Demonstracije Albanaca u Skoplju

Polako ljudi... da malo spustimo loptu na zemlju!

Sluzio sam vojsku u Kicevu i Kumanovu, bilo je to poprilicno davno ali se jos uvek dobro secam mirisa kada sam na stanici u Kicevu izasao iz voza... smrdelo je na loj i to mnogo i grozno.
Secam se jos necega... u mom bataljonu naravno bilo nas je iz cele bivse Juge ali bio je i prilicno veliki broj Makedonaca i Siptara... secam se patoloske mrznje koju su Makedonci imali prema Siptarima, koju ja tada bas i nisam mogao najbolje da razumem ali sam je nekoliko godina kasnije shvatio u potpunosti i shvatio sam da je ta mrznja apsolutno opravdana! Mislim da niko na ovom svetu ne mrzi Siptare tako i toliko kao sto ih mrze Makedonci... cak ni mi Srbi i to posle svega sto su nam ucinili!
Sto se tice priznavanja Kosova od strane makedonskih vlasti, siguran sam da se vecini pravih Makedonaca taj cin zgadio i da ni malo nisu ponosni na njega!
Secate li se bombardovanja Srbije... secate li se gde su bile najvece i najzesce demonstracije protiv NATO zlikovaca i tog zlocinackog cina... u Atini, Solunu i Skoplju!
I jos nesto u Srbiji zivi dosta Makedonaca i oni su izuzetno lojalni gradjani ove drzave i vole Srbiju vise i od mnogih Srba, ne pricam na pamet... poznajem dosta Makedonaca, a u okolini Panceva postoji i nekoliko sela u kojima su oni vecinsko stanovnistvo... Glogonj, Jabuka, Kacarevo... dobri, vredni i posteni ljudi, dosta njih je bilo sa mnom i na ratistu u istocnoj Slavoniji... nemam ni jednu losu rec za njih!

Eto, to bi bilo to... i umesto sto se prepucavamo, treba da navijamo za to da se u skorijoj buducnosti nadjemo na istoj strani i resimo siptarsko pitanje u ovom delu sveta na nase obostrano zadovoljstvo!

:hahaha:

Како ви ваше неуспехе што нисте могли да сачувате Косово нама преписујете и желите нам зло.

Ох Срби па ми једва чекамо да се опет зарати,што шиптари не смеју?

Друго било их је 1000 максимум на скупу.

Ви сте почели ко они да препуцавате цифре и бријке

zalosno ali istinito !
Da li se ikad zapitate zasto je to tako ?:per::per::per::per::per:

Sluzio sam vojsku u Kicevu i Kumanovu, bilo je to poprilicno davno ali se jos uvek dobro secam mirisa kada sam na stanici u Kicevu izasao iz voza... smrdelo je na loj i to mnogo i grozno.
Secam se jos necega... u mom bataljonu naravno bilo nas je iz cele bivse Juge ali bio je i prilicno veliki broj Makedonaca i Siptara... secam se patoloske mrznje koju su Makedonci imali prema Siptarima, koju ja tada bas i nisam mogao najbolje da razumem ali sam je nekoliko godina kasnije shvatio u potpunosti i shvatio sam da je ta mrznja apsolutno opravdana! Mislim da niko na ovom svetu ne mrzi Siptare tako i toliko kao sto ih mrze Makedonci... cak ni mi Srbi i to posle svega sto su nam ucinili!
Sto se tice priznavanja Kosova od strane makedonskih vlasti, siguran sam da se vecini pravih Makedonaca taj cin zgadio i da ni malo nisu ponosni na njega!
Secate li se bombardovanja Srbije... secate li se gde su bile najvece i najzesce demonstracije protiv NATO zlikovaca i tog zlocinackog cina... u Atini, Solunu i Skoplju!
I jos nesto u Srbiji zivi dosta Makedonaca i oni su izuzetno lojalni gradjani ove drzave i vole Srbiju vise i od mnogih Srba, ne pricam na pamet... poznajem dosta Makedonaca, a u okolini Panceva postoji i nekoliko sela u kojima su oni vecinsko stanovnistvo... Glogonj, Jabuka, Kacarevo... dobri, vredni i posteni ljudi, dosta njih je bilo sa mnom i na ratistu u istocnoj Slavoniji... nemam ni jednu losu rec za njih!

Eto, to bi bilo to... i umesto sto se prepucavamo, treba da navijamo za to da se u skorijoj buducnosti nadjemo na istoj strani i resimo siptarsko pitanje u ovom delu sveta na nase obostrano zadovoljstvo!

