JA KOJI JESAM
Poznat
- Poruka
- 7.799
JA KOJI JESAM:
Princip ima značenje ideje, tj. informacije, odredbe, rešenja, izglasanog zakona itd, po kojem se nekome preporučuje, određuje ili naređuje kao treba da se ponaša i živi. To je nešto što može da se poštuje, a i ne mora. Ko kaže da Božiji princip jedinstva, mira i ljbavi ne može da se promeni i sruši? Može! Dođe Đavo i sruši taj Božiji princip i od njega napravi balegu i umesto njega zavede svoj princip podele, mržnje i rata i niko mu ništa ne može, pa ni sam Bog.
- - - - - - - - - -
JA KOJI JESAM:
Serkiš, a nisi ni svestan toga. Zakon postojanja je to da može da postojati samo ono koje ima sposobnost da bude samo svojim uzrokom i posledicom. To može samo ono koje raspolaže sa sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti. Čovek treba da bude totalna budala pa da to ne može da shvati.
E moj Ljubomire... ajd' promijeni bilo koji princip ako možeš, načini zakon kojim ćeš ga izmijeniti i ja više nikada neću pisati ni govoriti ni o čemu ni na ovom forumu niti igdje.
Evo, izmijeni Princip projekcije.
Princip Projekcije kaže da je VJEROVATI= VIDJETI= BITI.
Ako uspiješ da ga izmijeniš ti si onda izuzetak, nešto što postoji odvojeno od samog postojanja.
Prvo: šta je Princip Projekcije?
Princip Projekcije je nepromjenjivo pravilo po kojemu se manifestuje bilo koja dimenzionalna realnost.
Kako funkcioniše?
Ideja, koja se uvijek rađa u Duhu mora da se pokrene u razum (kroz UM) da bi razumom Biće moglo da je izoluje, opazi i percepira je. Kada informacija o ideji uđe u razum, razumom je Biće opaža i od nje stvara uvjerenje o tome šta je opaženo. Jednom kada je uvjereno, dakle kada je povjerovalo da to što je opaženo jeste onakvo kakvim ga smatra da jeste, ono to uvjerenje projektuje u čulnu realnost. Dakle, čulna realnost je ono što se manifestuje kao prostorno vremenska stvarnost. Jednom kad se ta projektovana stvarnost pročita našim Svjesnim dijelom razuma, Biće doživljava Sebe u njoj kao nešto materijalno postojeće. Dakle, doživljava svoju tjelesnost, materijalnost. Taj Princip Projekcije dakle teče ovim redosledom: VJEROVATI = VIDJETI = BITI. Bitisanje u materijalnom svijetu je uvijek i uvijek predodređeno percepcijom i uvjerenjem u istinitost opaženog, ideje koja mu dolazi iz Duha apsoluta (Svijesti) ili pak iz Duha stvorenja (Svjesnosti), u drugim riječima dolazi mu u razum iz Duhovnih sfera.
Pa hajde izmijeni taj Princip ako možeš. Ako taj Princip Projekcije realnosti možeš mijenjati po volji a ti načini Zakon pa ovaj Princip njim omalovaži, i zamijeni ga tim zakonom. Hahaha
Poslednja izmena: