Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.619
Majstor? Kolko je kod tebe zamena kvačila?
Povoljno. Za mene.
U slučaju nezadovoljstva, novac vraćam... Al sve mi nešto govori da ću biti zadovoljan novcem, te ga neću vraćati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majstor? Kolko je kod tebe zamena kvačila?
Nema više pive dok se ne ofrbaš u tamniju boju i dok ne uništiš tu princ Valijant frizuru. A ja se još čudim što mi nema gostiju u kafani!!!!!![]()
Pa nisam se ja ispalio nego ti.Nije. Golubovi mi raznose mejlove. Dosadan si. Nepotreban, ukratko.
Nisam Ljubota, nisam Simo Sramota, ja sam Života.![]()
Pa šta? Nisam ja sujetna. Ja se najviše zezam na svoj račun.Pa nisam se ja ispalio nego ti.![]()
Odluci se sta si vec jednom
![]()
Tako i treba, ali je veoma retko. Ne samo na ovom forumu, već generalno. Pozdravljam i podržavam!Pa šta? Nisam ja sujetna. Ja se najviše zezam na svoj račun.
Ko? Kada?Neki tamo princ Diletant dolazi u kafanu i predstavlja se kao ja? A pa nećemo tako...![]()
Onda si onaj lazni kradljivac diletantJao ne znam, teško je odlučiti se na prazan stomak.
Istražićemo, saznaćemo, kaznićemo.Ko? Kada?
![]()
Sem kad lagis maloPa šta? Nisam ja sujetna. Ja se najviše zezam na svoj račun.
Vidi Sime na mojoj temi Raspad EU! Čim vidi moju temu trči ko mahnit da nešto kaže. Samo što se ja nikada ne sjećam ni jedne njegove rečenice?! Znaš li Tico zašto je to tako?
Onda si onaj lazni kradljivac diletant![]()
Malo, samo malo, da se zna.Sem kad lagis malo![]()
Ja nisam nikada ni videla nijednu tvoju temuVidi Sime na mojoj temi Raspad EU! Čim vidi moju temu trči ko mahnit da nešto kaže. Samo što se ja nikada ne sjećam ni jedne njegove rečenice?! Znaš li Tico zašto je to tako?
Vidi Sime na mojoj temi Raspad EU! Čim vidi moju temu trči ko mahnit da nešto kaže.
Jel’ ti bolje
Koliko je to malo utvrdicemo kad za to dodje vremeMalo, samo malo, da se zna.![]()
Bojim se da se to ovde nece promeniti mnogoNisam, samo sam istinski gladan![]()
To sam rekla bez veze. Ja ne lažem i prezirem laganje. Ponekad vrdam, ali to nije laž.Koliko je to malo utvrdicemo kad za to dodje vreme
![]()
To se zove dobra dusa
Svi ljudi koji su rodjeni prvog aprila su prevarantiTo sam rekla bez veze. Ja ne lažem i prezirem laganje. Ponekad vrdam, ali to nije laž.