Flori, ti si stvarno duša ove teme i mi svi živnemo kad si tu![/QUOTE]
Florena je veoma temperamentna gospodja i duhom mlada.
Florena je veoma temperamentna gospodja i duhom mlada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radujem se sto cemo biti zajedno a plasim se da se ne pogorsa stanje. A vec sam na ivici zivaca. Jos moram i tetku da vodim u privatnu ordinaciju-ima neka krvarenja pa se sad setila mene u celoj familiji. Sada ima poverenja u mene.
Sta cu. Ne mogu da je odbijem. Moj suprug vec pokazuje znake nervoze, sto me jos vise cini napetom. Ne znam na koju cu stranu. Ceka me i odgovoran posao. Veceras sam u 18h dosla s posla, a otisla u 8.00h. Stalno sam okruzena ljudima, a osecam se usamljeno.
.Struju i telefon nije htela da placa jer" opet naravno tata dolazi u stan kad nje nema i tusira se i telefonira".Kada bih pokusala da joj objasnim da je to van svake pameti,ona bi se satima svadjala sa mnom i tad sam bila njen ljuti protivnik jer "branim oca"Znala je cak da me zove u 3 sata posle ponoci da se svadja sa mnom.Kasnije je pocela da optuzuje i komsinice kako je pokradaju i naravno svi su poceli da je izbegavaju.Inace nista nije kuvala,hranila se suvim hlebom,stan joj je postao uzasan od nereda,mokrila je gde je stigla jer vise nije moga to da konntrolise(inace je pre bila teska pedanterija),svaki dan po par puta je odlazila do banke,doktora...Dve godine je sad kod mene.Jos uvek je svesna gde je,sve nas prepoznaje,pokretna je,ali jos ima tu dozu tvrdoglavosti da mora biti kako ona hoce.Ukoliko nije,odmah postaje razdrazljiva,nervozna pa i agresivna.Trazi non-stop da bude u centru paznje i da joj se stalno poklanja paznja.Ukoliko odemo od kuce a nju ostavimo sa mojom svekrvom,ona pocne da pravi scene i da se pakuje da ide svojoj kuci .U poslednje vreme je jako senilna.Ima faza kad je aktivna,mada vise lezi na krevetu ili sedi u fotelji i zuri u pod.Tv je ne interesuje,u stvari nema interesovanje prema nicemu.Komunikacija joj je na minimumu.Odgovara samo na pitanja,a sama nikad ne zapocinje nikakvu temu
uvek ga otegnem....

Krije dokumenta i neke svoje ili mamine stvari a posle kaze kako mu neko namerno uzima pa vraca...Ili ne moze da se seti pa sve zive optuzuje kako su ga pokrali...

Ako je doktor napisao Tregonu nemas potrebe da ides kod prethodnog psihijatra.Odes kod izabranog lekara opste prakse, i kazi mu da Tregone nema, i napisace ti zamenu tj.Aricept.Hvala Miko,iskreno se nadam da ce se bar malo poboljsati pa ne zalim para.Mozda od silne zelje uobrazavam,ali vec danas popodne je prvi put posle dva meseca izgovorila cele recenice,slusala vesti,primetila da sam se osisala,ukapirala da je sutra nova godina.Mozda je to samo trenutni klik ali je mene obradovalo.Kad mi je ovaj doktor rekao da taj trixifen sto joj je njen doktor prepisao slabi pamcenje i smanjuje moc izrazavanja,htela sam da poludim,Kao ides kod doktora da ti pomogne a on te upropasti.Probacu posle da odem kod tog njenog doktora i da trazim da joj prepise taj aricept,ako se bude bunio jer je to preporuka drugog lekara ima da ga naruzim za sve promasaje.Pozdrav.

našao sam sajt klinike gde radi taj dr.Pavlović. jesi li obratila pažnju u cenovniku na kolonu "benefit klub" gde su cene donekle snižene?

enivej, neka si mu skresala u brk, drugi put će da te gleda sa više poštovanja. šta je rekao, hoće li uopšte da pregleda tvoju mamu ili će sve "kroz papire" ?