- Poruka
- 101.171
SImo, bije te neki glas da imas klan koji prijavljuje cinkari itd... daj nesto u svoju odbranu![]()
Јао што си мало интелигентна и наивна.
Сима те испушио као муштиклу.
Да си мало млађа позвао бих те на вечеру у Атину... Ја из БГ ти из Н
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SImo, bije te neki glas da imas klan koji prijavljuje cinkari itd... daj nesto u svoju odbranu![]()
Šizzif ne može da unista ni nesto nacrtano na listu papira, a kamoli nesto drugo.
Em nisam inteligentna em nisam mladaЈао што си мало интелигентна и наивна.
Сима те испушио као муштиклу.
Да си мало млађа позвао бих те на вечеру у Атину... Ја из БГ ти из НИ

Kada su sve dogodile te neprijatnostiSad sam pronašao četiri strane (!) tvojih poruka gde ti pričaš o meni u trećem licu bez da me taguješ, pa ja naravno ne mogu da odgovorim jer i ne vidim šta piše.
Moraš priznati da je to ozbiljan stepen opsednutosti forumskim kolegom.
Kad pričamo o nekome u trećem licu trudimo se ili da ga citiramo ili da ga tagujemo, da ne ispadne da mu pričamo iza leđa, osim ako ta osoba ne učestvuje aktivno u raspravi pa znamo da će svakako videti poruku.
Nemoj da budeš kukavica, slobodno taguj čika Šizzifa.
?Kako nema? Tu sam. Stalno me kritikujete. Te talasam, te neću dugo, te će da me hapse...Izgleda si ti mene zamenio sa @lapsi , koje danas nesto nema![]()
U toku dužeg vremenskog perioda me kolega @Mastrangello pominje bez tagovanja.Kada su sve dogodile te neprijatnosti
?
Šta proganjaš čovjeka? I to moderatora! Nisi ti tako naivna?!Kada su sve dogodile te neprijatnosti
?

Хоу , хоу...
Е па носи ћемо се Црвени Титоисто који си се конвертовао у профитабилног родољуба...
Олош је специјалност

A to niposto ne sme da se dogodi u jednom postenom lokalu poput ovogU toku dužeg vremenskog perioda me kolega @Mastrangello pominje bez tagovanja.
Prevedeno na babin jezik - "ogovara".
To jedan đžentlmen ne sme sebi da dozvoli.

Pakosnica lapsiŠta proganjaš čovjeka? I to moderatora! Nisi ti tako naivna?!![]()

Pakosnica lapsi
Usluzi gosta, sada je ovo tvoj lokal
Moze kafa i meni![]()

Izgleda da si u pravu, mada mozda jos nesto mozemo da se dogovorimo (kad bude manje guzveNapisala si da ćeš mene smatrat odgovornim za svaku tvoju obrisanu poruku na forumu?!
ovde).Kao da ja prisluškujem!Izgleda da si u pravu, mada mozda jos nesto mozemo da se dogovorimo (kad bude manje guzveovde).
Zasto si tako agresivnaU kom to kontekstu Misti spominje tebe i Simu?
Imaš viška perja, a?![]()

Izdržava kaznu. Jadan njb bez razloga. Ja sam bila svjedok.Gdje je Života?
E sada imamo gosta kog mozes upitati za detalje koji te muceKako nema? Tu sam. Stalno me kritikujete. Te talasam, te neću dugo, te će da me hapse...
Kakve su to prijetnje?
I to onaj Garfo, kolovođa onih, znaš ti kojih...
On će da me hapsi?! E, neće.
Sima će da me hapsi. Već smo se dogovorili.
Nema ga. Dobio platu. Nama ništa. Kasni.. Počelo je.

Dobro veče. Može pićence?DrVeče svima
Uvijek sam spreman za nagodbe.Izgleda da si u pravu, mada mozda jos nesto mozemo da se dogovorimo (kad bude manje guzveovde).

Tamo gde bude 80% vremena forumskog uglavnomGdje je Života?