PpRrIiNnCcEeSs
Obećava
- Poruka
- 55
STA MISLITE O DEICHMANNU?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i nije nesto),mada nisam cuo da se neko zali,na kvalitet i "rok trajanja" 

ја сам одушевљен

Nekako su se raspali, steta.Ja bas usla neki dan u Deichman da vidim sta ima, nisam dugo ulazila, tuga zesca.
Vidjeh jedne simpaticne cizmice, ali ne, ne, ipak ne zelim tamo nista pazariti, kod nekih patika su im djonovi tanki, kao karton, ali opet i nesto kontam, sta ocekivati za 3 000din.
Kad god sam kupovala stiklice u vrijednosti tog novca, bila sam zadovoljna da mi izrdze jednu sezonu.
Ne kazem, moze nekada da se naleti na nesto kvalitetno, ali rijetkost je to.
A, Bata tek. Za njih nemam rijeci.Nekako su se raspali, steta.

Jedva sam čekala da se otvori kod nas pošto sam gledala neke online kataloge i videla sam gomilu povoljnih a prelepih cipela. Takođe, drugarica je u Hrvatskoj nakupovala gomilu kul patika u Dajhmanu i nahvalila ih.
I konačno se otvori taj BIG, odem ja i zgrozim se.
Pitam se, gde je ona obuća iz kataloga? I prepoznam par modela...ni blizu onoga sa slike.
Lepak svuda viri, loše polepljeno, izgleda gore nego kod Kineza.
Kapiram da je Deichmann u rangu Metro obuće. Dakle rang lošeg kvaliteta. Samo je prednost što je povoljniji nego Metro pa možeš reći da si pazario kvalitet u rangu prave cene što je pošteno.
Ako platim štikle 2000 očekivano je da će izgurati dve sezone AKO imam sreće i po meni je to pošteno. Ne možeš očekivati da ti cipela traje 5 sezona ta te pare.
S druge strane, za Metro obuću nemam dovoljno reči da ih napljujem ali to nije tema...
Колико пара толико музике, што се њих тиче.
ja sam prvi put kupila juce kod njih neke cizme...nisu bile mnogo, pa ajde kao da ih kupim. sad se kajem.