lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.969
Imaš Aleksiju iza leđa, pa se siliš. Plakaćeš, ima vremena.Mora da je i on ko i ti pogodio temu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš Aleksiju iza leđa, pa se siliš. Plakaćeš, ima vremena.Mora da je i on ko i ti pogodio temu.![]()
Evo vidiš u šta Simo vjeruje?!Najeo sam se špic rebara, popio vino i sad jedem sladoled uz kpop muziku. Tako mi mladi i lepi uživamo.

Ko je Simo?Evo vidiš u šta Simo vjeruje?!![]()
Ne znaš Simu pandura?! Pa gdje ti živiš?Ko je Simo?
Misli na mene.Ko je Simo?
Ne gledam gluposti. Živom u jedinoj meteopoli u ovom delu Evrope, zašto?Ne znaš Simu pandura?! Pa gdje ti živiš?Pogledajte prilog 1784348
Jel to neka verzija humora, ne kapiram?Misli na mene.
Vidi se da si ,,odskočio,, u svakom pogledu!Ne gledam gluposti. Živom u jedinoj meteopoli u ovom delu Evrope, zašto?

Prvo mi je nick name bio Simo Dubajić,pa sam ga promijenio u Enigma.Jel to neka verzija humora, ne kapiram?
Nisam odskočio, ja sam uvek bio na vrhu. Ne pitaj ne znaš ti to.Vidi se da si ,,odskočio,, u svakom pogledu!![]()
samo znam ono sta mi je rekla a da je htela drugima to da kaze, rekla bi..nije na meni da prenosim.možda imaš neke administratorske poluge preko kojih možeš da dođeš do nekakvih saznanja o tičici?
Pitanje je samo na vrhu čega?Nisam odskočio, ja sam uvek bio na vrhu. Ne pitaj ne znaš ti to.

Možda za tebe, za nas uspešne nijePitanje je samo na vrhu čega?![]()
Prvi nick na drugom forumu mu je bio Ograničeni. Nekakva simbolika je u pitanju.Prvo mi je nick name bio Simo Dubajić,pa sam ga promijenio u Enigma.

Jeste, uspješno visiš na forumu.Možda za tebe, za nas uspešne nije

Tako je, nisam neki šljaker koji mora da radi po 8 časova i plaši se šefa. Može mi se.Jeste, uspješno visiš na forumu.![]()
znači ipak imaš info! tako sam i mislio!samo znam ono sta mi je rekla a da je htela drugima to da kaze, rekla bi..nije na meni da prenosim.
Može i meni, samo se ja ne hvalim kao ti.Tako je, nisam neki šljaker koji mora da radi po 8 časova i plaši se šefa. Može mi se.

Može, sigurno.Može i meni, samo se ja ne hvalim kao ti.![]()

Kad ustane u 5 ujutro.Može, sigurno.![]()

Simo, prkosiš mi što si napredovao u muriji, a?! Desna ruka pozornika.Kad ustane u 5 ujutro.![]()

samo se meni ne mozeMože i meni, samo se ja ne hvalim kao ti.![]()

,,Moće,, budi uporan!samo se meni ne moze![]()

To se jede, ne odrađuje se.Može, može. Ja ne odrađujem špic rebarca kao ti![]()
![]()