Deliti koga volite sa drugima?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj ko te zaista voli nece svrljati,osim ako ste uz takav dogovor i zapoceli vezu,otvorenu i iskrenu.
To znaci da ga ne zadovoljavas onako kko on hoce i ocekuje-znaci ili te slagao o svojim ovekivanjima ili je kednostavno zavisnik od seksa.A takvi ne umeju da vole,vole samo sebe i svoje zadovoljstvo.
pa ok, ali nije samo to.
imas i drugačijih situacija u kojima su njih dvoje predugo zajedno, nekada im naprosto treba začin nesto da ih pokrene
neka intrigantnost neka varnica.
nije to ovo o cemu pise napokon on izadje na ulicu i pokupi neku, i svaki put tako, pa gde to ima, ko normalan tako živi ?
a nema ni to da smo udate za dzonija brava evo
da li neka od vas ima muskarca koji besprekorno vodi racuna o figuri i nema gram viška?
nema?
znala sam:lol:

pa ok, ali nije samo to.
imas i drugačijih situacija u kojima su njih dvoje predugo zajedno, nekada im naprosto treba začin nesto da ih pokrene
neka intrigantnost neka varnica.
nije to ovo o cemu pise napokon on izadje na ulicu i pokupi neku, i svaki put tako, pa gde to ima, ko normalan tako živi ?
a nema ni to da smo udate za dzonija brava evo
da li neka od vas ima muskarca koji besprekorno vodi racuna o figuri i nema gram viška?
nema?
znala sam:lol:
I Bred i Andjelina se razisli! :D

E sad.
Recimo da nije brak,nego eto zajedno smo. Volimo da smo zajedno. I ona kaze, dragi, ne brini, razumem ja muske, drugacije je to kod vas, evo ja cu da ti dovodim chke kuci, u ostalom zene to najbolje rade i poznaju druge zene a za uzvrat i ja mogu da se poigram sa nekim toyboyem. Hmmm ne zvuci tako lose. Razmislio bih.

Ja mislim da je problem u tome što nas od najranijeg detinjstva uče šta se ne sme, šta nije lepo, šta nije pristojno, šta je sramota.
Odrastemo sa navikom da pričamo ne ono što mislimo, nego ono što se od nas očekuje.
Onda on upozna nju i oboje pričaju jedno drugom naučene priče, ona zavoli ono što on nije, on zavoli ono što ona nije.
Venčaju se, izrode decu, lažu i dalje, ali tajne počinju polako da se otkrivaju...
Onda on sedi sa drugarima u kafani i žali se na onu kurveštiju, ona se poverava drugarici uz kafu kako sve ove godine nije znala kakav se idiot krije u njemu
Bez obzira na pritisak sa strane i ono cemu nas uce od detinjstva mi zapravo citav zivot otkrivamo sami sebe. Pa tako i partnera.
Ukoliko uporedis sebe sa 20 godina i sada videces da sebe sada bolje poznajes i da ti je mnogo jasnije sta zelis, a sta ne.
Tako da je to sve „lutrija“. Nema garancije za bilo sta.

Bez obzira na pritisak sa strane i ono cemu nas uce od detinjstva mi zapravo citav zivot otkrivamo sami sebe. Pa tako i partnera.
Ukoliko uporedis sebe sa 20 godina i sada videces da sebe sada bolje poznajes i da ti je mnogo jasnije sta zelis, a sta ne.
Tako da je to sve „lutrija“. Nema garancije za bilo sta.
ja zelim sedmicu na lotou, i tacno je nema garancije da cu je dobiti
i tacno je da sada bolje sebe poznajem nego pre 20 godina
i sad mi nije jasno dalje
ako znam sta zelim i bolje sebe poznajem od koga onda zavisi moj provod?

bicikla i sat su predmeti
zena je zivo biće

toliko o narodnoj mudrosti
Pade mi sad na pamet, jel si primetila ono kada ova žuta štampa piše "rodila MU je decu...", kao da je njemu rodila, a ne njima, tj i sebi i njemu.
Takav čudan odnos , ili ono "jel si ebao NEŠTO?" :D Koliko god deluje simpatično, uvek me malo iznervira. Msm, uopšte nisam feminista, čak sam anti, ali previše je tog gledanja na ženu kao na posed. (izvinjavam se gostu 300092, ne verujem da tako misli).

ja zelim sedmicu na lotou, i tacno je nema garancije da cu je dobiti
i tacno je da sada bolje sebe poznajem nego pre 20 godina
i sad mi nije jasno dalje
ako znam sta zelim i bolje sebe poznajem od koga onda zavisi moj provod?
Pa od tebe. Ako si sama onda je to skroz jednostavno. A ako nisi onda zavisi kako ste se dogovorili i da li ste se uopste dogovorili.
Ne iskljucujem mogucnost da moze postojati skroz fer odnos gde je ok da se ljudi ljubavno druze i sa drugima, samo ja to nisam u stanju.
Iskreno, sumnjam da cu ikada to biti.

Pa od tebe. Ako si sama onda je to skroz jednostavno. A ako nisi onda zavisi kako ste se dogovorili i da li ste se uopste dogovorili.
Ne iskljucujem mogucnost da moze postojati skroz fer odnos gde je ok da se ljudi ljubavno druze i sa drugima, samo ja to nisam u stanju.
Iskreno, sumnjam da cu ikada to biti.
Razumem te, ako si u vezi koja te nadahnjuje posvećena si onome što ti prija i čini te zadovoljnom osobom
ako nisi, radis na tome da je poboljšaš, najbolje što umeš
i u trećem činu shvatiš da je vreme da revidiraš stavove...

i onda se vežeš emotivno za nekoga da bi mogla da opravdaš sex sa njim....

eto to je ženska priča isto

Pade mi sad na pamet, jel si primetila ono kada ova žuta štampa piše "rodila MU je decu...", kao da je njemu rodila, a ne njima, tj i sebi i njemu.
Takav čudan odnos , ili ono "jel si ebao NEŠTO?" :D Koliko god deluje simpatično, uvek me malo iznervira. Msm, uopšte nisam feminista, čak sam anti, ali previše je tog gledanja na ženu kao na posed. (izvinjavam se gostu 300092, ne verujem da tako misli).
Jeb.es li ti sta? :mrgreen:

Back