- Poruka
- 202.062
E ta.To ona pena kao kad neljubazan s kelnerom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ta.To ona pena kao kad neljubazan s kelnerom?

A ti si začin CTo može i tako da se nazove
![]()

On je za nekih 50 godina ispred mene.Izjedaš se u sebi jer mi je on za svetlosnu godinu ispred tebe![]()

Sve sem prvog![]()

Taman koliko treba.Rifke je samo malo perverzan, nije mnogo, ...![]()
Taman koliko treba.![]()

Orkovi ko će drugiКо те брише ?
Знам
Лапси има тајну ролу и врши саботаже по форму ...![]()

Tica nije, kao ni marsi, oboje su babe pa ih perverzije odavno napustile.Сви смо ми како треба , по сопственом укусу ... питај Тицу ...![]()

Ма није бре... само јој погодиш тај њен живац
Samo za sebe mogu potvrditi i rećiСви смо ми како треба , по сопственом укусу ... питај Тицу ...![]()

Samo da ne sviraš curcu.Ja sviram, a tičica igra i peva
Baš mi žao što marsija ne poznajem za razliku od tebeTica nije, kao ni marsi, oboje su babe pa ih perverzije odavno napustile.![]()

Samo da ne sviraš curcu.

Samo za sebe mogu potvrditi i reći![]()

Ne poznaješ ni mene. Na sreću po tebe, jer bi se i ti zaljubila kad bi me videla i upoznala. Uvek je teko.Baš mi žao što marsija ne poznajem za razliku od tebe![]()
Aj ne lupaj možeТи си у најбољим годинама (за моје године), само да те не боли глава цео дан и цело вече ...![]()

Baš mi žao što marsija ne poznajem za razliku od tebe![]()

Eto i to smo rešiliNe poznaješ ni mene. Na sreću po tebe, jer bi se i ti zaljubila kad bi me videla i upoznala. Uvek je teko.

Ne može, to je naš Mistić.Aj ne lupaj može![]()

Jok tebe možda povedeВи Црвени се препознајете чак перко океана.
Да вас упознам, па да те води за Канаду и да даш тамо заклетву својој Краљици из Лондона![]()

Eto i to smo rešili![]()

M a ne može marsi sam sebe da povede. Kad ulazi u avion, ima trakicu sa imenom i adresom, kao nekad deca. Kad se izgubi da ga odvedu kod starateljke.Jok tebe možda povede![]()

Baš mi žao što marsija ne poznajem za razliku od tebe![]()