Degu

jeste rucno pravljen i to je bas dugo trajalo jer nisam imao materijal i sl.a najvise je vremena otislo na unutrasnjost :)
inace znam da su opasni ali sam skontao da bar za sad ne grickaju puno ono sto mogu da uhvate police i kanap ali ako vec budu unistili sta sad bar sam probao :):):)

WOOOOOOOOOOOOW!!!! Prelep kavez, umetnički... :D Ja sam svoje mališane večeras donela kući!!! Nemam odgovarajuće reči koliko su slatki... :heart: Sutra idem da im sečem grane za pentranje! :D

hehehehe hvala hvala :)
stavi koju slicicu da vidimo kakvi su malisani :)
evo mojih
Gilmur :)
7

Sutra će nedelju dana kako sam donela kući moje ljubimce. :D Spremila sam im dosta veliki kavez, međutim jedva, ali pobegli su kroz rešetke! :roll: Tako da sam morala da ih smestim u manji kavez... Malo im je tesno, ali mora se dok ne porastu malko.. :) Inače su jaaaaaaaako aktivni i nemirni, hoće da mi dođu u ruke, ali odmah kreću da istražuju dalje, sve što im stavim u kavez isprobaju, ispentraju, kupila sam im i neke minerale, odmah su ih proždrali, napravila sam im ležaljku, e to im se jedino nije svidelo, nikad nisu ni zadremali u njoj, možda je preskočili 2 puta.. :) Međutim isekla sam stare čarape sa druge strane, i ušila jednu metalnu kariku, da uvek bude otvorena, e to obožavaju, toplo im je unutra, i jako im je interesantno da se provlače, sad non-stop spavaju u njoj. :D Ali čim čuju moj glas, izpuze napolje da se igramo... :zaljubljena: Danas sam im prvi put stavila vulkanski pesak, i odmah su oduševljeno uskočili u nju, i kotrljali se! :zcepanje: Medenjaci! Evo i par sličica:

Prilozi

• DSCN2248.jpg
    DSCN2248.jpg
    36,9 KB · Pregleda: 31
  • DSCN2224.jpg
    DSCN2224.jpg
    35,4 KB · Pregleda: 27
  • DSCN2240.jpg
    DSCN2240.jpg
    44,9 KB · Pregleda: 31
  • DSCN2245.jpg
    DSCN2245.jpg
    40,3 KB · Pregleda: 26
Ja ima degua. Kad sam ga kupila trebao je muško da bude a pre 20 dana je "okotio" četiri slatke mišonje, naravno potpuno neočekivano. Nekako smo se snašli, tako da lepo napreduju . . jedu kao da su slonovi i mnogo su buckasti. Čak ni tako mali nisu nešto druželjubivi, jako su plašljivi. Više su za gledanje, jer umeju i da gricnu i da ogrebu

hehe odlicno,mogu da zamislim iznenadjenje :P
sacekaj samo da malko porastu i da se naviknu na tebe pa ces videti,jos bolje sto su bebe brze ce se naviknuti...ja imam dvojicu tek tri meseca i vec idu zamnom kad ih pustim iz kaveza :P:P:P

Pozz.svima :bye: danas sam kupio jos dva degua.Jedan se zove Cirilo a drugi Metodije :D obojica imaju po 2 meseca, nadam se da ce se uklopiti sa Cipijem i Djoletom iako su oni stariji.

Uskoro cu postaviti i slicice :)

Imam jedno pitanje posto imam dva degua jos od pre koji imaju oko 2 godine
Sada kad sam kupio Cirila i Metodija ( nemaju ni mesec dana :) ) Ovi sto su stariji stalno naskacu na manje (kao kad se pare), a proverio sam i da su svi muskarci jer sam ih vodio kod veterinara i pitao sam u pet shopu.

Mozete li mi vi pomoci :dash:

Hvala unapred.. :ok:

jaoo blago tebi..ja imam muzjaka i zenku, vec dve godine i nista..tj muzjak bi, al se zenka ne da... ne znam zasto to tako... :( a bas bih volela! mnooogo su slatki!
evo i mojih djavolcica.. :D

photo0052vm.jpg
[/URL]

photo0014xd.jpg
[/URL]

photo0050hi.jpg
[/URL]

photo0054fy.jpg
[/URL]

photo0149fq.jpg
[/URL]

Back