nema to pravo ?

Zaista, to je tako demokratski ...

Da li si ti uopšte svestan ko su ti ljudi? To nije organizovan protest, to je grupa huligana koja ide i razbija, ruši i izbacuje iz sebe bes zbog nečega što njih lično tišti.To nema veze sa Kosovom.

Šta bi trebalo da uradimo? Da zapalimo ceo Beograd u znak protesta? Ta reakcija nije normalna. I što je najgore, samo sebi činimo štetu. Ne Americi, ne EU, samo sebi.

E kad to shvatite, biće vam daleko lakše.

Šta sad hoćeš da kažeš? Nama je drago što je Kosovo proglasilo nezavisnost? Ako tako misliš, onda si zlonameran.

Desetine povredjenih policajaca - Srba, to je tebi normalno?

Strašno Laci. Imaš troje dece. Ne znam da li bi njih pustio da idu tamo i biju našu policiju.

Stvarno jezivo.

Back