електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Dragi moji, novi problem u mojoj porodici. Bratanica moje mame je tesko bolesna. Ta moja sestra od ujaka pozvala je mene da je vodim kod lekara i stalno insistira na mojoj angazovanosti oko svog lecenja. Naravno da joj pomazem i da cu nastaviti s tim. Da, ona je bila najzesci borac protiv mene u optuzbama za smestanje mame u dom, ali sta sad... prelazim preko toga. Svi su sada uglavnom okrenuti njenom stanju i svi gledaju opet sta ja mogu sve da uradim. Dobro. Zao mi je, tesko mi je... a usput se pitam kako cu saopstiti mami i kako ce ona to sve podneti, jer je stanje jako tesko. Za sada krijem od mame, a moracu jednog trenutka da joj saopstim. Ili mozda necu... A kako ce ostali da se postave... ne znam. Ruzno je mozda da vec sada razmisljam o tome, ali to je realnost. Mozda da popricam sa maminim doktorom? Ili ce i njemu biti cudno sto to sada pominjem? Uvek gledam da predupredim sok kod mame. Mada ona cas zaboravlja ono najvaznije, a cas je potpuno svesna i razumna. I to je taj raskorak koji me dovodi u zabunu, kako da je tretiram kada su ovako bolne stvari u pitanju.
Изгледа да си свој живот подредила нези целе фамилије. Како би било да мало о'ладиш од те 'безусловне љубави'?