Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.640
Скип...A ti mu dožeš kao metroseksualac?!
Ja ipak slutim da si ti milimetrosuksualac.
Не ласкај себи, ти си ипак провинцијалка...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Скип...A ti mu dožeš kao metroseksualac?!
Ja ipak slutim da si ti milimetrosuksualac.
Не ласкај себи, ти си ипак провинцијалка...![]()
Kapetana i Mistika razmisljam na ignore![]()

Jok, nadahnuce prirodno jeOpaa, nabavila se dobra droga, vidim.![]()

Немој Капетана он је твој.
Црвен је и дете комунизма као и ти...![]()

То ти је појам - прочитај нештоJa sam dete za vas matorce
Kakav komunizam![]()

То ти је појам - прочитај нешто
Pogledajte prilog 1796566
Црвени онај тиоистички СФРЈ-отски ...
Капетан, Симо, Лапси, Метроном, Савановић, Ти и многи други ...
Kakvih tačno problema moze imati ?Иван није присутан већ 30 минута !!!
Који је модератор ово опет обрисао ? Због неког модератора Иван као одговорно лице може имати великих проблема !
--
@KPCTAHK @Gruban @Metronomy @Bren @Обилић @darda @pertowic @Mystic+ @Majstor Života @kapetanmark @mario80 @pop80 @luda nasta @BratSrbin @C0NSIGLIERI @asketa @Možebitialinemoradaznači @јанпи @Ride the lightning @Zagor92 @Велики Комбинатор @Mladja soma evra @dragon x @Blokisha @japageve @Enigma @*iskander @aleksije radicevic @Casual Observer @colonel kurtz
Da ne bismo primenili istu meru, molim vas da se strogo pridrzavate Pravilnika foruma Politika.
---
Иване,
Поведи рачуна о својим модераторима, који дозвољавају вређање осећања држављана Србије , било грађанских било националних или регионалних нарочито Србијанаца и Шумадинаца
Закон и Устав су важећи прописи РСрбије, а правилник није важећи ни законски ни подзаконски акт РСрбије.
Мислити о томе, јер си ти одговорно лице, а не ови сујетни модератори, који неће ни за шта одговарати, а што изазивају индиректно сукобе подржавајући екипе провокатора, пријављивача и модератора банера !
Поведи рачуна о законитости у раду !!!
Može imat velikih problema s Mysticom dok ga ne banuje.Kakvih tačno problema moze imati ?

Ja srećom nemam takvih problema!
Gledam svoga posla!
Nisam čak ni bio tu

.gif)
Što ne slušaš? Vidi mene! Ka bubica!A šta mene danas na olimpijski semafor, alooooooo?Nisam čak ni bio tu
Ludačka posla
https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.974292/page-71#post-51714849

O kakva nepravdaA šta mene danas na olimpijski semafor, alooooooo?Nisam čak ni bio tu
Ludačka posla
https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.974292/page-71#post-51714849

A tebe sam iskreno tamo i ocekivala sarenaŠto ne slušaš? Vidi mene! Ka bubica!![]()

Kakvo je ono kolektivno pozivanje na odgovornostIzgleda će streljaju 100 za jedno vređanje
E pa pucajte, ja i dalje držim čas![]()

, jel’ se onda to ne bi racunalo ili bi
?Ne lupetaj!A tebe sam iskreno tamo i ocekivala sarena![]()