marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.702
beazi bre...Dodži da ti objasnim.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
beazi bre...Dodži da ti objasnim.![]()
Uvek. Samoj sebi sam savršena. I drži se toga uvek.Ovo se na mene misli?
Da, optužuju me ovde da sam lažno skromna, a i ko će ti reći da si lepa ako to sama sebi ne budeš?
Ovo se na mene misli?
Da, optužuju me ovde da sam lažno skromna, a i ko će ti reći da si lepa ako to sama sebi ne budeš?
Cccc, koje bre virenje. Mi smo ovde fini svet, zovemo i komšije na ručakЈа не вирим у туђе тањире...
Али неке комшије (комшинице) хоће да им се вири, чак шаљу слике, намештају се, подмећу итд, итд...

Знам све ...Može i to da bude opcija![]()

Nećemo preterivati sa savršenstvom. Bar ja.Uvek. Samoj sebi sam savršena. I drži se toga uvek.

Ako ti treba da nam tražiš, onda smo ga ugasileко каже да нисте, обе сте лепотице,
требају вам само звери,
Рифке и Марси !

Cccc, koje bre virenje. Mi smo ovde fini svet, zovemo i komšije na ručak![]()

Tačno to, ali je 50% rešenja.Знам све ...![]()
Ako ti treba da nam tražiš, onda smo ga ugasile
![]()

da , bese tako neka lepsa vremena i sale je bilo na pretek a marsovac iritiro do daskeE da..dobra stara vremena. I meni fali Žabica a Agi je tu negde @☆Aždaha☆ samo da se prisetimo![]()
Nećemo preterivati sa savršenstvom. Bar ja.![]()

momentalno , ovde gde me znaju , pa mi skuvaju jaku , kafu aliА, коју ти пијеш ? Бразилску ?
pa , sto i ne uslikas , ona gnezda gde su svrake , vrane sa tvojim perikama a i oni cvorci , koji cim te vide , napadaju ki da si crveni cetnikŠto sad upličeš @bird again u ovu raspravu?![]()
...Znači večeras babi kuvam kamilicu od šipka?momentalno , ovde gde me znaju , pa mi skuvaju jaku , kafu ali
zbog reefera , doneo sam svoju kafu , eticki ubranu , izbegnuto od korporacija , direktno se pomaze farmerima u kolumbiji- na zalost uz tu kafu nisu stavili i beloga,
taman bi bilo za reefera da se uneredi , ustvari , vec je uneredjen , moze bit da bi posle i bio ok

Može, plati ručak, ali bez ove tri žene.Вас четворо шкртица:
@Lagerta , @bird again , @marsijaner i @Rifke
Ја вас све поспајам, платим ручак и бог да вас види......

momentalno , ovde gde me znaju , pa mi skuvaju jaku , kafu ali
zbog reefera , doneo sam svoju kafu , eticki ubranu , izbegnuto od korporacija , direktno se pomaze farmerima u kolumbiji- na zalost uz tu kafu nisu stavili i beloga,
taman bi bilo za reefera da se uneredi , ustvari , vec je uneredjen , moze bit da bi posle i bio ok

cuj , kaze idem za Grcku da me grci grce , treba mi ono sklopocalo koje i moze da klikce u vodu iA zato mi gledaš u noge dok pijemo kafu? Bežibre ludače!
Napisao bih babe da nije Lagerte da im vadi prosek.![]()

Rifke i ja smo odavno spojeni al krijemoВас четворо шкртица:
@Lagerta , @bird again , @marsijaner i @Rifke
Ја вас све поспајам, платим ручак и бог да вас види......
Oooo, znam ja dobro kako izgleda Lagerta. I nije bakuta, bre.Знаш ли ти како је то леп бакутанер ...![]()

cuj , kaze idem za Grcku da me grci grce , treba mi ono sklopocalo koje i moze da klikce u vodu i
klikces sam onone nonice i jos si pricao da svi , gledaju tvoje nonice.
moreeee
da , ranije , kada sam tako mlutai i gubio se po sumama i gorama juzne i centralne jamerike , tada je reefer, trazio da mu saljem slike latinki sa atributama.Мени може из Боливије... не бирам колико је бело, пардон црно ...![]()