DEICHMANN

STA MISLITE O DEICHMANNU?

Sve najbolje,jeftino a dobro. Bas pre neki dan u Delta City-ju gledam njihovu radnju i kanadjanke identicne onima sto sam kupio u Drezdenu,ovde dodju 31-32€,atamo sam ih platio 24€. Nije bas mnogo velika razlika,ali nije ni zanemariva. Kod njih(u Nemackoj je to u fazonu:pa i nije nesto),mada nisam cuo da se neko zali,na kvalitet i "rok trajanja" :)

Дајшман је кева за обућу :) ја сам одушевљен
Тамо је немогуће наћи обућу за више сезона јер је квалитет лошији али зато има ципела које могу да се носе максимално 1 сезону и да се баце...али им је цена сасвим пристојна и одговара квалитету...
Неколико последњих година купујем у Дајшману по ЕУ ...на пример зимска ципела која је у Немачкој 15 еу, у Словенији је 20 а у Србији 25еу...тако да су мало јачи са ценама код нас...и оно што ме одушевљава је да дају 6 месеци гаранције на сваку ципелу
Моја техника је следећа:
На почетку сезоне купим најскупље и најлепше сандале/ципеле и носим их док их не развалим...а то је на пр.око 5 месеци...и дођем и рекламирам...онда узмем исте такве или сличне које су бар 3 пута у том тренутку јефтиније и они ми врате разлику у новцу...ем нова обућа за следећу годину ем џепарац :super:

Poslednja izmena:

Nista dobro.

Pazarila sam u par navrata kozne baletanke privucena nekom lepom nijansom pogresno verujuci da je kozna baletanka - kozna baletanka, koliko nekvalitetna uopste moze da bude? Nakon mesec dana nosenja po pravilu bi se izgrebala peta i smezurala koza. Na kraju ispadne bacen novac, kao imas nesto a zapravo nemas. Meni se takav racun ne isplati jer ne volim da imam more obuce i kupujem iskljucivo zato sto zelim/volim da nosim bas taj par a na Dajhman covek ne moze da racuna, ovako dodam malo vise novca i kupim stvar na koju mogu da se oslonim.

Nikada ništa u Deichmanu u Bg nisam pazarila, ali zato u Segedinu jedne sandale letos i sada pre nedelju dana fantastične nubok čizme do kolena, miš boje za 55e. Oduševljena sam i modelom i bojom i udobnošću. Kvalitet je za tu cenu odličan!
Slažem se da cene ovde i "napolju" nisu iste, kao ni izbor;)

Jedva sam čekala da se otvori kod nas pošto sam gledala neke online kataloge i videla sam gomilu povoljnih a prelepih cipela. Takođe, drugarica je u Hrvatskoj nakupovala gomilu kul patika u Dajhmanu i nahvalila ih.
I konačno se otvori taj BIG, odem ja i zgrozim se.
Pitam se, gde je ona obuća iz kataloga? I prepoznam par modela...ni blizu onoga sa slike.
Lepak svuda viri, loše polepljeno, izgleda gore nego kod Kineza.
Kapiram da je Deichmann u rangu Metro obuće. Dakle rang lošeg kvaliteta. Samo je prednost što je povoljniji nego Metro pa možeš reći da si pazario kvalitet u rangu prave cene što je pošteno.
Ako platim štikle 2000 očekivano je da će izgurati dve sezone AKO imam sreće i po meni je to pošteno. Ne možeš očekivati da ti cipela traje 5 sezona ta te pare.

S druge strane, za Metro obuću nemam dovoljno reči da ih napljujem ali to nije tema...

Poslednja izmena:
Slažem se sa konstatacijom, naročito krš obuća u ovom našem (BG) Deichmanu. U inostranstvu možeš ponekad nešto da nabodeš, ali samo ako ne tražiš nešto specifično, kvalitetno....
Pominješ Metro, koji je van svake konkurencije, ali šta reći kad je takva situacija i u Bati, koji je slovio za kvalitetnu obuću. E tu tek da vidiš nesrazmeru-cena-kvalitet, misle da je važna etiketa Bata:dash:
Moraće uskoro da nabave osveživače za radnje, jer je počelo žešće da vonja na Kineze

Ja bas usla neki dan u Deichman da vidim sta ima, nisam dugo ulazila, tuga zesca.
Vidjeh jedne simpaticne cizmice, ali ne, ne, ipak ne zelim tamo nista pazariti, kod nekih patika su im djonovi tanki, kao karton, ali opet i nesto kontam, sta ocekivati za 3 000din.
Kad god sam kupovala stiklice u vrijednosti tog novca, bila sam zadovoljna da mi izrdze jednu sezonu.
Ne kazem, moze nekada da se naleti na nesto kvalitetno, ali rijetkost je to.

A, Bata tek. Za njih nemam rijeci. :sad2: Nekako su se raspali, steta.

Ja bas usla neki dan u Deichman da vidim sta ima, nisam dugo ulazila, tuga zesca.
Vidjeh jedne simpaticne cizmice, ali ne, ne, ipak ne zelim tamo nista pazariti, kod nekih patika su im djonovi tanki, kao karton, ali opet i nesto kontam, sta ocekivati za 3 000din.
Kad god sam kupovala stiklice u vrijednosti tog novca, bila sam zadovoljna da mi izrdze jednu sezonu.
Ne kazem, moze nekada da se naleti na nesto kvalitetno, ali rijetkost je to.

A, Bata tek. Za njih nemam rijeci. :sad2: Nekako su se raspali, steta.

Pa u inostranstvu za te pare (30-ak $) kupiš kvalitetne Adidas, Nike, Puma patike na rasprodaji. Evo npr. sad za božićne rasprodaje u decembru možeš da biraš ovogodišnje modele za te pare:manikir:

Jedva sam čekala da se otvori kod nas pošto sam gledala neke online kataloge i videla sam gomilu povoljnih a prelepih cipela. Takođe, drugarica je u Hrvatskoj nakupovala gomilu kul patika u Dajhmanu i nahvalila ih.
I konačno se otvori taj BIG, odem ja i zgrozim se.
Pitam se, gde je ona obuća iz kataloga? I prepoznam par modela...ni blizu onoga sa slike.
Lepak svuda viri, loše polepljeno, izgleda gore nego kod Kineza.
Kapiram da je Deichmann u rangu Metro obuće. Dakle rang lošeg kvaliteta. Samo je prednost što je povoljniji nego Metro pa možeš reći da si pazario kvalitet u rangu prave cene što je pošteno.
Ako platim štikle 2000 očekivano je da će izgurati dve sezone AKO imam sreće i po meni je to pošteno. Ne možeš očekivati da ti cipela traje 5 sezona ta te pare.

S druge strane, za Metro obuću nemam dovoljno reči da ih napljujem ali to nije tema...

Takođe se i meni desilo.

Imaju lepu obucu koja se raspada u rekordnom roku od dva meseca toliko da ni obucar ne pomaze.Par puta sam kupila tamo cizme ni jedne vise nemam i sad sam se naucila pameti i nikad vise kod njih.

Ima par lepih stvari..Imam teget patike kupljene tamo,super su.Ali pre njih su mi bile bez boje,i ono je bila katastrofa!Pune nekih crnih linija..a kad se pokvase ostaje crno!!I ne moze da se osusi.Tako da sam ih zamenila za teget i super su :) :D

Back