Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.793
Može i kavica?
Može i onaj viskić što čekam od četvrtkaaaa

To što sam ispod stola ne znači da nisam tu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i kavica?
Može i onaj viskić što čekam od četvrtkaaaa
To što sam ispod stola ne znači da nisam tu.![]()
ma daj bre dudovacu , sta ste navalili na te kao strana pica.
dudovaca rulz
samo ponavljaj i ponavljaj i bit ce
Ма све је у реду, уместо да напишем да гласам за слике 1,3 и 4, ја написао 1,3 и 3па ми је модератор послао поруку да провери шта сам у ствари хтео да кажем, и онда исправио мој пост у складу са тим.
По оној Вуковој ”Пиши као што мислиш, а не као што мислиш да пишеш”
Значи, опусти се![]()
a moram da kontaktiram jednu nasu forumasicu , vec sam u visw navrata , kupovao njene proizvode i jabukovaca i dudovaca , ekstra kvaliteta i bejah , tamo i gde se i priprema i puni.Ovdašnji dobavljači donose rakiju od najkvalitetnijih sorta šećera, bezbednija strana pića.
Ne vredi, dva dana crtanja i ništa.![]()
ma koja da je , uziva u prirodi
Ne znam ko je, samo sam Životi stavila do znanja da mi nije više najdraži forumaš. I za Ticu se mislim!!!ma koja da je , uziva u prirodi
cujOvo je ,,dočekuša,, budući da si novi ovdje. Samo pazi na ponašanje, jer imam ja i sikterušu.![]()
cekaj , samo dok ti tica ne dodjeNe znam ko je, samo sam Životi stavila do znanja da mi nije više najdraži forumaš. I za Ticu se mislim!!!![]()
On jadan nije dobar, u stvari samo ponekad jeste.cuj
pa ja sam najgori i kako bre da se pazim
tu je reefer , on uvijek je tu i za dobro i za zlo i rusenje
a moram da kontaktiram jednu nasu forumasicu , vec sam u visw navrata , kupovao njene proizvode i jabukovaca i dudovaca , ekstra kvaliteta i bejah , tamo i gde se i priprema i puni.
pre polaska za kanadu,
Nisi ti čuo moj cvrkut!!!cekaj , samo dok ti tica ne dodje
sto ona zna da crkvuce bre glasno , molit ces ti nju da malko smanji
ton
Ne znam ko je, samo sam Životi stavila do znanja da mi nije više najdraži forumaš. I za Ticu se mislim!!!![]()
ma kakav da je ipak jeOn jadan nije dobar, u stvari samo ponekad jeste.
ono sto i je najvaznije ,Ako extra kvalitet, išo bi na dunju i kajsiju.
pa , evo sam sam se usresredioNisi ti čuo moj cvrkut!!!![]()
Šta je Gruban uradio?Vide, poštovani Glupan dobio sezonsku šut kartu zbog zaneo se u sendvičarenju, biće to neugodan raport u centrali.![]()
Šta je Gruban uradio?
Не волем,
никог лутко,
така ми је нарав,
као оџак стар и гарав,
пуно дима је кроз мене прошло...![]()