- Poruka
- 203.260
Imaš li nekretninu u Grčkoj? Ako imaš, šalji mi dve fotke, te nekretnine i tvoju. Da vidim šta dalje da radim.Sedi de si![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li nekretninu u Grčkoj? Ako imaš, šalji mi dve fotke, te nekretnine i tvoju. Da vidim šta dalje da radim.Sedi de si![]()

Ti ionako samu sebe ukopaš, šta će ti neko drugi?Jadan, nego šta!
I Mistija trenirate.
Samo meni ništa ne možete, naravno osim bana, ali je to onda opet moja pobjeda.
Mistik?Jadan, nego šta!
I Mistija trenirate.
Samo meni ništa ne možete, naravno osim bana, ali je to onda opet moja pobjeda.

Mali, trkni po cigare, pa onda opet nastavi da maštaš o Grčkoj. Ajde, šta bleneš?Ti ionako samu sebe ukopaš, šta će ti neko drugi?
Nemam.Imaš li nekretninu u Grčkoj? Ako imaš, šalji mi dve fotke, te nekretnine i tvoju. Da vidim šta dalje da radim.![]()

Nisam idiot pa da koristim cigare.Mali, trkni po cigare, pa onda opet nastavi da maštaš o Grčkoj. Ajde, šta bleneš?

Ladno kod njega, najbolje još i grtalcu da mi uvali, pa da ja radim njegov posao.Nemam.
Preseli se kod Marsovca on je burzuj
![]()

Onako.Zasto kolutas?![]()
Ma i on je sam zaboravio na sebe.Mistik?
Na njega sam potpuno zaboravila
![]()

U glavi tvojoj.Nisam idiot pa da koristim cigare.
Lepo ja pišem da ti samu sebe dovoljno lupaš po glavi.![]()
Jel zuji kad se samu sebe lupiš?U glavi tvojoj.
Ko si ti uopšte? Ko te zvao?
Dolazi li marsovac ovde? U Srb.?Ladno kod njega, najbolje još i grtalcu da mi uvali, pa da ja radim njegov posao.![]()
Dolazim ja na sajam knjige 28.10.Dolazi li marsovac ovde? U Srb.?
Evo tvoj ZileDolazim ja na sajam knjige 28.10.
Ko me vodi na ručak?

Čekam ga ne jerodromu u sredu. Hoćeš da mi praviš društvo?Dolazi li marsovac ovde? U Srb.?
Ako si dovoljno mlada i zgodna, ja ću. Al' da ne pričaš puno, molim te.Dolazim ja na sajam knjige 28.10.
Ko me vodi na ručak?

Dolazi da kupi knjigu "kako sam pobjedio obojenu revoluciju".Evo tvoj Zile
Nece vam biti dosadno?
Znači nisi mlada i zgodna?Načekaćete se kada ću opet doći na forum.

Halo dečko, ne ide ti navodna provokacija. Imala sam ja posla sa većim banditima od tebe.Znači nisi mlada i zgodna?![]()
Još od 2017. godine ovu knjigu tražim. Stoji od tada prazno mjesto pored knjiga braće Grimm.Dolazi da kupi knjigu "kako sam pobjedio obojenu revoluciju".![]()
A ebatga sad, ja nemam gače. Šta ču sad, em nisi mlada ,em nisi zgodna em nisi nešto ni spremna da pomogneš impotentnim gačanima.Halo dečko, ne ide ti navodna provokacija. Imala sam ja posla sa većim banditima od tebe.
Iz tebe vrišti impotentnost, kako u glavi, tako i u gačama.

Je li ovo bio novi pokušaj duhovitosti?A ebatga sad, ja nemam gače. Šta ču sad, em nisi mlada ,em nisi zgodna em nisi nešto ni spremna da pomogneš impotentnim gačanima.![]()