Ja nesto ne znam kako citiram vise odgovora pa da se nadovezem pa cu ja seljacku metodu Copy/Paste Just To Taste
Ladysan: Da razjasnimo odmah: Ja kao neko ko se bavi ovim poslom 15 god. samo cu reci da je za stil dekoracije kriva musterija,a nikako vlasnik hotela
> To stoji sto si rekla

, ja samo tvrdim da po Beogradu ima restorana gde mozes da uzmes njihovu dekoraciju ili nista... svasta ti napricaju a dobijes vestacko cvece u vazi na stolu ...
Ima i tu resenja al drugom prilikom
buducatasta: Evo i ja da priložim par skromnih sličica, koje su mi moje drage prijateljice pomogle da ukrasimo mladenački sto i sto za venčanje moje ćerke. Neizmerno im hvala na tome, (moj poljubac svima njima), obzirom da žene to nikad u životu nisu radile ali je ispalo fenomenalno i krajnje profesionalno
> Slike su mnogo toga ali skromne ne ! Sigurno si ponosna na ovo sto ste uspele! Imal' sta lepse nego ulepsati svojoj cerki dan vencanja

Ovo je jako lepo i uradjeno sa ukusom. Hvala ti tasta!
Zato sam i postavila imena trgovina gde se ovakve sitnice mogu naci, za svakog ko sebi zeli uciniti malo lepote... Uostalom i svi ostali moji saveti i organizacija su besplatni...
Da se razumemo nemam nista protiv mladenaca koji zatraze All-inclusive dekoraciju i daju mi odresene ruke ihaaaaa i cesto all-inclusive dekoracija manje kosta nego gore pomenuti restoran gde je 5EU po gostu! I dalje ne mogu da verujem !
streliste: Ovo su dekoracije sa nekog kineskog sajta. Nadam se da će Vam se dopasti.
> Sto je ovo dobroooo

Oni su majstori svog zanata ! Vec ga vidim kako mlati sa nekom nozekanjom a ove caknice same ispadaju i redjaju se pevajuci. U Kini se sef i prepoznaje velicini noza! Kad sad dofatim dedinu sablju sa zida! Drz se bostane!

Cek da prebacim neke slicice sa slanih zalogaja ako uspem ...
A kad smo vec kod (ne)ukusa o kome ne vredi raspravljati ja bih strasno volela da probam da izvedem dekoraciju u crnoj boji sa gomilom kristala - inace su 2009 i 2010 proglasene godinom kristala u dekoraciji...
I za kraj dekoracije u boji zastave za priliku odlaska u vojsku - tema uobicajena, izvedba perfektna!