- Poruka
- 11.347
Nije napisano odakle si.Ljudi sa teme- da li može da mi neko u provatnoj poruci preporuči neuropsihijatra koji bi možda došao kod nas kući da pregleda mamu ? Ona se slogirala pre dve godine , i oporavila se dosta ali ipak se ne kreće baš najbolje i rekli su mi da ima šanse da dobije dodatak za tuđu negu i pomoć ako podnesemo zahtev , ali ne znam kako da nađem provatnog lekara da dođe kući da je pregleda , jer je meni zaista problem da je izvodim iz zgrade - nemamo izlaz za invalide i 5 stepenica između lifta i ulaznih vrata su mi ogroman problem. Radi se na izlazu za invalide , tada bih mogla da je preguram na kolicima ... ali ko zna kada će se ostvartiti taj izlaz ... mama nije dementna -ok malo je zaboravna ali mislim da nije dementna ...
Svaki neurolog ili psihijatar hoće da izađe na teren ako mu se plati. Pozoveš privatnu ambulantu gde neko od njih radi i pitaš koliko košta izlazak. Ili pozoveš bolnicu i tražiš neurologa ili bilo kog lekara pa se raspitaš. To su normalna pitanja na koja će ti dati odgovor.