mistika
Obećava
- Poruka
- 87
Drage moje hvala Vam na podršci.
Na svadbi je bilo lepo.Mama je baš uživala i bila je sjajna,iako nije najbolje kapirala zašto je tu.Naravno pola familije nije prepoznala i stalno me je pitala "a ko je to?",međutim i pored toga sam uspela da se opustima i odigram neko kolo.Čak je i ona igrala.
Najjači joj je utisak kako su svi dobri i kako je svi vole,grle i ljube.A istina je da je ona omiljena u familiji i svima je iskreno žao što joj se to dešava.Kad god su s njom nastoje da joj pruže što više ljubavi.
Posle svadbe stalno gleda slike i oduševljena je kako je lepo izgledala,jer ona i dan danas,iako ne zna da se obuče,iz kuće neće da izađe dok se ne počešlja,stavi karmin i dok se ne uveri pred ogledalom da je sve na mestu i da je uredna.
Ranije me je to izluđivalao,jer ako idemo samo do pijace,ja obučem trenerku i jedva se počešljam,a ona je sprovodila celokupnu proceduru i stalno sam je požirivala.Sada mi je drago što je takva i što ne moram bar da je ubeđujem da bude uredna.
Hvala Vam još jednom,jer da nije vas možda bi odustala i ne bih išla,a ovako je prijalo i meni i njoj.
Eto,šta život učini,nešto što smo ranije prihvatali kao normalno,da idemo na svadbe,da se veselimo,sad kad nam se dogodi prihvatamo kao mali dar od Boga.
Bas mi je drago da si se lepo provela na svadbi.Eto jedno iskustvo vise i bas se radujem zbog tebe