levrone
Domaćin
- Poruka
- 4.131
Ne veruješ?YNGWIE:Naravno!
Obožavam Deep... ali kad sam posle nekoliko dana odslušao Stefanovskog u Sava Centru,..pa, potpuno sam i zaboravio da sam bio na Sajmu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne veruješ?YNGWIE:Naravno!
levrone:Ne znam, nisam bio oduševljen kad sam ih slušao uživo, možda sam očekivao onu svirku iz ' 70., valjda je to,...
Ne kažem ni da je Stefanovski ekstra, ali oduševio sam se njegovim koliko sam bio ravnodušan posle koncerta Purple-a.
Stefanovski je posebna priča, koliko je dobar toliko je i loš. Sviđa mi kako je na svoj način obradio narodne pesme i kola,... ali kad počne onda ne zna da stane. Kupi fore od dobrih gitarista, ali isto tako ne zna kad je dosta. Naravno kad počne da solira, k'o majmun vrti tri tona iz skale da bi čuli koliko je brz,...
Verovatno ste slušali "Kruševo" gde npr. u "jovano jovanke" počne solo kome tu uopšte nije mesto. K'o ludak počne da vrti neke tonove , da ih ponavlja.... 'Ej, pa zar na obradi narodne pesme. Strašno!
Glupo mu je to što prvenstveno sebe stavlja ispred tog projekta, dok u isto vreme tom Miroslavu Tadiću (sa kim je radio projekat) nije ni dorastao kao gitarista.
...
Duga je priča o Stefanovskom, možda, bi bilo dobro da otvorimo posebnu temu?
levrone:Ne veruješ?
Obožavam Deep... ali kad sam posle nekoliko dana odslušao Stefanovskog u Sava Centru,..pa, potpuno sam i zaboravio da sam bio na Sajmu...
Hesse:Svakako da Ritchie nema zamenu!
Sve je to OK, al' Ritchie je Ritchie... Ne mogu da gledam Morsa umesto Ritchie-ja.Dont_Break_The_Oath:Retko gde postoje nezamenjivi. Judas Priest bi se momentalno raspao kada bi Glenn ili Kenneth odlucili da napuste band, jer su oni zapravo sam stub banda, dok su Deep Purple oduvek bili jaki individualni muzicari. Kada je Ian Gillan mogao biti zamenjen, naravno da i Ritchie nije bio prepreka.
Dont_Break_The_Oath:Retko gde postoje nezamenjivi. Judas Priest bi se momentalno raspao kada bi Glenn ili Kenneth odlucili da napuste band, jer su oni zapravo sam stub banda, dok su Deep Purple oduvek bili jaki individualni muzicari. Kada je Ian Gillan mogao biti zamenjen, naravno da i Ritchie nije bio prepreka.
Hesse:Mogu oni da zamene formalno Gillana i Ritchija, ali onda od Purpla ostaje samo naziv...bez esencije...
Hesse:Pa Black Sabbath je NISTA bez Ozzija...nije stvar u kvalitetu pevaca ili muzicara koji ce ga zameniti vec u individui...jer ceo svet 30 godina zna kad pomenes Ozzyja da je prva asocijacija Black Sabbath i obratno. Gillan i Blackmore su imidz Purpla...jedan banalan primer...zamisli ti Riblju Corbu bez Bore Corbe? Ili AC/DC bez Angusa...shvatas?
Highper:Smaraci teski
Dont_Break_The_Oath:Cuti bre. Ti mi znas nesto o muzici!
Da,velikani, legende hard rocka dolaze u Beograd, pa ti pukni od muke.
Highper:pfffffff...
DOSADNI...
Jel to oficijalni DVD ili neka verzija iz publike?crusader84:Nabavio sam i DVD sa ovogodišnjeg koncerta!