zlatna koka
Ističe se
- Poruka
- 2.233
Ja sam na umu imala nesto ovako

Ovakve torte vole vlasi. Da se ne uvrede oni kojima se to svidja, meni je skroz bezveze, ali postoje i razlozi za nesto tako. Ne samo da oni vole da se pokazu i ne stede novca za to, vec oni prave svadbe u satorima 15x50 (odprilike), imaju minimum 500 pa i do 1500 gostiju i tu mala torta ne dolazi u obzir jer nije uocljiva. Druga stvar je sto su ti satori na nekoj njivi gde kolica ne dolaze u obzir, ma koliko velika bila. A ovakve torte su toliko gabaritne da ni nosenje ne dolazi u obzir, vec to mora u nekom cosku da se namontira, a mladenci da dodju do nje. Zato i pitam one koji su imali iskustva s necim takvim. Pretpostavljam da kada krenem da iznosim tortu po tortu i pocnem da montiram, skupice se gomila ljudi oko mene i necu moci na miru da radim!?
A sto se tice onih rotirajucih stalaka, ja ga imam, ali je na akumulator tako da nema nikakvih kablova

Ovakve torte vole vlasi. Da se ne uvrede oni kojima se to svidja, meni je skroz bezveze, ali postoje i razlozi za nesto tako. Ne samo da oni vole da se pokazu i ne stede novca za to, vec oni prave svadbe u satorima 15x50 (odprilike), imaju minimum 500 pa i do 1500 gostiju i tu mala torta ne dolazi u obzir jer nije uocljiva. Druga stvar je sto su ti satori na nekoj njivi gde kolica ne dolaze u obzir, ma koliko velika bila. A ovakve torte su toliko gabaritne da ni nosenje ne dolazi u obzir, vec to mora u nekom cosku da se namontira, a mladenci da dodju do nje. Zato i pitam one koji su imali iskustva s necim takvim. Pretpostavljam da kada krenem da iznosim tortu po tortu i pocnem da montiram, skupice se gomila ljudi oko mene i necu moci na miru da radim!?
A sto se tice onih rotirajucih stalaka, ja ga imam, ali je na akumulator tako da nema nikakvih kablova
Poslednja izmena:
tako da ja mogu na miru da radim, a gosti tortu da vide tek montiranu i da bude iznenadjenje...

Sta ces,nije im bilo bas sve jedno..ali sam ipak druge case odnela na posluzavniku. 

Mene nema i nece me biti do utorka al moram da gvirnem pa makar mi se ovaj saten na glavu srucio .. dekorise se dekorise i tako u krug... tacno je Ledika volimo mi to a i svako veselje je prica za sebe!

, da se rodjaci posvadjaju zato sto starija sestra nije sela do kuma nego je pretekla mladja sa porodicom, da prija smrtno uvredi priju jer joj nije nazdravila trecu rakiju kad je ova cimala da cugne medju njenu rodbinu koja je iz velike , cuvene i bogate familije ... da se muz i zena zamalo potuku jer muz stavljao pare pevaljki u brus i pijan skiljio pod minic....Svi darovi i pokloni koje mlada dariva svekrvi sutradan se rasprostiru po konopcu preko cele avlije tokom prepodneva i tad dolazi nadzorni organ u vidu radio mileva -dezurnih izvestaca i snimatelja za seoski info program da se pregleda jel mladina majka i mlada propustile da stave priji i zimske gace sem onih letnjih, a za svekra jel pogodila broj na ultracigerima , a pizama nije ni vazna jer je doticni cuva za bolnicu kad ostari za nekih sto godina jer kad je ozenio sina on je tek krila dobio i ne misli da odapne i nikako da se razboli jer treba da saceka snajku da izrodi decu ako ne odma dok je jos taze da je liferuju dalje i nadju neku taze da mu se slucajno seme ne zatre i cenjeno porodicno ime ne izgubi...