ludishinter
Domaćin
- Poruka
- 4.191
Taмо и за вас је забрањена зона.Тамо царује УЧПМБ или како се звала.
Gde je zabranjena zona?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Овај Скопјанац нам објашњава да су јачи од Шиптара.А ја му кажем-СВИ на овом свету су јачи од Шиптара.
Али проблем је у томе што вас нема,разумеш,не можете ни своју земљу да одбраните,јер вас је МАЛО.Да сте антички Македон(ц)и сад би вас било минимум 10 милиона по свету,као Грка у Грчкој,рецимо.
Али пошто вам је лакше да у 21.веку доказујете да постојите и да нисте Срби(или Бугари или Грци или Цинцари,како ти драго),него да се запитате како да решавате проблеме,онда само наставите,кола вам јуре у провалију,а кочнице су вам отказале.
Кола-држава
Провалија-ЕУ,НАТО,САД
кочнице-мозак

Gde je zabranjena zona?![]()
Од миша направимо слона.Прешевска околина па даље према пирота итд.Шиптари свуда протестују па шта?Протестирали су и у Прешево и?Али мржња а више инат праве своје.Вреџање и ситење православаца.БравоОд миша направимо слона.

ОВПБМ,заправо.
Брате,нема нама леба од политике и грађења путева.
Сви по чакију у руке па јуриш на г*вна са кечетима на главама и са краватама око
вратова.![]()
Прешевска околина па даље према пирота итд.Шиптари свуда протестују па шта?Протестирали су и у Прешево и?Али мржња а више инат праве своје.Вреџање и ситење православаца.БравоОд миша направимо слона.

Jesi li ti Srbin il Bugarin?
Ne verujem da si Grk?![]()
Па ето их на неколико км.(у Бондстилу)Znas u cemu je razlika?U tome sto u Presevu nema Nato-a a kod vas ima..pa i da bude kod nas nesto nema im pomoci a kod vas ima,razmisli malo..
Не знам какво значење би имао одговор.Није ни важно.А зашто тебе то интересује?.Хочеш речи да не постоје Македонце?

Не знам какво значење би имао одговор.Није ни важно.А зашто тебе то интересује?.Хочеш речи да не постоје Македонце?

Apsolutno ne postoje...Odluči se jesil Srbin il Bugarin....Nema trećeg..![]()
Ето видиш?Знао сам на шта циљаш.Шиптар сам.
Па ето их на неколико км.(у Бондстилу)
Pa, onda u redu...ne patiš od psihoze da pripadas nekom nepostojećem narodu...![]()
Ma cuti, ima da utripuju da su Kelti ili Rimljani.Ako Makedonci izbegnu ovamo , usled siptarskog terora , sve ce mo da ih naselimo od Novog Sada , do Subotice .![]()

Али психоза је присутна код тебе.Не брини и психоза се лечи.Само је потребан добар разговор.

Aha,kad bi se zezali..Vasa vlast je vise marionetska nego nasa,pa ako zagrmi videces...
Šta tebi treba da uradimo da te izlečimo od te opasne "makedonske bolesti"![]()
Aha,kad bi se zezali..Vasa vlast je vise marionetska nego nasa,pa ako zagrmi videces...
Makedonci ne postoje ali posto sam ja siroke duse ako budete odlucili da rascistite sa siptarima dolazim gratis da vam pomognem![]()

Ово ценим.Пуно је таквих по интернету.samo nemoj kod nas imamo vas na pretek a i albanija vam je bliže.