Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Šizzif ne može da unista ni nesto nacrtano na listu papira, a kamoli nesto drugo.

Sad sam pronašao četiri strane (!) tvojih poruka gde ti pričaš o meni u trećem licu bez da me taguješ, pa ja naravno ne mogu da odgovorim jer i ne vidim šta piše.

Moraš priznati da je to ozbiljan stepen opsednutosti forumskim kolegom.

Kad pričamo o nekome u trećem licu trudimo se ili da ga citiramo ili da ga tagujemo, da ne ispadne da mu pričamo iza leđa, osim ako ta osoba ne učestvuje aktivno u raspravi pa znamo da će svakako videti poruku.

Nemoj da budeš kukavica, slobodno taguj čika Šizzifa.

Sad sam pronašao četiri strane (!) tvojih poruka gde ti pričaš o meni u trećem licu bez da me taguješ, pa ja naravno ne mogu da odgovorim jer i ne vidim šta piše.

Moraš priznati da je to ozbiljan stepen opsednutosti forumskim kolegom.

Kad pričamo o nekome u trećem licu trudimo se ili da ga citiramo ili da ga tagujemo, da ne ispadne da mu pričamo iza leđa, osim ako ta osoba ne učestvuje aktivno u raspravi pa znamo da će svakako videti poruku.

Nemoj da budeš kukavica, slobodno taguj čika Šizzifa.
Kada su sve dogodile te neprijatnosti
:cistinaocare: ?

Izgleda si ti mene zamenio sa @lapsi , koje danas nesto nema :think:
Kako nema? Tu sam. Stalno me kritikujete. Te talasam, te neću dugo, te će da me hapse...
Kakve su to prijetnje?
I to onaj Garfo, kolovođa onih, znaš ti kojih...
On će da me hapsi?! E, neće.
Sima će da me hapsi. Već smo se dogovorili.
Nema ga. Dobio platu. Nama ništa. Kasni.. Počelo je.

Хоу , хоу...

Е па носи ћемо се Црвени Титоисто који си се конвертовао у профитабилног родољуба...:manikir:

Олош је специјалност
1411.jpg

Sprem se, Mystic spremi,silna će borba da bude... :mrgreen:

Kako nema? Tu sam. Stalno me kritikujete. Te talasam, te neću dugo, te će da me hapse...
Kakve su to prijetnje?
I to onaj Garfo, kolovođa onih, znaš ti kojih...
On će da me hapsi?! E, neće.
Sima će da me hapsi. Već smo se dogovorili.
Nema ga. Dobio platu. Nama ništa. Kasni.. Počelo je.
E sada imamo gosta kog mozes upitati za detalje koji te muce :kafa:
Stvarno nisam u toku :mrgreen:

Back