K aja
Ističe se
- Poruka
- 2.820
Joj Florena, ja bih - vrrrrrlo rado!
Ali videćeš i sama jednog dana (nadam se ne uskoro) da posle toliko godina treninga nije moguće odmah sve izbrisati.
Jednostavno, tako sam živela, i sad treba da prođe neko vreme pa da živimo bez stalnog sećanja na nju.
Ali videćeš i sama jednog dana (nadam se ne uskoro) da posle toliko godina treninga nije moguće odmah sve izbrisati.
Jednostavno, tako sam živela, i sad treba da prođe neko vreme pa da živimo bez stalnog sećanja na nju.

.Kupila sam LACTULOSE SIRUP i kad deda nema dva dana stolicu dam mu sirup i sledeći dan je ok.
Ovaj sirup se ne preporučuje za dijabetičare.

Tek sada sam shvatila da je to zagrcavanje tečnošću ustvari jedna od faza ove bolesti.Naime slično se desilo i kod nas pre mesec dana.Mislila sam da je dedi došao kraj.
Dedu sam negde oko podneva podigla na noge.Celu nedelju je hodao uz moju pomoć jer je gubio ravnotežu i ljuljao se.No,hvala Bogu sada hoda trčećim korakom!
Kako to njoj niko nije rekao da ona nema vise mamu

.Nas ženske matletira kako hoće,kao da zna da moramo da mu povlađujemo.
Zilion puta na dan moram da mu pomažem da skine pa posle da obuče prsluk i džemper.

Ma nisu to geni.....,iscrpi te majčina bolest. Desi se i meni kad dođem kući da ne znam šta pričam.
Žalosno je i to da onaj ko bi u ovoj situaciji, trebao da bude pored tebe,"gleda svoja posla".