На Балкану све власти су марионетске али проблем је што увек увучемо главе у песак и нечемо да признамо.Можда је и нормално сваки за себе мисли да је најбољи.
odlučite se brzo, ko ste i šta ste i šta hoćete inače ste nadrljali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На Балкану све власти су марионетске али проблем је што увек увучемо главе у песак и нечемо да признамо.Можда је и нормално сваки за себе мисли да је најбољи.
Aha,kad bi se zezali..Vasa vlast je vise marionetska nego nasa,pa ako zagrmi videces...

Koga nas?![]()
[/B]И шта че бити?Јел че те се извинити опет некоме?![]()
pa u srbiju, samo nam oni falili a gde ćemo mi crni za ne daj bože
u dunav...
.
Како ви ваше неуспехе што нисте могли да сачувате Косово нама преписујете и желите нам зло.
Ох Срби па ми једва чекамо да се опет зарати,што шиптари не смеју?
Друго било их је 1000 максимум на скупу.
Ви сте почели ко они да препуцавате цифре и бријке

Ne brini nece kod nas ,Grci i Bugari ima da ih ugoste.
Polako ljudi... da malo spustimo loptu na zemlju!
Sluzio sam vojsku u Kicevu i Kumanovu, bilo je to poprilicno davno ali se jos uvek dobro secam mirisa kada sam na stanici u Kicevu izasao iz voza... smrdelo je na loj i to mnogo i grozno.
Secam se jos necega... u mom bataljonu naravno bilo nas je iz cele bivse Juge ali bio je i prilicno veliki broj Makedonaca i Siptara... secam se patoloske mrznje koju su Makedonci imali prema Siptarima, koju ja tada bas i nisam mogao najbolje da razumem ali sam je nekoliko godina kasnije shvatio u potpunosti i shvatio sam da je ta mrznja apsolutno opravdana! Mislim da niko na ovom svetu ne mrzi Siptare tako i toliko kao sto ih mrze Makedonci... cak ni mi Srbi i to posle svega sto su nam ucinili!
Sto se tice priznavanja Kosova od strane makedonskih vlasti, siguran sam da se vecini pravih Makedonaca taj cin zgadio i da ni malo nisu ponosni na njega!
Secate li se bombardovanja Srbije... secate li se gde su bile najvece i najzesce demonstracije protiv NATO zlikovaca i tog zlocinackog cina... u Atini, Solunu i Skoplju!
I jos nesto u Srbiji zivi dosta Makedonaca i oni su izuzetno lojalni gradjani ove drzave i vole Srbiju vise i od mnogih Srba, ne pricam na pamet... poznajem dosta Makedonaca, a u okolini Panceva postoji i nekoliko sela u kojima su oni vecinsko stanovnistvo... Glogonj, Jabuka, Kacarevo... dobri, vredni i posteni ljudi, dosta njih je bilo sa mnom i na ratistu u istocnoj Slavoniji... nemam ni jednu losu rec za njih!
Eto, to bi bilo to... i umesto sto se prepucavamo, treba da navijamo za to da se u skorijoj buducnosti nadjemo na istoj strani i resimo siptarsko pitanje u ovom delu sveta na nase obostrano zadovoljstvo!
Ovo se odnosilo na vas na makedoniju kod nas nece da zagrmi u skorije vreme....
secam se patoloske mrznje koju su Makedonci imali prema Siptarima, koju ja tada bas i nisam mogao najbolje da razumem ali sam je nekoliko godina kasnije shvatio u potpunosti i shvatio sam da je ta mrznja apsolutno opravdana! Mislim da niko na ovom svetu ne mrzi Siptare tako i toliko kao sto ih mrze Makedonci... cak ni mi Srbi i to posle svega sto su nam ucinili!
Secate li se bombardovanja Srbije... secate li se gde su bile najvece i najzesce demonstracije protiv NATO zlikovaca i tog zlocinackog cina... u Atini, Solunu i Skoplju!
I jos nesto u Srbiji zivi dosta Makedonaca i oni su izuzetno lojalni gradjani ove drzave i vole Srbiju vise i od mnogih Srba, ne pricam na pamet... poznajem dosta Makedonaca, a u okolini Panceva postoji i nekoliko sela u kojima su oni vecinsko stanovnistvo... Glogonj, Jabuka, Kacarevo... dobri, vredni i posteni ljudi, dosta njih je bilo sa mnom i na ratistu u istocnoj Slavoniji... nemam ni jednu losu rec za njih!
Eto, to bi bilo to... i umesto sto se prepucavamo, treba da navijamo za to da se u skorijoj buducnosti nadjemo na istoj strani i resimo siptarsko pitanje u ovom delu sveta na nase obostrano zadovoljstvo!
pa u srbiju, samo nam oni falili a gde ćemo mi crni za ne daj bože
u dunav...

Ne brini nece kod nas ,Grci i Bugari ima da ih ugoste.

Немој бити сигуран.Да ми је неко причао прије 20 година шта че се десити ја би га отерао ко зна где....Џаво ни ора ни копа...
Што се тиче Грка и Бугара,а поготово Грке,њих могу тучи троје одједном.Разумеш?Њих троје ја сам.![]()

u potpunosti..
Што се тиче Грка и Бугара,а поготово Грке,њих могу тучи троје одједном.Разумеш?Њих троје ја сам.![]()

mnogo gledaš ramba...![]()

ГАЈБА СКОПСКО ЗА ТЕБЕ КОГА ДОЈДЕШ...и то силвер Скопско
![]()
Polako ljudi... da malo spustimo loptu na zemlju!
Sluzio sam vojsku u Kicevu i Kumanovu, bilo je to poprilicno davno ali se jos uvek dobro secam mirisa kada sam na stanici u Kicevu izasao iz voza... smrdelo je na loj i to mnogo i grozno.
Secam se jos necega... u mom bataljonu naravno bilo nas je iz cele bivse Juge ali bio je i prilicno veliki broj Makedonaca i Siptara... secam se patoloske mrznje koju su Makedonci imali prema Siptarima, koju ja tada bas i nisam mogao najbolje da razumem ali sam je nekoliko godina kasnije shvatio u potpunosti i shvatio sam da je ta mrznja apsolutno opravdana! Mislim da niko na ovom svetu ne mrzi Siptare tako i toliko kao sto ih mrze Makedonci... cak ni mi Srbi i to posle svega sto su nam ucinili!
[SUP]Sto se tice priznavanja Kosova od strane makedonskih vlasti, siguran sam da se vecini pravih Makedonaca taj cin zgadio i da ni malo nisu ponosni na njega![/SUP]

Па они су јаки само на војним парадама.Види они у ствари гледају Рамба али када је реч о песницама ја ти гарантирам главом да је тако.![]()

Pa dobro, kad im se gadi sto je njihova vlada priznala nase Kosovo, gdje su onda demonstracije u to ime ?! Gdje su protesti ,gdje bi se pokazalo nezadovoljstvo zbog tog izdajnickog cina ??![]()
šta garantiraš...![]()

Нек они гледају Рамба али ја гледам Рокија
Добро шалу на страни стварно када је реч о песницама они појма немају.Pa dobro, kad im se gadi sto je njihova vlada priznala nase Kosovo, gdje su onda demonstracije u to ime ?! Gdje su protesti ,gdje bi se pokazalo nezadovoljstvo zbog tog izdajnickog cina ??![]()