Juce smo obavili prvi pregled kod prof.dr.Pavlovica.Moj utisak je da je vrlo posvecen pacijentu.Proveli smo oko 45min u ordinaciji.Od toga nekih 15min sam samo ja bila na razgovoru da ga uvedem u celu pricu posto smo prvi put kod njega.Ovo su dijagnoze

epresio psiychotica,Blagi kognitivni poremecaj amnesticki tip,multipli domeni,VCD,Parkinsonismus obs.iatrogenes,Polyneuropathia gravis...i ostale vezano za srce.Potrebno je odraditi specificne analize kao sto su:MRI endokranijuma 1,5 T,kompletna kvrna slika HbA1c,urea,kratinin,acidum uricum,AST<ALT<GGT<holesterol,trigliceridi,Na,K,Ca,SE,CRP<FT4,TSH,TGA,TPO,vitamin B12,hocistein,feritin,vitamin D,PTH,doppler MAV i TCDespertski.EEE,sad...uh...ko se snadje u svemu ovome

Volela bih da neko sa slicnim iskustvom moze da mi pomogne gde da odradimo najpovoljnije sve ove analize jer mi treba poprilicno para.Ovde u Antamedica gde radi prof.su samo analize krvi oko 12000din.
Uz sve ovo prepisao joj je i vitamin C 1000mg,Coenzyme Q 10,Save Oil od 500,prekinuo Largaktil i uveo Leponex jer se od Largaktila vidno tresla.Obustavio Ksalol i zadrzao Lorazepam.Ovo bi bilo ukratko.Naveo mi je da ovi silni vitamini mogu puno da poboljsaju stanje pa se nadam kad to pocen da koristi nekom poboljsanju.
Ako se ova poruka ili slicna duplira nemojte zameriti nesto me zeza net.Predhodna je poslata ali kao da nije registrovana na forumu.Pozdrav!
- - - - - - - - - -
Uppps...ovaj kez od smajlija kod dijagnoza je moja greska u kucanju da nemislite kako sam otkacila bas toliko da im se radujem.