Хвала богу прочитао сам нешто паметно и реално.Добро нас познајеш пријатељу.

secam se patoloske mrznje koju su Makedonci imali prema Siptarima, koju ja tada bas i nisam mogao najbolje da razumem ali sam je nekoliko godina kasnije shvatio u potpunosti i shvatio sam da je ta mrznja apsolutno opravdana! Mislim da niko na ovom svetu ne mrzi Siptare tako i toliko kao sto ih mrze Makedonci... cak ni mi Srbi i to posle svega sto su nam ucinili!

ГАЈБА СКОПСКО ЗА ТЕБЕ КОГА ДОЈДЕШ...и то силвер Скопско;)

silvermoon.jpg

Немој бити сигуран.Да ми је неко причао прије 20 година шта че се десити ја би га отерао ко зна где....Џаво ни ора ни копа...

Siguran sam.

Што се тиче Грка и Бугара,а поготово Грке,њих могу тучи троје одједном.Разумеш?Њих троје ја сам.:rotf::rotf::rotf:

:hahaha::hahaha::rotf::rotf: u potpunosti..:mrgreen:

ГАЈБА СКОПСКО ЗА ТЕБЕ КОГА ДОЈДЕШ...и то силвер Скопско;)

silvermoon.jpg

Hvala, prijatelju... nisam gore napisao (i bez toga je ispao predugacak post) da sam dosta vremena u vojsci provodio na terenu i da smo prospartali Makedoniju uzduz i popreko... prvo peske od Kiceva do Ohrida pa par nedelja na Krivovlaku u sklopu nekog pokretnog logorovanja pa zatim mesec dana na terenu u okolini Krive Palanke i spavanja u zemunicama i da ne nabrajam vise... gde god da smo bili makedonski narod nas je stvarno tretirao kao svoju decu i davao nam ono sto je imao (ne samo nama Srbima vec svima bez razlike pa cak i Siptarima) i uvek je to bilo iskreno i od srca!
I na faksu sam imao dva dobra druga Makedonca, jednog iz Kavadarca a jednog iz Ohrida, dolazili su i kod mene kuci i stalno me zvali da ih posetim u Makedoniji... nisam bio ali mi je zao sto nisam!
Da, mislim da vas dobro poznajem skoro isto koliko i nas Srbe i mislim da medju nama i nema nekih velikih razlika, a politika... pa politika je u stanju da posvadja i podeli dva brata rodjena ali ipak kad tad neke stvari dodju na svoje mesto!

[SUP]Sto se tice priznavanja Kosova od strane makedonskih vlasti, siguran sam da se vecini pravih Makedonaca taj cin zgadio i da ni malo nisu ponosni na njega![/SUP]

Pa dobro, kad im se gadi sto je njihova vlada priznala nase Kosovo, gdje su onda demonstracije u to ime ?! Gdje su protesti ,gdje bi se pokazalo nezadovoljstvo zbog tog izdajnickog cina ??:per:

Pa dobro, kad im se gadi sto je njihova vlada priznala nase Kosovo, gdje su onda demonstracije u to ime ?! Gdje su protesti ,gdje bi se pokazalo nezadovoljstvo zbog tog izdajnickog cina ??:per:

Веч сам негде написао.На балкану су све владе марионетске.То би било исто као сад ја да питам тебе :Зашто ви не протестирате против Грчке због имена или због Бугарских претензија.Па нисмо ли брача?Знаш код нас а верујем и код вас је исто:Политика није дошла преко ку...ца.

Gadi se vecini pravih Makedonaca budi siguran u to samo sto je i tamo narod sada obezglavljen isto kao i mi u Srbiji... nema ko da organizuje i da izvede narod na ulicu, vlast je svuda ugurala svoje ljude mogu slobodno da ih nazovem -potplacena peta kolona koja jos uvek uspesno razbija vecinu eventualnih demonstracija pre nego one i pocnu! Cak ni Sloba nije bio tako uspesan u tome kao ovi sadasnji... gde smo mi unazad nekoliko godina na demonstacijama protiv mnogih sramnih odluka i izdajnickih poteza nase vlasti... jad, beda i glad se kao korov siri Srbijom a nas kao da nigde nema... cutimo i trpimo a dokle, videcemo. Eto tako slicno ti je i u Makedoniji ali dokle ce i to cemo videti!

Back