Goti,primi moje saucesce,mnogo mi je zao
Budi jaka ,resila se svih muka
Budi jaka ,resila se svih muka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam jesu nam ovi bolesnici zavisni od tableta ili to zavisi od slucaja.Kanarinka kao sto kazes kako se tvoj tata raduje lekovima tako je i sa mojom mamom isti slucaj.I ona je tako sretna kad joj dajem tablete.Dok je bila sama u svojom stanu,ona ih je pila bez ikakvog reda.Znala je i po 2x da popije istu tabletu.Tri puta sam morala da joj razvalim vrata jer kad ih je popila tako bez reda ,ona je zaspala tako cvrsto da nije cula ni fiksni ni mobilni telefon ni zvono na ulazu u stan.Pola sata i vise smo znali da zvonimo na vrata,ali bez uspeha.Sto je bilo najgore ostavi kljuc u bravi,tako da nisam mogla ja svojim kljucem da otkljucam.Iz straha da joj se nesto desilo,moj suprug je morao da razvali ulazna vrata.Sada kad je kod mene ja tablete sakrivam.Nisam sigurna da kad bi joj stajale na vidnom mestu da ih ne bi popila.Moj otac se juce zalio mom muzu da sam mu smanjila lekove,jer po njegovoj proceni malo ih pije!A kada mu donesem lekove,on se raduje kao malo dete koje je zeljno cokolade!
Inace se fizicki oporavio u odnosu kakvog su mi ga doveli iz bolnice,ali je nezadovoljan sto mu rane vec nisu potpuno zarasle!A za to sam ja kriva,jer mu "ne dajem"prave lekove!
Malo pre me pita:
Imas li ciste suve gace da ih stavim u ves masinu?
Ustvari pomokrio je gace na sebi i hoce da se presvuce.![]()
Isto je radio i moj otac. A kad je počeo da traži lekove suviše agresivno, lekar nas je posavetovao da mu napravimo "lekove" od nakvašene sredine hleba.Moj otac se juce zalio mom muzu da sam mu smanjila lekove,jer po njegovoj proceni malo ih pije!A kada mu donesem lekove,on se raduje kao malo dete koje je zeljno cokolade!
Inace se fizicki oporavio u odnosu kakvog su mi ga doveli iz bolnice,ali je nezadovoljan sto mu rane vec nisu potpuno zarasle!A za to sam ja kriva,jer mu "ne dajem"prave lekove!
Malo pre me pita:
Imas li ciste suve gace da ih stavim u ves masinu?
Ustvari pomokrio je gace na sebi i hoce da se presvuce.![]()
Bobice hvala na iskrenom saucescu...
Koliko mi je tesko niko nema pojma jer nikoga i nema u kuci sem mene..
A i gde cu...Kandilo gori a ja sama sa njenim senima...Pre neki dan sam smogla snage da delimicno raspremim kucu i sve njene stvari prenela kod nje u sobu...
Kad god podjem do kupatila sacekaju me njena slika i kandilo koje leluja...
Srce ce mi puci...A kazu da se vrata ne zatvaraju prvih 40 danaNije me strah....samo pevise bolnih uspomena i tuge...:sad2:
A nigde nikoga da sve to podelis...
Nesto sam razmisljala i upade mi u oci...
Goti tvoja mama je imala infarkt 1999 ako okrenes naopako brojeve
A moja je imala 6.6 2006
Boze kada sam ovako sama sta mi sve upada u oci i zbunjuje...
Goti insistiraj da je pogleda nefrolog i da se pregledaju bubrezi...
Jer nije normalno da toliko dugo bude pod otokom...
Kod Alchajmera pocinju i organi da otkazuju a ne samo pamcenje ...
![]()
Hajdy...pokušaj da se lepo provedeš....neće joj se ništa desiti ako odigraš koje kolo.....javi kako je bilo
Mojoj majci sutra sedam dana...možda je glupo, ali jedva čekam...i jedva čekam priliku kada ću sama ići....samo još da ukapiram ove običaje i da sve to ispoštujem i ljude koji će dolaziti, pa posle sama....
Pozdrav svima.....