Danas sam cuo neku obradu Child in Time i najvise mi zvuci na Enigmu...
Jel cuo jos neko?
Jel cuo jos neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista Deep Purple ne mora da uradi, dovoljno su uradili ;-)mindi:... Dip Parpl mora da izmeni stil u potpunosti i da ga prilagodi sadasnjem trendu ali bi to sve ucinili mladi muzicari koji bi svirali u grupi.
mindi:Cudno.Da li to znaci da su svi ovi podaci vezani o njegovoj smrti laz?! Pa kako moze neko reci o nekome da je mrtav a on ziv.Ne razumem.Znaci on je jos ziv i zivi u Engleskoj (ja sam mislio da je on iz USA).
Da li se ti to zezas ili ozbiljno govoris?![]()
Mozda se ja druzim sa pogresnim ljudima, ali ja bas znam da je ta pesma potpuni favorit zenskim osobama.Midnight Rambler:Child In Time je njihova najbolja po kvalitetu i uticaju, pracena sa Highway Star i Smoke On The Water. cudno je to sto vecina muskaraca veoma gotivi Soldier Of Fortune (uknljucujuci i mene) - pesmu sasvim ogranicenog instrumentalnog kvaliteta, dok je zene samo tako i dozivljavaju - kao jos jednu sasvim prosecnu.
Kad smo kod te pesme ni moja devojka je nesto ne gotivi, kaze da je pomalo dosadna...New Rose:Mozda se ja druzim sa pogresnim ljudima, ali ja bas znam da je ta pesma potpuni favorit zenskim osobama.Midnight Rambler:Child In Time je njihova najbolja po kvalitetu i uticaju, pracena sa Highway Star i Smoke On The Water. cudno je to sto vecina muskaraca veoma gotivi Soldier Of Fortune (uknljucujuci i mene) - pesmu sasvim ogranicenog instrumentalnog kvaliteta, dok je zene samo tako i dozivljavaju - kao jos jednu sasvim prosecnu.
Doduse...![]()
Dobre su obe ;-)vangelistexas:"The Cut Runs Deep" ili recimo "Love Conquers All"
Odlican instrumental od nekih 10min...vangelistexas:Son of A.....nisam cuo, ali poslusacu.