Demoni i njihova projavljivanja

Pa na duhovnom sudu, da trazi prokletstvo nazad, da ko je god opsjeo i prokleo da ga nazad opsjednu zli duhovi, da mu sve na nesrecu radi, da mu unisti postojanje i psihicki i fizicki, da crkne u jadima, da je proklet! Jer, ovo je radio:
Navedes sve jedno po jedno.

I tako svaki dan ga proklinjes!
to je bavljenje magijom...nema spasa na taj način...plus ne mora da znači da je taj tip koji je zaveo inicirao demonski napad...možda ga je samo iskoristio i ne znajući za demone...demoni deluju sami po sebi a ne kao sluge ljudi....magovi misle da oni kontrolišu demone ali stvar je upravo obrnuta...

Teško je odrediti da li ej u pitanju demon ili mentalna bolest. Jedan od testova je da vidiš da li ćeš imati negativnu reakciju na crkvene stvari poput krstova, ikona, moštije svetitelja ili generalno molitve. I to ne bi trebala biti obična anksioznost već jača reakcija. Vrištanje, povraćanje, oduzetost dijelova tijela. Demoni mrze Crkvu i sve što ima veze sa njom tako da im se gadi sve crkveno. Ako idalje misliš da je u pitanju demon onda:

Posjeti lokalnog sveštenika i njemu ispričaj šta ti se dogodilo. On će te znati uputiti a ako i bude nestručen probaj kod nekog drugog. Ispovijedi svoje grijehe i vjerovatno će ti biti određena epitimija pošto su u pitanju veće stvari. Hristos je rekao da se taj rod izgoni molitvom i postom znači praktikuj te dvije stvari.
https://svetosavlje.org/molitva-za-zastitu-od-neciste-sile/
Ponavljaj ovu molitvu tokom dana kao i Isusovu molitvu (Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnu), počni čitati Jevanđelje. Značajno je da ne padneš u očajanje jer demoni to vole i tada su najopasniji. Šta god da si napravila milost Božija je veća.

Teško je odrediti da li ej u pitanju demon ili mentalna bolest. Jedan od testova je da vidiš da li ćeš imati negativnu reakciju na crkvene stvari poput krstova, ikona, moštije svetitelja ili generalno molitve. I to ne bi trebala biti obična anksioznost već jača reakcija. Vrištanje, povraćanje, oduzetost dijelova tijela. Demoni mrze Crkvu i sve što ima veze sa njom tako da im se gadi sve crkveno. Ako idalje misliš da je u pitanju demon onda:

Posjeti lokalnog sveštenika i njemu ispričaj šta ti se dogodilo. On će te znati uputiti a ako i bude nestručen probaj kod nekog drugog. Ispovijedi svoje grijehe i vjerovatno će ti biti određena epitimija pošto su u pitanju veće stvari. Hristos je rekao da se taj rod izgoni molitvom i postom znači praktikuj te dvije stvari.
https://svetosavlje.org/molitva-za-zastitu-od-neciste-sile/
Ponavljaj ovu molitvu tokom dana kao i Isusovu molitvu (Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnu), počni čitati Jevanđelje. Značajno je da ne padneš u očajanje jer demoni to vole i tada su najopasniji. Šta god da si napravila milost Božija je veća.
.ima i molitva svetog Kiprijana koju savetuju za takve stvari...meni nije pomogla...

Bio sam kod Belog Maga i sve mi je pogodio iz prošlosti.. prvi put me video, nije znao da dolazim, bukvalno sam banuo tog dana kod njega i rekao mi je da sam hteo da idem u vojnu školu ali da nisam prošao zadnji test, da mi se noge trzaju pre spavanja, da sam imao operaciju kad sam bio klinac..da mi je neko blizak ko se zove na M umro.. ( majka ).. proučavao sam Kako? Kako je to sve znao.. demoni su mu sve rekli o mojoj prošlosti.. nema drugog objašnjenja

Bio sam kod Belog Maga i sve mi je pogodio iz prošlosti.. prvi put me video, nije znao da dolazim, bukvalno sam banuo tog dana kod njega i rekao mi je da sam hteo da idem u vojnu školu ali da nisam prošao zadnji test, da mi se noge trzaju pre spavanja, da sam imao operaciju kad sam bio klinac..da mi je neko blizak ko se zove na M umro.. ( majka ).. proučavao sam Kako? Kako je to sve znao.. demoni su mu sve rekli o mojoj prošlosti.. nema drugog objašnjenja
mislim da ima i prozorljivih ljudi koji imaju Božji dar da vide takve stvari...ali čim se on naziva magom i još ako naplaćuje verovatno je da šuruje sa demonima...opasno je ići kod magova...mogu da ti natovare demone...reše ti mali problem a naprave veći

Јеси ли прво сједио у холу или неком виду пријемне канцеларије гдје је била секретарица или других људи који су дошли да им скида чини?

to je bavljenje magijom...nema spasa na taj način...plus ne mora da znači da je taj tip koji je zaveo inicirao demonski napad...možda ga je samo iskoristio i ne znajući za demone...demoni deluju sami po sebi a ne kao sluge ljudi....magovi misle da oni kontrolišu demone ali stvar je upravo obrnuta...

Crkva ima almanah sa fazama mjeseca. Nikakav problem.

Proklinji ti nazad. Po mogucnost svaku noc na mjesecini, i tako najmanje mjesec dana da ne propustis koju fazu mjeseca.
Samo rokaj, nema pomirenja.

Teško je odrediti da li ej u pitanju demon ili mentalna bolest.
Ili verujes u demone ili u mentalnu bolest, ne moze oba. Pre svega sto materijalisti imaju teoriju da psihozu uzaziva visak dopamina, tj estremna napaljenost,
a da se leci tako sto blokiras dopamin, tj onemogucavas napaljenost, pa sa time i sex. Skoro su odbacili tu teoriju, ali se antoseksotici, tj antipsihotici
i dalje prepisuju. No kad udjes u psihozu, tj alternativno stanje svesti, all hell break loose. A mniogi to zarko zele.
Pre svega, tako sam saznao za Boga, samo sto sam hteo da se zamonasim zbog toga, ali roditelji nisu dali...

jel spominjao forum?

Ne. Vidoviti ljudi mogu da znaju proslost i sadasnjost, ali ne i buducnost. Buducnost pogadjaju na osnovu informacija koje imaju.
Nema to veze sa demonima.

Знам за једног лика који се исто представља за неког мага, а у пријемној канцеларији има постављене микрофоне и камере, па увијек неко иницира причу, да ли секретарица или неко од осталих "пацијената", па људи послије буду запрепаштени како то он зна о њима толико, мора да ту има нешто. :mrgreen:

Back