Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Ja neko mešanje! :rotf:

trbu%C5%A1ni-ples-e1486544227391.jpg

Vidim Mars niko da te primeti :namcor:

Kako ide?
nikako , borba sa vetrenjacama , ostavinska rasprava , 30 godina , idioti stalno prave greske , moja krivicna prijava protiv sudijice je , i konacna , jos 2009 , i nikada mi nije dostavljena u Kanadi.
Birokratija , ne mozes ti da vidis predsednika suda, sta ti mislis ko si i odakle.
marsovac i koji i zna zakone , i naterah ih da se vidimo sledece nedelje ,
I ultimatin sudijama sa kojima sam danas razgovarao - nepismene budale koji se kriju za zakona a koji i ne primenjuju, Zacudjeni da im predocavam , clanove zakonskih odredbi i ..sastanak.
Poneo danas u grad da i negde sameljem kafu , jer , ovo sto pijem po kafanama, restoranima je , obojena crna voda a ukusi....
moja me mami da se sto pre vratim , spremila mi, barem je na slici pita sa jabukama...

1760389999766.png

Nema ovde Turcke kafe, samo naša domaća. Nije to isto, iebotikafu.
pa bre , dokle ces ti
sva zemlja u Serbiji je premerena , izmerena upisan u TurCkim ..
tako da si ti tuRcak
i u mracno moje vreme , mi smo i pili pravu kafu i rahatluk i kiselu i divanili.
a ti...
nauci da mi skuvas pravu Tursku kahvu a i da rahatluk , ide sa orasima.
za nas tisutchljetne i zimske marsovce

A i ovdje stigao taj dugo očekivani gost marsijaner!
Dobro došli dragi gosti ... .. ... .. .....!
U aparatu je tri vrste kafe, neizbježna Frankova, Arabika i Grand.
Evo, prvo kafica :kafa:
Može neki časopis? Politika ili Borba?
sto jes jes
vi volite te fency kafe , karpuchino , pa ovo ono
reefer stalno trazi i donose mu sa ltghq bojama kisobrancice
a kafa, more , crna voda , ponekad i da je topla.

Ok, sretno ti s prodajom stana!
bih ja to odavno i uradio ali , Sudije , sa kupljenim diplomama , i ne znanjem prave takve greske i resenja , da samo gubim novac.
izdat je stan , mladoj porodici sa dve devojcice i to najmanje sto je moguce a zato sto sam ranije , skoro svake godine morao da izbacujem stanare koji su ili unistavale stan _ komsije mi javljale ili nisu placali,
i stalno renoviranje.
a da se vratim i da zivim ovde , mislim da bih poludeo sa vasim diktatorom

Back