Degu

Evo jedna slicicica Djoleta kako spava.

picture.php

Hvala:).Kupio sam ih u Novom Sadu u pet shopu Molly.

Zaista su preslatki...I ja bih volela da nabavim jednog uskoro..Ljubimci su super..mnogo bolji nego ljudi..Ljudi ti uzmu i dusu i srce,a ne daju nista zauzvrat...A ljubimci samo traze ljubav, i kada pokazes i das tu bezuslovnu ljubav,daju :heart: na dlanu bez rezerve i zadrske...Eh,sto nisam bila veterinar...:)
Da te pitam,jel moraju da se kupe u paru?

Zaista su preslatki...I ja bih volela da nabavim jednog uskoro..Ljubimci su super..mnogo bolji nego ljudi..Ljudi ti uzmu i dusu i srce,a ne daju nista zauzvrat...A ljubimci samo traze ljubav, i kada pokazes i das tu bezuslovnu ljubav,daju :heart: na dlanu bez rezerve i zadrske...Eh,sto nisam bila veterinar...:)

wow... koliko istine u ovom postu. Ovo treba uramiti :ok:

Da moraju da se kupe u paru jer ako su sami onda budu usamljeni i mnogo krace zive.:)

Da moraju da se kupe u paru jer ako su sami onda budu usamljeni i mnogo krace zive.:)

Aha..pa onda sve za ljubav malih zivotinjica,da ne bi bile usamljene...i njima fali ljubav i društvo...Razumela. :)
Hvala što si bio neizmerno ljubazan da podeliš samnom sve ove bitne informacije oko ovih malih preslatkih ljubimaca... Zlatan si i hvala veliko.
Vidi se da su Cipiripi i Djole u pravim rukama i da su voljeni..Svaka cast i samo tako nastavi,da lepo brineš o njima.:)

Aha..pa onda sve za ljubav malih zivotinjica,da ne bi bile usamljene...i njima fali ljubav i društvo...Razumela. :)
Hvala što si bio neizmerno ljubazan da podeliš samnom sve ove bitne informacije oko ovih malih preslatkih ljubimaca... Zlatan si i hvala veliko.
Vidi se da su Cipiripi i Djole u pravim rukama i da su voljeni..Svaka cast i samo tako nastavi,da lepo brineš o njima.:)

Hvala i tebi za pitanja.HVALA PUNOOOOOOOOOO.:):):):):):):):):)

Wooo... extra :ok: Samo koliko je pametno da bude od drveta. Sigurno ce neko vreme trajati ali vremenom ce izgrickati.
Ja sam poceo polako da pravim veci kavez za moj par. Stavio sam na ovom forumu http://forum.zekoiprijatelji.com/index.php?topic=2906.75 i tamo cu pisati o napretku, stavljacu slicice, nadam se da ako negde zapne da ce mi tamo ljudi pomoci...

Jesi li ti to sama pravila ili si platila nekom da ti napravi?

Super si to poceo da pravis.:super:I da platio sam stolaru da mi napravi a staklaru za staklo .:)

Back