marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.741
ma tek kada kaze gde je , ondaK mozemo i da damo sudNešto kao narodni običaj, okupite se i zovete?![]()
recimo ima onaj deminutiv a bome ima i onaj
kretencinoooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma tek kada kaze gde je , ondaK mozemo i da damo sudNešto kao narodni običaj, okupite se i zovete?![]()
Blago njoj, ja sam samo glupa i lepuškasta![]()

Još mi fali neko da mi nakači mašnicuПримићемо и тебе у клуб
Ти си слаткаста, ушећерено причаш, па се онда увијеш у луксузни целофан ...![]()
ma bi ak bi smeo od njegove PametniceTo ona pena kao kad neljubazan s kelnerom?
kako tobrojutro
Što tičici porasle oči preko noći?![]()
E da..dobra stara vremena. I meni fali Žabica a Agi je tu negde @☆Aždaha☆ samo da se prisetimoma bi ak bi smeo od njegove Pametnice
ona mene postuje a ovaaaj
joooj,treba mu Agata a bome i zabica...da mu daju , sto i je najvise i dobijao
po glavi......oklagije
cvrc , nema da pijem kafu kod tebe
Još mi fali neko da mi nakači mašnicu![]()

cvrc , nema da pijem kafu kod tebe
ustvari , ti i nemas kafu ..pravu
ti imas one neke , kutijice i onda se hvalis kako je to kafa.
Dete daj odrasti i pocni da pijes kafu svoje dedovine
TuRCku
Još kad bi znao kako sam tada izgledala
Може, испод минића, да личиш на девојку од пре пар деценија...![]()
sto jes , jesOn je za nekih 50 godina ispred mene.![]()
more bjeazi ti , onaj sa rozle mudantine , papuce i gej suncobrancicimaTica nije, kao ni marsi, oboje su babe pa ih perverzije odavno napustile.![]()
E da..dobra stara vremena. I meni fali Žabica a Agi je tu negde @☆Aždaha☆ samo da se prisetimo![]()

jes brateNe poznaješ ni mene. Na sreću po tebe, jer bi se i ti zaljubila kad bi me videla i upoznala. Uvek je teko.
Сад си ме потсетила када смо били клинци од 5-6 година па смо ловили жабе и гуштере (ја сам мислио да су то младунци од крокодила) усред лета. Били би смо само у купаћим гаћама и нисмо имали где да их остављамо након улова, да би ослободили руке за даљи лов, ми смо улов држали у гаћама...![]()

Kud svi turci tu i marsi turac.cvrc , nema da pijem kafu kod tebe
ustvari , ti i nemas kafu ..pravu
ti imas one neke , kutijice i onda se hvalis kako je to kafa.
Dete daj odrasti i pocni da pijes kafu svoje dedovine
TuRCku
Mentalna kastracijaТако да се мој мишко настрашио од Жабетина, Аждаја и Крокодилчића...![]()
pa moze , svako dobronameran i je za otici za Kanadu a sto se tice zakletveВи Црвени се препознајете чак преко океана.
Да вас упознам, па да те води за Канаду и да даш тамо заклетву својој Краљици из Лондона![]()
Što sad upličeš @bird again u ovu raspravu?sto jes , jes
preso sam ono tisutch ljetni i zimski ali , ti me stizes , stim da imas perike i onDak si kao mlad
dok , svraka , vrana ti ne mazne periku
od toliko tvojih perika( e ovoga puta ti nisam doneo nijednu) napravile su gnezdo za svoje...pticice

A zato mi gledaš u noge dok pijemo kafu? Bežibre ludače!more bjeazi ti , onaj sa rozle mudantine , papuce i gej suncobrancicima
ma , da si ovde pa da popijemo dobri kafu a i odlican kolac pojestiSamo za sebe mogu potvrditi i reći![]()
MislišСви из угла свог ракурса посматрача добију што заслуже.
Па нећеш ти сама овде да успостављаш стандарде...... преамбициозно...