JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.143
Jel ste slusali april od purple. Sjajna pesma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to ozbiljno? Gde dolazi?![]()
Meni je od Purplea nekako najdraza Mistreated, pogotovo californijska verzija. Njihova muzika je toliko pozitivna da se uvek oraspolozim kad ih slusam.![]()
Uh, California '74, jedan od najdražih koncertnih snimaka koje posedujem. <3
Bre ljudi, imate temu za Blackmore's Night, a imate i Google, prvo što vam izađe na Google kad kucate Blackmore's Night je njihov oficijelni sajt, a oficijelni sajt ima i ovu stranicu: http://www.blackmoresnight.com/tour_info.html
![]()
![]()
hm,nekako svi zaboravljate naj albume- In rock, Machine Head, Fireball, Perfect Strangers i Purpendicular...
Fireball-u pogotovo treba posvetiti pažnje...
I need someone to pull me through
Won't you take the pain from my head
Give me all your loooving, the way you always do
Give me breakfast in bed
![]()
Jel ste slusali april od purple. Sjajna pesma
Pa svirali su dva puta u skorije vreme : 7.12.2003. na Sajmu
Purple nikad nebi bio to shto jeste da nije bilo Blackomre-a!To je cinjenica!Gillan i Coverdale su dve razlicite price,to se slazem!Paice je isto mnogooooo zasluzan za rad ovog benda,mozda i vihse od Blackmore-a.
A kad si vec kod Gillana,i posle njegovog odlaska Purple je nastavio odlicno sa radom,koncerti su se odrzavali na sve strane,recimo Califorina Jam iz '74 je tipican primer za to!Raspad je usledio neposredno posle Blackmore-ovog odlaska,sa Bolin-om koji je kocio rad benda nisu sastavili ni dve godine kada se predozirao ili shta vec i umro!Da li ti to govori neshto !?
Blackomre,Paice i Lord su bili i ostali kicma ovog benda!Gillan,Coverdale,Glover,Hughes i ostali su manje-vishe zasluzni za razvoj Purple-a!
Pa dobro jeste,to je bash cool,mora i toga malo da ima u rock muzici
![]()