Flori, ti si stvarno duša ove teme i mi svi živnemo kad si tu![/QUOTE]
Florena je veoma temperamentna gospodja i duhom mlada.
Florena je veoma temperamentna gospodja i duhom mlada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je doktor napisao Tregonu nemas potrebe da ides kod prethodnog psihijatra.Odes kod izabranog lekara opste prakse, i kazi mu da Tregone nema, i napisace ti zamenu tj.Aricept.Hvala Miko,iskreno se nadam da ce se bar malo poboljsati pa ne zalim para.Mozda od silne zelje uobrazavam,ali vec danas popodne je prvi put posle dva meseca izgovorila cele recenice,slusala vesti,primetila da sam se osisala,ukapirala da je sutra nova godina.Mozda je to samo trenutni klik ali je mene obradovalo.Kad mi je ovaj doktor rekao da taj trixifen sto joj je njen doktor prepisao slabi pamcenje i smanjuje moc izrazavanja,htela sam da poludim,Kao ides kod doktora da ti pomogne a on te upropasti.Probacu posle da odem kod tog njenog doktora i da trazim da joj prepise taj aricept,ako se bude bunio jer je to preporuka drugog lekara ima da ga naruzim za sve promasaje.Pozdrav.
našao sam sajt klinike gde radi taj dr.Pavlović. jesi li obratila pažnju u cenovniku na kolonu "benefit klub" gde su cene donekle snižene?