bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.530
Naravno da jesteНе буди глупа, ово је намештаљка

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da jesteНе буди глупа, ово је намештаљка

EnergijaМладост лудост!![]()

Лудило!Energija![]()
A menjačnica?Ja rijetko uveče da izađem. Preko dana odem na kafu ili pićence.
Ako ti je spirometrija dobra ne možeš imati bronhitis ili astmu.Ne znam šta me više nije snašlo ali na kraju smo i pluća doveli u znak pitanja.
Uglavnom sve ok, rentgen nije pokazao ništa specijalno ili zlokobno (Bogu hvala) ali očigledno da su detektovane trajne posledice Covid-19
Spirometrija super fantastična tj kapacitet a ja ne mogu da dišem???
I malo su nagadjali dal je akutni ili hronični bronhitis a možda i astma pa ajd probaj ovo probaj ono...
I taman prodišem ko nekad kad u pogrešnom momentu - usred epidemije.
Mene kad hoće hoće...
Elem sad sviram ko gajde uz beli sekret što ukazuje na virusnu infekciju.
Ali ni po jada sve ovo nego mi se totalno promenili ukusi svemu.
Kafa i nekako ali čaj ko da pijem toplu surutku uz jako čudan miris.
Supa obavezno preslana a pirinač nekako nedefinisano.
Maločas uzeo kiseli krastavčiċ - ko da su ga u benzin močili.
Skroz nešto uvrnuto... Ni sa slatkim programom ništa bolje samo par stvari normalan ukus sve ostalo neka masnoća i nejasni doživljaji.
Viršle ijaoooo dal je to ono što mačka oseti pa ih neće?
Tunjevina može ali sardine ko da jedem nauljeni stiropor.
Pokvario mi se MATRIX totalno...
O čemu je reč?
Da li to ima veze sa disajnom infekcijom mada sam pod terapijom...
Imao si koronu definitivno. Skoro svi ljudi misle da je korona prošlost, ali nije. I dalje je prisutna i mijenjaju se simptomi.To je stabilizovano, šećer normalan, loš holesterol doveden u red
Dok smo ispitivali virusni udar na srce nismo imali vremena da se bavimo da je taj udar išao preko...
https://forum.krstarica.com/threads/ne-radi-mi-matrix-sasvim-drugi-ukusi.1044834/
Dobro i mjenjačnica i kupovina x bona.A menjačnica?
A pumpice pomognu?Ako ti je spirometrija dobra ne možeš imati bronhitis ili astmu.
One koje ti lekar prepiše da. Ništa na svoju ruku.A pumpice pomognu?

Pa te što.mi specijalista prepisao, niko ti ne bi ni dao u apoteci bez dozvole.One koje ti lekar prepiše da. Ništa na svoju ruku.
Praviš se naivko![]()
Da nisi spavao u Ćacilendu?Pa te što.mi specijalista prepisao, niko ti ne bi ni dao u apoteci bez dozvole.
Šta je onda u pitanju?
Koristi šta ti je rečeno.Pa te što.mi specijalista prepisao, niko ti ne bi ni dao u apoteci bez dozvole.
Šta je onda u pitanju?
sta bi to bilo da mu ne verujesTebi ništa više ne verujem, ni za Marsovca, ni za psa, ni ptice.
![]()
acno takoMuškarci ne lažu, oni petljaju.
ma odbacenim marsovcima u oblikuKo zna sa kakvima se ti družiš?![]()
Tako i ove babe komšinice kod nas u kraju, uveče baš retko izlaze.Ja rijetko uveče da izađem. Preko dana odem na kafu ili pićence.

pticice , jes bre nevaljalaPitanje postoji li Marsovac a i ti![]()
jes pitala stojkaKako zdravlje Stojkov?
a sada nam je jasno zasto si taka , na kraju danaDobro veče.
Ne u 5, 40, već u 4, 40.
Kafa na stoliću mora biti u 4, 50.![]()
Može da pita i Stojka našeg, i tebe i mene lično zna.pticice , jes bre nevaljala
imala si prilike
mogla si na PP da se i upoznas sa .
eto pitaj i Mystika , jel postojim
jes da sam ono 100 posto matoriji od njega i normalno ruzan

...СексуалнаEnergija![]()
ХормонскоЛудило!
Imao si koronu definitivno. Skoro svi ljudi misle da je korona prošlost, ali nije. I dalje je prisutna i mijenjaju se simptomi.
To što si opisao u onom linku se meni događalo kada sam imala koronu i promjena ukusa je trajala poprilično dugo. I čulo mirisa se drugačije ponaša.
Vjerujem da sam imala upaljenu i srčanu maramicu, jer sam osjećala nelagodu s lijeve strane i nekakvo lagano titranje mišića.
Na sve to pad energije, umor i pospanost me pratila dvije godine.
Tako i ove babe komšinice kod nas u kraju, uveče baš retko izlaze.![]()