Da ih puste u ambasadu?! Jesi li ti pao za kruske?! Nije ovo vise srednji vek iz kojeg si ti dosao :x
vidi ovog pa ti neslavis
Kako bi ti nazvao 17 03 2007.Zar tada Ameri nisu pustili siptare?Prijatelj moga neprijatelja je i moj neprijatelj,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ih puste u ambasadu?! Jesi li ti pao za kruske?! Nije ovo vise srednji vek iz kojeg si ti dosao :x
Nadam se da ih je policija izmlatila. Ja čujem da ne reaguju.
Nadam se da ih je policija izmlatila. Ja čujem da ne reaguju.
Taj vandalizam je samo posledica nerazumnog poteza policije - koja sprecava ulazak protestanata na mozda 200-300 kvm teritorije SAD-a, dok te iste SAD otimaju 15% drzave Srbije.
vidi ovog pa ti neslavis
Kako bi ti nazvao 17 03 2007.Zar tada Ameri nisu pustili siptare?Prijatelj moga neprijatelja je i moj neprijatelj,
vidi ovog pa ti neslavis
Kako bi ti nazvao 17 03 2007.Zar tada Ameri nisu pustili siptare?
I kad razvale ambasadu, vratićemo Kosovo. Bravo Laci!!! Kako se toga niko ranije nije setio.![]()
Nadam se samo da su poneli sve navijačke rekvizite poput baklji, praznih i punih flaša i sl. I da će se neko setiti da tu baklju stavi nekom od policajaca u usta. To bi bilo odlično. I eto nama Kosova nazad.
B r a v o!!
Bože dragi.:shock::shock:
Joj, nedodirljivi, molim te.
Odakle im pravo da stupe na TUDJU teritoriju i u koji bi organ Srbija otisla lagano kada bi policija rekla "Ok, samo dajte, posluzite se, evo otkljucavamo vam vrata, pa vi samo izvolte..."
I sta? Sta bi postigli? Mislis da to vodi u nesto? U nesto dobro?
Kako da policija reaguje po zakonu kada im je na celu covek koji ima isto misljenje kao i ti navijaci![]()
Mogu da shvatim da su ljudi nzadovljni. Opet, shvatam da se boliticari bune protiv neminovnog jer to moraju da cine.
Ali protestovati tako sto vices "Ubi, ubi Siptara!", "Tadicu, ustaso", lomis saobracajne znake iste one Srbije koje pominjes dok urlas "Kosovo je srce Srbije", palis i rasturas kontejnere, tuces se sa narodom za koji tvrdis da ga volis.
Mislim da to rade samo huligani koji u stvari o politici i situaciji jako malo zanju.
Joj, nedodirljivi, molim te.
Odakle im pravo da stupe na TUDJU teritoriju i u koji bi organ Srbija otisla lagano kada bi policija rekla "Ok, samo dajte, posluzite se, evo otkljucavamo vam vrata, pa vi samo izvolte..."
Odakle izvirete sada vi vandali iz srednjek veka
Sta misle divljaci i naivni huligani? Misle da kontejnere treba porusiti i znakove izgaziti i da tako vodimo politiku! Ma super.
Ok, Amerika otima teritoriju. I sta? ***, kada se ovaj narod pribere i uvidi da nije vojno mocniji od AMERIKE, mozda nesto i postignemo.
Ovo što oni rade u ovom trenutku je bolje nego konformistički sedeti u toploj fotelji i rezignirano zaključiti : "Ode Kosmet..."
Ljudi na različite načine pokazuju svoj protest, svoje neslaganje s nečim.
Ovo proglašenje nezavisnosti i njena zaštita od strane Amerike je sasvim brutalna sila. Oni imaju pravo da se ponašaju siledžijski a protest nema to pravo ?
Zaista, to je tako demokratski ...
To su uradile snage NATO-a na Kosovu 17.marta. Srbija se danas nalazi u de facto stanju neprijateljstva sa Amerikom, ma sta ko mislio o tome.
Nerazumno je i nelogicno stititi americke interese u Srbiji dok ona otima srpsku teritoriju.
Sta misle divljaci i naivni huligani? Misle da kontejnere treba porusiti i znakove izgaziti i da tako vodimo politiku! Ma super.
Ok, Amerika otima teritoriju. I sta? ***, kada se ovaj narod pribere i uvidi da nije vojno mocniji od AMERIKE, mozda nesto i postignemo.
amerika ima pravo da razvali moju drzavu a ja nemam pravo da razvalim njihovu ambasadu.
bas super logika.
pa to samo pokazuje sta mi mislimo o siptarima i tadicu. tacnije sta misle mladi ljudi u srbiji.
nisam vojno mocniji od amerike al mogu da im razbucam ambasadu da im se poserem ispred iste , popisam u istu i bacim molotovljev koktel u istu . toliko mogu.
sve u skladu sa svojim mogucnostima.