Dekoracija

• Začetnik teme Začetnik teme jance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
p7180090-1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
:rumenko:hvala Smeh,to je lubence slikano u grckoj na nekom festtivalu paradajza,inace je bilo svasta da se vidi od rukotvorina,i oni imaju udruzenja zena,izlagali su domacu zimnicu,nakit...i cene sebe cene su im brrrr za te stvari,tako da iz toga treba izvuci pouku.

Danas sam bila malo duže sa vama i još uvek sam nema-zato ne govorim, samo pišem. Jance, svaka čast, Ladysan -- idi u pisce, fenomenalne su ti rečenice i zapažanja. Naručujem odmah prvu knjigu. Idem da se odmorim od vaše lepote uz dobru kafu. Bila sam u Riminiju pre nekolko godina sa onim Koreancem što pravi čuda od voća i povrća, kupila njegovu knjigu i standard set alata i .... mislim da je sve to u jednoj polici. Neću se prekontrolisati, odoh

Janci,sad stigoh sa onog cuvenog krstenja iz Negotinske Krajine.Premorena sam i prezadovoljna. a oni zale za tvojim figurama. Veruj,da sam mogla sada da ti narucim,dali bi brdo para samo da je tu bar jedna ledena figura...ali na zalost,tek pre cetri sata su shvatili da bi to bio pun pogodak. Sta da radim,oni dodju tri dana pred veselje iz inostranstva..i daj sta das...
Setila sam se tebe kada sam videla okacenih pedesetak istih kosulja,sedamnaest istih haljina,sedamnaest suncobrana i toliko lepeza...ali na zalost nisam imala aparat da ti to uslikam.Obecali su mi slike,pa cu ti ih poslati.Pevaju im Stoja,Tanja Savic....A torte,sve sami kovcezi sa zlatom....:super:Pa sta..i treba da se vidi.
Zadovoljni oni,a ja jos vise...;)

Ono sto vredi pomenuti od ovog vikenda, nedelja:
Evo sad slicica da se vidi gde sam bila, gde sam dangubila :) Elem, restoran je Moravska noc u Svilajncu, topla preporuka... ma samo sedeti pored Morave je lek za dusu...
Proslava punoletstva i krstenja za M.

Horoskopski znak Strelca i Cornucopia.. da ima i da se preliva...
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=60148&stc=1&d=1249902230
A i ova momcina za sankom nije slucajno na slici... ma lepota je za gledanje , zar ne ?:per:

I celu ovu pricu zatvara bar za kokele:
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=60149&stc=1&d=1249902387
Steta sto se ovaj momak ne vidi... :sad2:

Ledika zao mi je sto se ne sretosmo na krstenju, svatas sad zasto molim ljude da narucuju unapred.. a imala sam posla i u petak i u subotu... ne secam se kad sam spavala zadnji put ko covek... Boze, opet si me nasmejala sa ovom izlozbom garderobe, jedva cekam da vidim! Zamisljam to ko Felinijev fikm :)))))))))))))))))))

Tanja - hvala za slike a i Riminiju vredi razmisliti . Ima li gde link pa da se obavestimo na vreme? Hvala za sendvice, idem da pregledam na te na ne (ne znam kako se pise ova rec) i da mojim zabicama posvetim malo paznje bar do petka...

Prilozi

• IMG_2226.jpg
    IMG_2226.jpg
    63,6 KB · Pregleda: 70
  • moravska3.jpg
    moravska3.jpg
    42,7 KB · Pregleda: 71
:hvala: Hvala svima :hvala:

Mene zanima dal je jedan devojcurak sa 023 uspeo da vidi... zbog nje sam birala sliku sa ovim dasom...

Negde sav nas rad ocenjuju oni posle nas a po prirodi su iskreni... pa ako u decijim okama to nesto valja.. .mozda nije bas sve uzalud u ovoj zemlji...

Pocinju kise .. hvata ne seta.. onako geografski ..

jb o te ... pa koje ste vi .... ne znate svadbarske obicaje i radnje po srpskom brendiranom protokolu... Pa svadbe zato i sluze da nema organizacije nego ko koga i kako...:per: ...
Auuuuuu, nema me 10 dana i vidi šta sam sve propustila.:zcepanje::zcepanje:
Danijela 2, ovaj tvoj tekst mi je danas ulepšao dan. Žurim da čitam dalje, moram mnogo da nadoknadim.

Back