Juce sam na brzinu odgovorila... Spava kao beba, bar tako kaze (sve sto kaze primam sa rezervom, ne znam sta je njen dozivljaj stvarnosti , a sta je stvarnost) i zaista mnogo bolje funkcionise ovako. Mislim, lici na zivahnu staricu sa smislom za humor i dobrom energijom,koja se fizicki umori s vremena na vreme,a ,bogami po nesto i zaboravi

a ne na zombija kakav je bila dok je koristila exelon. Veliki otpor pruza kad spomenem lekare, ali cu to resiti kad se vratim sa odmora. Za ruku pa u dom zdravlja ili gde je lekar opste prakse posalje. Ili cu joj ostaviti zadatak da pribavi uput iz doma zdravlja dok sam na putu.

A inace, nema nikakvih drugih zdravstvenh problema, zaleceni ciras je, a imala je priraslice na kicmi (vezano za diskus herniju) i trpela je godinama jezive bolove, koji su prestali pre par godina. Prestanak bolova sam povezala sa mozdanim udarima. Kako je poceo problem sa zaboravljanjem i avantura sa neurolozima i neuropsihijatrima bolovi su prestali. Tako da ne mogu da joj ukazem na neki drugi zdravstveni problem, jer ga realno ni nema
- - - - - - - - - -

Priznajem da mi nije palo na pamet, ali cu joj ponuditi puzle, ili pasijans, to je nekada volela da radi.