Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.834
Скип...A ti mu dožeš kao metroseksualac?!
Ja ipak slutim da si ti milimetrosuksualac.
Не ласкај себи, ти си ипак провинцијалка...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Скип...A ti mu dožeš kao metroseksualac?!
Ja ipak slutim da si ti milimetrosuksualac.
Не ласкај себи, ти си ипак провинцијалка...![]()
Kapetana i Mistika razmisljam na ignore![]()
Jok, nadahnuce prirodno jeOpaa, nabavila se dobra droga, vidim.![]()
Немој Капетана он је твој.
Црвен је и дете комунизма као и ти...![]()
То ти је појам - прочитај нештоJa sam dete za vas matorce
Kakav komunizam![]()
То ти је појам - прочитај нешто
Pogledajte prilog 1796566
Црвени онај тиоистички СФРЈ-отски ...
Капетан, Симо, Лапси, Метроном, Савановић, Ти и многи други ...
Kakvih tačno problema moze imati ?Иван није присутан већ 30 минута !!!
Који је модератор ово опет обрисао ? Због неког модератора Иван као одговорно лице може имати великих проблема !
--
@KPCTAHK @Gruban @Metronomy @Bren @Обилић @darda @pertowic @Mystic+ @Majstor Života @kapetanmark @mario80 @pop80 @luda nasta @BratSrbin @C0NSIGLIERI @asketa @Možebitialinemoradaznači @јанпи @Ride the lightning @Zagor92 @Велики Комбинатор @Mladja soma evra @dragon x @Blokisha @japageve @Enigma @*iskander @aleksije radicevic @Casual Observer @colonel kurtz
Da ne bismo primenili istu meru, molim vas da se strogo pridrzavate Pravilnika foruma Politika.
---
Иване,
Поведи рачуна о својим модераторима, који дозвољавају вређање осећања држављана Србије , било грађанских било националних или регионалних нарочито Србијанаца и Шумадинаца
Закон и Устав су важећи прописи РСрбије, а правилник није важећи ни законски ни подзаконски акт РСрбије.
Мислити о томе, јер си ти одговорно лице, а не ови сујетни модератори, који неће ни за шта одговарати, а што изазивају индиректно сукобе подржавајући екипе провокатора, пријављивача и модератора банера !
Поведи рачуна о законитости у раду !!!
Može imat velikih problema s Mysticom dok ga ne banuje.Kakvih tačno problema moze imati ?
Ja srećom nemam takvih problema!
Gledam svoga posla!
Što ne slušaš? Vidi mene! Ka bubica!A šta mene danas na olimpijski semafor, alooooooo?Nisam čak ni bio tu
Ludačka posla
https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.974292/page-71#post-51714849
O kakva nepravdaA šta mene danas na olimpijski semafor, alooooooo?Nisam čak ni bio tu
Ludačka posla
https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.974292/page-71#post-51714849
A tebe sam iskreno tamo i ocekivala sarenaŠto ne slušaš? Vidi mene! Ka bubica!![]()
Kakvo je ono kolektivno pozivanje na odgovornostIzgleda će streljaju 100 za jedno vređanje
E pa pucajte, ja i dalje držim čas![]()
Ne lupetaj!A tebe sam iskreno tamo i ocekivala sarena![]()