bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.766
Poganog li jezika sačuvaj božeM a ne može marsi sam sebe da povede. Kad ulazi u avion, ima trakicu sa imenom i adresom, kao nekad deca. Kad se izgubi da ga odvedu kod starateljke.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poganog li jezika sačuvaj božeM a ne može marsi sam sebe da povede. Kad ulazi u avion, ima trakicu sa imenom i adresom, kao nekad deca. Kad se izgubi da ga odvedu kod starateljke.![]()

... види мале !Otkud ti znaš kakav je marsijev jezik?Poganog li jezika sačuvaj bože![]()

On uvek na pristojnom odstojanju od jedno 200 km možeЧувај га се , има манире из студењака, јер му стан преко пута...![]()

Ma ne vredi, ja otero marsija i više od 200 km, a on se vraća svake godine, ko Lesi.On uvek na pristojnom odstojanju od jedno 200 km može![]()

Ne valjaš ništa i zato razlazMa ne vredi, ja otero marsija i više od 200 km, a on se vraća svake godine, ko Lesi.![]()

Toliko ne valjam da će i večeras do mene.Ne valjaš ništa i zato razlaz![]()

U neku ruku je u pravu al kada se pogleda iz drugoga plana
Ćaci, što su ti se slova razbežala?U neku ruku je u pravu al kada se pogleda iz drugoga plana
Jo i to dobro jok
Eto ,nufi se na krstarici ,trazi,moli ,plae,suze roni
A dobija recimo po ledjima
Onu tesku oklagiju

Добро можда мало, али не зове се то претеривање, него уметничка слободаOš iskreno? Imam utisak da malo preteruješ![]()

Добро можда мало, али не зове се то претеривање, него уметничка слобода![]()
Mnogo si ti dobar prema njemuU neku ruku je u pravu al kada se pogleda iz drugoga plana
Jo i to dobro jok
Eto ,nufi se na krstarici ,trazi,moli ,plae,suze roni
A dobija recimo po ledjima
Onu tesku oklagiju

Na Rifetov skoči.Бако, бако, што су ти тако велике очи ...

gde toKod nas uspešan mamin sin.Žemske se otimaju.
Dodži da ti objasnim.gde to
da mamim sin je uspesan
dokazi
foto

Mnogo si ti dobar prema njemu
Dobija tačno ono što zasluži![]()
... преамбициозно...gde to
da mamim sin je uspesan
dokazi
foto

Što je babi milo, to joj se i snilo.Na Rifetov skoči.
Izvini, vježbam za pjesmu, Džudi raspisala konkurs.![]()
preso sise tvojeJoj kad mi dođe večeras na kafu, pa dobije sa malo jačom penom.![]()
To bi mi bilo milo. Vidi Misti šta on mašta!Što je babi milo, to joj se i snilo.

jes a posle mamice , sve je poskupilo na pijaci i nisam mogao sve da maznem ovaj , morao sam da kupimmОда на пијацу и купи јој шта му каже...![]()
Blago njoj, ja sam samo glupa i lepuškastaTi?
Tek sad ?
Jao sto si ti mlada, lepa i glupa ...![]()
NEŠ!To bi mi bilo milo. Vidi Misti šta on mašta!![]()