- Poruka
- 99.462
Marsi, u goste se ne dolazi bez par kila pečenja, tri litra vina i kutije kolača.
Samo kažem...![]()
Зато ти нигде не идеш ... ?
Одакле ти такви обичаји ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marsi, u goste se ne dolazi bez par kila pečenja, tri litra vina i kutije kolača.
Samo kažem...![]()
Aloooo, ne miniraj me, na čijoj si ti strani?Зато ти нигде не идеш ... ?
Одакле ти такви обичаји ?

tebi krivo jerM a ne može marsi sam sebe da povede. Kad ulazi u avion, ima trakicu sa imenom i adresom, kao nekad deca. Kad se izgubi da ga odvedu kod starateljke.![]()
Aloooo, ne miniraj me, na čijoj si ti strani?![]()

moj gospodar muž izrazio želju da proba, ako preživi, javiću vam Ne računam te časne sestre, jes lud?tebi krivo jer
putujem u 1 klasi i oma
lepe sestre dese oko mene
sam ti slao slike a
si bio ljubomoran, zelenio
Ako ne preživi, javi mi se.E prvi put sam napravila jagnjeću čorbu
moj gospodar muž izrazio želju da proba, ako preživi, javiću vam
![]()

mozes na PP , pa ti mogu poslatiBaš mi žao što marsija ne poznajem za razliku od tebe![]()
E prvi put sam napravila jagnjeću čorbu
moj gospodar muž izrazio želju da proba, ako preživi, javiću vam
![]()

Nemam pojma o čemu je reč. Neispavana sam bašŠto sad upličeš @bird again u ovu raspravu?![]()

Kakve ovo dezinformacije širiš?Чуј
Оће Тица да се уда и оде за Канаду !
Оћеш ти или Марси, заболе ме ....![]()
A spominje tamo neke svrake i vrane, bre.Nemam pojma o čemu je reč. Neispavana sam baš![]()

Ako ne preživi, javi mi se.
Ma javi mi se i ako preživi.![]()

Tako je, ja nisam u službi Njegovog Kraljevstva, kao Marsi.Kakve ovo dezinformacije širiš?
Dobro da nam nisi u komšilukuПреживеће наравно, ако се не забуни , па уместо першуна насецка олијандера.
Она кад види какав сти и Марси баја , одма трује ...![]()
e nema vise da ti donosim rozle perike i ono, gejevskeMa ne vredi, ja otero marsija i više od 200 km, a on se vraća svake godine, ko Lesi.![]()
Meni je san preko potreban def.Tako je, ja nisam u službi Njegovog Kraljevstva, kao Marsi.

Što se meni žališ, nisam, ja apotekar nit diler?Meni je san preko potreban def.![]()
ma , ti bre nisi vazanToliko ne valjam da će i večeras do mene.![]()
Dobro da nam nisi u komšiluku![]()
Meni jeste.Dobro da nam nisi u komšiluku![]()

Meni je san preko potreban def.![]()

Ovo se na mene misli?Blago njoj, ja sam samo glupa i lepuškasta![]()
Može i to da bude opcijaЗнамо да си готова...
Ти би за Канаду ...![]()