Demoni i njihova projavljivanja

pre neki dan sam ga gledao malo kod Lučića na youtubeu...katastrofa ..prolupali obojica...ne umeju rečenicu pametnu da sastave...jedan mason, drugi bivši mason...obojica zagovaraju magiju
Ма чисто сумњам да је овај маг икад био масон, није тог калибра, што се тиче Лучића, тешко је рећи, није он баш толика дилеја колико оставља такав утисак, сем тога доста тога зна иако карикира, а био је повезан и са неким људима за које никад не бих помислио да имају некакве везе са њим.

Ma da..eto Baba Vanga i Nostardamus zjbali ceo svet :)
Kako se moja baba nije setila toga?
Pogledaj seriju Vanga.. ruska serija
Исус је рекао да будућност не зна нико до Оца и онога коме он каже, тако да је за мене то довољно а не вјерујем да је рекао некој Ванги или Нострадамусу.

Ма чисто сумњам да је овај маг икад био масон, није тог калибра, што се тиче Лучића, тешко је рећи, није он баш толика дилеја колико оставља такав утисак, сем тога доста тога зна иако карикира, а био је повезан и са неким људима за које никад не бих помислио да имају некакве везе са њим.
Lučić nije dileja...mada ume da se nalupa za medalju ..

Ne znam sta da kazem...Mislim da je ovo pre igra zivaca i jedno ranjivo stanje zbog svih tih smrti koje su se desile maltene jedna za drugom, a koju je taj covek (momak) samo kod tebe produbio, pokusavsi da dalje koristi.

Ako ti je dobro s dosadasnjim momkom, s kojim si se i pomirila, ne obaziri se ni na sta, zivi zivot dalje, vazno je da si shvatila sta ti odgovara a to je on (ako sam dobro razumela), i vazno je da si se pokajala, sto je dobar znak da nadalje ne bi tako gresila vise.

Nemas razloga da ne izlazis iz kuce, uhvati momka pod ruku, pa "na korzo". Kome ce i sta pricati o tebi taj...to moze da cini samo iz ljubomore, a nije vazno sta je bilo nego kako je sada i sta ti radis sada....tvoje ponasanje ce ga demantovati i ljudi i ako su ga slusali (mada koji ljudi?), uskoro ce prestati.

Ipak, jedna stvar je meni ovde "zaparala usi", a to je ovo podvuceno - zar nisi s njim bila u "vezi" svega mesec-dva,pa o kakvim godinama pretvaranja onda pises? Mozda si i ranije osecala neku stegu, mozda zaista imas strah od braka (koji je donekle i shvatljiv jer je blizu), ili strah od vezivanja, i kako ces ispuniti taj "zadatak" jer si pred udajom? I to su neka normalna pitanaj koje sebi covek postavlja, ako na to mislis. Opet, i zalja za slobodom je po meni normalna, zelja da se razbije monotonija, samo se kod tebe u ovom slucaju nije sve uklopilo na najbolji nacin, uostalom, cesto je ta zelja iluzija, i vidimo da nam ta "sloboda" nista pametno nije donela, ali covek je takav, ne moze da se smiri dok ne pokusa.

Glavu gore, ako volis momka s kojim si inace, samo napred, i naravno, uvek mozes u crkvu jer po meni bezveze to povezujes za zadusnicama, grobljem, time sto ovaj izgleda kao vampir (mada mogu da shvatim da je to iz odvratnosti ka toj osobi, i ima takvih, zaista odvratnih), to iskusenje je proslo, "nadji sebe" u ljubavi sa tom osobom sa kojom si i ne misli vise na tu glupu gresku, koja je kazem, za mene pre igra nerava tj. trenutak slabosti usled nepovoljnog spleta okolnosti i zelje da se iz toga nekako izadje, "pobegne"..
Sa svojim dečkom sam u vezi 17 i po godina već, o tome se radi 🙂, moja veza je predugačka da bi ovako nešti pokvarilo moju vezu, život, moju bit... O tome se radi... Sve se nekako čudno desilo, i nejasno, kao da to nisam bila ja, kao da je neko upravljao sa mnom...

Sa svojim dečkom sam u vezi 17 i po godina već, o tome se radi 🙂, moja veza je predugačka da bi ovako nešti pokvarilo moju vezu, život, moju bit... O tome se radi... Sve se nekako čudno desilo, i nejasno, kao da to nisam bila ja, kao da je neko upravljao sa mnom...
E pa, jako mi je drago sto je tako🙂, razlog vise da zaboravis na tu svoju "epizodu" , da li je stvar do sugestivnih ljudi (za nas), ili do nase naivnosti i nesnalazenja u datom trenutku , ili do naseg ranjivog (slabog duhovnog) stanja iz odredjenih razloga, ali vazno je da je to iskusenje proslo.

Ne obracaj dalje paznju i ne osvrci se na to, a taj covek neka ti bude kao i svaki neznanac, gledaj tog finog momka koga imas i svoj dosadasnji zivot koji te ispunjava, i nastavi dalje. "Nije strasno pasti, strasno je ne ustati", a kamoli za ovakve stvari koje drugi rade iz ciste pakosti a ljudima naskode.

levica ili desnica? :p
fora je u tome da oni citaju tebe, crpu ti veru, i na kontu toga ti pogadjaju, a ja nisam mislio bukvalno da se bijem, vec im ne dam svoju veru

imas negde i jahvin ljubomor, e pa tako i ja, ljubomorno cuvam svoju veru, a svako moze da pogadja, samo je to arcenje vere, i njena kradja

zamisli da ja trazim od bmaxe da mi pogadja - sigurno bi mogao, ali da mu platim svojom verom

problem je sto meni moja vera vredi vise nego da on pogodi i 100% sve, tako da nema nista od posla

fora je u tome da oni citaju tebe, crpu ti veru, i na kontu toga ti pogadjaju, a ja nisam mislio bukvalno dfa se bijem, vec im ne dam svoju veru

imas negde i jahvin ljubomor, e pa tako i ja, ljkubomrono cuvam svoju veru, a svako moze da pogadja
.navlače te da počneš da veruješ u demonska naklapanja..prvo preko njih kao posrednika a onda direktno od demona koje ti ušunjaju kad ti vera oslabi......

Back